Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:My po wizycie u dr Diany. Kotka nieco lepiej, zjadła trochę szynki, dostała betagluken, zaraz podam jej conva. Kupiłam też Gerberki.
Dziś mamy zrobić testy białaczkowe, bo kicia nie ma temperatury, oskrzela czyste, na antybiotyk zdaje się nie reagować...
Dr Tarabuła powiedziała, że jeśli test wyjdzie negatywny, to może warto spróbować homeopatii, bo czasem skutki są bardzo dobre.
A - karmicielka
lutra pisze:Powiedzcie mi, ile kosztuje ten test białaczkowy?
Tymida dostała conva i betagluken. Zaraz podam sole i szynke.
MajorTymidus
lutra pisze:My po wizycie u dr Diany. Kotka nieco lepiej, zjadła trochę szynki, dostała betagluken, zaraz podam jej conva. Kupiłam też Gerberki.
Dziś mamy zrobić testy białaczkowe, bo kicia nie ma temperatury, oskrzela czyste, na antybiotyk zdaje się nie reagować...
Dr Tarabuła powiedziała, że jeśli test wyjdzie negatywny, to może warto spróbować homeopatii, bo czasem skutki są bardzo dobre.
A - karmicielka
lutra pisze:Tweety, to daleko. Ja mam Brodowicza pod nosem. Test z Kuczkowskiego na pewno komuś posłuży, ja jeszcze daję radę, chcę tylko wiedzieć, ile plnów muszę zabrać.
A
kastapra pisze:Właśnie mi Marek doniósł, że Mila prawdopodobnie wraca, z powodów blahych, chorych, dziwnych... Tylko gdzie wracaJuż nigdy nie zdejmę z adopcyjnych stron żadnego kociucha tak szybko, zapeszanie....
![]()
Agnieszko czy możesz mnie umówić na ciachanie? Najlepiej jakoś na godziny popołudniowe, do przetrzymania do 24H maksymalnie. Pokrywam tą imprezę.
noemik pisze:kastapra pisze:Właśnie mi Marek doniósł, że Mila prawdopodobnie wraca, z powodów blahych, chorych, dziwnych... Tylko gdzie wracaJuż nigdy nie zdejmę z adopcyjnych stron żadnego kociucha tak szybko, zapeszanie....
![]()
Agnieszko czy możesz mnie umówić na ciachanie? Najlepiej jakoś na godziny popołudniowe, do przetrzymania do 24H maksymalnie. Pokrywam tą imprezę.
jakie powody podali?
nie lubię ludzi, czasami zupełnie.
kastapra pisze:noemik pisze:kastapra pisze:Właśnie mi Marek doniósł, że Mila prawdopodobnie wraca, z powodów blahych, chorych, dziwnych... Tylko gdzie wracaJuż nigdy nie zdejmę z adopcyjnych stron żadnego kociucha tak szybko, zapeszanie....
![]()
jakie powody podali?
nie lubię ludzi, czasami zupełnie.
Ja nienawidzę nieraz ludzi, za to co robią zwierzętom...ehhhhh!!!
Powody: biega, wchodzi do łóżka!
Oczekiwania:młoda kotka (ponad rok to stara!!!), taka która leży i nie biega...To chyba chcą jakąś sparaliżowaną!! Poradziłam Markowi, by może spróbowali jej podać Stresnal, u mnie działa trochę...no i sterylka. Za 2-3 m-ce powinna siąść na pupie. Ale z drugiej strony, z takim podejściem to chyba nic nie pomoże, raczej kubeł zimnej wody zamiast kota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, lucjan123, Sillka i 86 gości