NIEWIEMCO"do wzięcia od zaraz!!!-koty maja swoje domki!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 07, 2008 15:30 Foty

Obrazek Obrazek

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Nie gru 07, 2008 15:32 Reszta zdjęć

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

ASK@

Post » Nie gru 07, 2008 16:13

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
kciuki za dobry domek,są
Legnica

Post » Nie gru 07, 2008 18:48

Legnica-ta ilość kciuków powala!Domek jak na razie siedzi cicho.Może nie może,nie chce-zobaczymy.Zdjecia wysłane-takie jak wyżej.
Ośmielam sie zameldowac,że został złapany drugi kocik.Śliczny-ma osmolony nosek-Smolinos.Biedota.Nawet nie siedzi w kartonie-tylko zrobił stójke jak świstak i przykleił do ściany!Zrobił sie niewidzialny!!!Rezydent w obecności nowego nabrał wigoru i syczy.
Cała zasługa jest córki.Poszła,ucapiła, dała nogę.Dokładnie w tej kolejności.Kocica osznytowała ja,pogoniła,zostawiła resztki pazurów artystycznie wbite w młode ciałko i wróciła pić mleczko :lol: A ja wróciłam po zostawione w dzikim popłochu gary-bo mnie tez sie dostało. :!: Obie broniłyśmy bobo więc rozstanie było zgodne :D Jutro też jest dzień :wink: . Oczywiście wlazła Danka z kociakiem na sąsiadów-życzliwy komentarz :!: .Jakoś zawsze mnie rusza-nie moge przywyknąć :!:
Jak nowy przywyknie zrobimy zdjecia.Dzikus chyba bedzie,choć trzeba przyznać,że głos ma mocny-artysta. Trzymam Satoru za słowo i zwróce się o pomoc w rozsyłaniu wici adopcyjnych.Sama też nie spocznę na kanapie.
Tak sobie myślę,że może obędzie się bez łapki :?: .Tam teren ciężki i ludzie niepewni.Nabieramy wprawy i mamy kilka nieznaczonych jeszcze pazurami miejsc.Szkoda stracic taka okazję :!: Zobaczymy.

ASK@

Post » Nie gru 07, 2008 19:00

Te znaczenia na rękach,pojawiające się na początku-szczęście przynoszą,zobaczysz,wszystko będzie dobrze,a jeśli będą potrzebne jeszcze kciuki,to tylko słówko powiedz-będą :lol:
Legnica

Post » Nie gru 07, 2008 22:38

maluch śliczniutki :1luvu:

Gratulacje dla ekipy łapaczy. :ok:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pon gru 08, 2008 9:30

Kochane :!: .Wczoraj siedziałam i serce krajało mi sie strasznie :cry: .One tak się do siebie tuliły!!!Smolinosek (ma śliczny"ubrudzony"nosek) był tak wystraszony,że zaczął wdrapywać się po tapecie.Nie wiem dalej jaka płeć-takie wystraszone.Zdjęcia nówki zrobimy potem-jak wszyscy ochłoną.Ale koteczki wiedzą co to kuweta-czyściochy :!: Mikołajko zaczął sie troche oswajać, dzisiaj troszke sie pobawił.Przybycie rodzeńtwa dobrze mu zrobiło.Smolinosek właściwie nie jest dziki-to tylko agresja spowodowana wielkim lękiem.Patrząc na niego,mam watpliwości czy dobrze robię :!: :?: .Biedne kocie serce :!:

ASK@

Post » Wto gru 09, 2008 10:38 Nowe zdjęcia Smolinoska z Mikołajko

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

ASK@

Post » Wto gru 09, 2008 12:37

A tu zdjęcia 2 maluchów :lol: .Pare razy domek sie odezwał i na tym sie skończyło :cry: .Kciuki potrzebne!!! Jeśli ktoś ma możliwość ogłoszenia maluchów będę wdzięczna za pomoc :!: Ja juz pozostawiałam mnogo wiadomości w sklepach, u znajomych niektórych lecznicach,w TOZ-ie.Czekamy :!: Kciuki proszę :ok:

ASK@

Post » Wto gru 09, 2008 12:53

Aha!Czy ktoś wie o Azylu pod psim aniołem.W jednej z lecznic skierowano mnie tam z kociakami.Podobno mają duże sukcesy w adopcjach.Co o tym wiecie :?: To niedaleko Otwocka.

