gigakot, mikrokot i mechakot. Koty piwniczne :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 06, 2008 17:20

No, że tak powiem wreście nareście was odnalazłam w czeluściach forum. Masz absolutnie przepiękne kociska!!!!
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Nie gru 07, 2008 20:26

Zosiu!!!! Jak ja Was się naszukałam!!! Jejku.......Ty tam udzielasz się na różnych wątach a swój piękny wątek zaniedbujesz....a mi powiadomienia nie przychodzą :(

Stęskniłam się :) i chętnie oglądam i doczytuję niezmiennie wielbiąc Elvisa oraz uśmiechając się do przepięknej Ineczki :D

co tam jeszcze u Was?
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Nie gru 07, 2008 21:13

oj tam, wcale nie zaniedbuję :twisted: Zmieniłam podpis na banerek przekierowujący, może mi samej będzie łatwiej trafić do wątku :wink:
u nas nic specjalnie ciekawego, ostatnio lubimy telewizję oglądać... tylko piwa brakuje 8)
Obrazek
Śpimy na stole i ignorujemy wrzaski pt. złaź!
Obrazek
jemy zieleninę :cowsleep:
Obrazek
Obrazek

15pietro

Od: Śro kwi 23, 2008 20:51

Post » Pon gru 08, 2008 10:16

Cudne te Twoje koty :D
Obrazek
Obrazek

Sabeena_

Od: Śro lis 12, 2008 16:30

Post » Pon gru 08, 2008 10:42

No Elvis obłędny jest :) te miny......
moje koty też śpia lub leżą na stole i już nawet ich nie zganiamy, chyba że jest czas naszego posiłku, no i gdy nagle któryś zapragnie wymyć sobie podogonie..... :? no wtedy to myk ze stołu, no bo jak to tak higiena okolic intymnych na stole.......
nie rozumieją czemu w sumie..... :twisted:
Obrazek

magdaradek

Post » Wto gru 09, 2008 17:44

oj tam, 90% ich uroku to charrakterki :twisted: Sabeena_ będę czekać na fotorelacje z poczynań Pierota-Pirata :D
Obrazek

15pietro

Post » Wto gru 09, 2008 17:53

Zosiu Wasze koty czarują.. :love:
Obrazek

Aktualnie - Kacper, Benuś, Songo, Myszka i pies Antonio!

catawba

Od: Czw kwi 26, 2007 9:28

Post » Wto gru 09, 2008 18:03

15pietro pisze:oj tam, 90% ich uroku to charrakterki :twisted: Sabeena_ będę czekać na fotorelacje z poczynań Pierota-Pirata :D

nie widze przeciwwskazan jak tylko aparat w koncu laskawie do nas znowu "przemowi" :twisted:

Na razie mamy nowego lokatora, moze tymczasika moze domownika i problem z tym jak poradzic sobie z jego przerazeniem :roll:

Sabeena_

Post » Wto gru 09, 2008 18:31

Sabeena_ może spróbować z Feliwayem? a jak poznacie charakter tymczasa to skomponować krople Bacha? U nas to świetnie poskutkowało Inka już w ogóle nie ucieka jak przychodzą obcy, trzyma się na początku tylko odrobinę na dystans :D
Dziś będą sceny rodzinne... tradycyjnie Elvis z miną niewiniątka między próbami zamordowania Inki ;)
Obrazek Obrazek
Pracuje nad zrobieniem Ince nierozmazanego zdjęcia, ale bez flesza jest to praktycznie niewykonalne, ona się bezustannie rusza.
Obrazek

w hodowli z której jest Elvis urodziły się 2 śliczne kociaczki :1luvu: już planujemy wycieczkę na głaskanie jak podrosną
Obrazek

15pietro

Post » Wto gru 09, 2008 20:06

Jaką zieleninę je Inka? Czy to taka trawka z ikei? Ona jest nieszkodliwa dla kotów?
Obrazek
"Jeśli powiedzą nam – chcecie za wiele –
jasne, że tak, chcemy za wiele, chcemy więcej, chcemy osiągnąć wszystko"

AKowiec

Od: Wto cze 26, 2007 9:41

Post » Wto gru 09, 2008 20:21

Jutro wlasnie pedzimy do Ary po feliwaya bo chyba bez tego sie nie obedzie :roll: JAk poznamy jego charakter, tiaaaaaaaaa :? Najpierw musi przestac sie panicznie bac kotow, nas i wszystkiego wokolo i wyjsc w koncu z tej dziury w ktora sie zaszyl od wczoraj...bo tam ani nie moze sie zalatwic, ani napic ani nic:(

A z ktorej hodowli jest Elvis??

PS
a to wystraszone cudo...z komorki zdjecie robilam bo i tak trudno do niego podejsc :?
Obrazek

Sabeena_

Post » Wto gru 09, 2008 20:23

no Elvis to jest obłędny z tymi minami :D Ineczka oczywiście szybkokot ;) :D

Sabeena_ faktycznie sliczniutki, takie pufki ma fajne. Oswoi się w końcu na pewno. Skąd się wziął u Ciebie?
Obrazek

magdaradek

Post » Wto gru 09, 2008 20:31

A to dluzsza historia :wink: Jako ze do mnie i dla mnie przyjedzie Piracik vel Pierocik to maz sobie zazyczyl tez miziaka :roll: No to ma - zabawe z feliwayem i kroplami Bacha.
Kot jest rasowy, podejrzewam ze 15pietro rozpozna jaki :wink:

Sabeena_

Post » Wto gru 09, 2008 20:40

AKowiec Inka je zwykłą trawę kupiona na bazarku, nazywa się "dla kotów" i kosztuje dużo za dużo, ale nie miałam wyboru bo Elvis je różne dziwne rzeczy jak jej nie ma :? Muszę sobie wreszcie sama wyhodować, najlepiej owies, ale kurcze skąd go wziąć?

Sabeena może jeżeli znacie historię kota bylibyście w stanie określić czym ten stres jest spowodowany. To byłaby już niezła podstawa, żeby zrobić dla niego krople Bacha. Biedny wystraszony kotuch:(

Elvisek jest z krakowskiej Bellady, a najnowszy miot ma 4tyg i jest rudy z dużą ilością kremu, no boski po prostu :) Mam fotki jakby ktoś chciał z ciekawości zobaczyć. Mogę podesłać na PW chociaż pewnie właścicielka nie miałaby nic przeciwko wrzuceniu na forum. Nadal mamy kontakt z hodowlą i w ogóle wyprawę po Elvisa bardzo miło wspominamy :D
Obrazek

15pietro

Post » Wto gru 09, 2008 20:47

A ja mogę zdjęcie tej trawki poprosić?
Owies się u mnie nie sprawdził, potwory nie raczyły spróbować.

I zdjęcia rudych maluchów proszę!
Obrazek
"Jeśli powiedzą nam – chcecie za wiele –
jasne, że tak, chcemy za wiele, chcemy więcej, chcemy osiągnąć wszystko"

AKowiec

Od: Wto cze 26, 2007 9:41

[poprzednia][następna]