Jak ja Rychowi daję radę codziennie wetknąć do paszczy, to tym bardziej wepchniesz przyjacielskiemu Wypłosiowi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Avian pisze:Hello
Jak ja Rychowi daję radę codziennie wetknąć do paszczy, to tym bardziej wepchniesz przyjacielskiemu Wypłosiowi
MarciaMuuu pisze:Avian pisze:Hello
Rychu ma płaska paszczę, a Wypłosio tak bardziej jak krokodyl
Malati pisze:8O
w ogóle to doczytałam wszystko od wczoraj i chyba jedyne coś sensownego do napisania co przychodzi mi do głowy brzmi "ale jak to?!?!"
MarciaMuuu pisze:Mam mu podawać 1/2 tabletki dziennieTeraz będę się głowić, w czym mu to przemycić
Hannah12 pisze:Haker nie łyka tabletek, bo kot bierze do pyska tylko to co on chce i w tej chwili w której on chce. Za to rewelacyjnie pluje tabletkami. Wetka ostatnio robiła 3 podejścia. I dopiero jak mu zatkała nosek to przełknął.
MarciaMuuu pisze:Hannah12 pisze:Haker nie łyka tabletek, bo kot bierze do pyska tylko to co on chce i w tej chwili w której on chce. Za to rewelacyjnie pluje tabletkami. Wetka ostatnio robiła 3 podejścia. I dopiero jak mu zatkała nosek to przełknął.
Ja bym zeszła na zawał
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Google [Bot], zuza, zuzia115 i 1202 gości