ASK@

Post » Wto gru 09, 2008 16:33

Smolinos jest debeściak. :1luvu:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Śro gru 10, 2008 8:08

Agneska proszę podpowiedz, jak przenieść ten temat do kociarni!Dopiero wczoraj dopatrzyłam się,że powinien być tam założony gdzie są koty do adopcji.Czy mam założyć nowy?No niemota jestem :oops:
Kicie są ok :!: Okrąglutkie i zaczynają być czyściutkie :P .Szare robi się białe!Uciekają jeszcze od nas,szczególnie Smolinosko ale Mikołajko pobawia się troszeczkę :lol: .Zjadają wszystko i robią do kuwety.Ani razu nie nabrudziły :!: Próba ustalenia płci skończyła się wrzaskiem,syczeniem i zawiśnieciem Smolinoska na mojej łapce :evil: Pól dnia nie wychodziły i nie jadły :evil: To dopiero 3 dzień :!: Szykujemy sie na nastepne.Zostały najmniejsze i mamuska:!:

ASK@

Post » Śro gru 10, 2008 8:57

napisz do moda pw.
kiedy następna łapanka? jakbyś potrzebowała pomocy to daj znać. w weekend będę w Otwocku
Psi Anioł jak każda fundacja mają własne problemy. miałam z nimi niedawno przyjemność i bardzo miło ich wspominam :)
wydaje mi się jednak że z adopcjami sama sobie poradzisz. portali w których można ogłaszać kocięta jest sporo (np. allegro, gumtree)
mogę zdobić wam zdjęcia adopcyjne, jeśli będzie potrzeba :)

powodzenia w oswajaniu :ok:

_kathrin

Od: Wto lip 31, 2007 16:53

Post » Śro gru 10, 2008 9:43

Ale gdzie mam wejść-ciemna jestem,łopatologia mile widziana :roll: ! Następna łapanka miała być jutro, tylko nie wiem czy coś z tego wyjdzie! Jutro mam jechać z nadwornym łapaczem (córcią) do Centrum ZD. Wcześniej łapać nie było sensu bo kocica wyniosła sie z małymi.Na jedzenie przychodziła, tylko zabierała je na "wynos". Wczoraj rano dopiero zobaczyłam przemykającą 2.Zostały najmniejsze! Poza tym jak wiesz jest to teren zamknięty. TOZ może dać mi łapkę,ale na tym koniec. Jak ja przez płot będę z tą klatką przełazić to mi kocica tyłek wydrapie :twisted: O policji nie wspomnę :twisted: Zwróciłam się do Azylu. Wzieli namiary na obecna 2 maluchów i obiecali rozesłac swoje ogłoszenia.Obiecali także przysłać inspektora z klatką. Ma iść porozmawiać z właścicielem.Nie dopytałam sie tylko czy mi pomoże. Taka łapanka to będzie ze 2 dni trwała (po jednym kocie)?
Dzieki _Kathrin za ofertę.Dam znać gdy będę jej potrzebować! To sa jakieś specjalne zdjecia adopcyjne?

ASK@

Post » Śro gru 10, 2008 10:12

napisz do np. Macda, Estraven albo Kaska pw. z prośbą o przeniesienie na kociarnie i podaj linka do tego wątku
zdjęcia nie są jakieś specjalne, podpowiem tylko że fajnie wyglądają takie ze zbliżeniem na pysio

_kathrin

Od: Wto lip 31, 2007 16:53

[poprzednia][następna]