dziewczyny, nerwy nikomu tu nie pomogą.....
Mam nadzieję, że poszukiwania dadzą rezultat i Maśka sie odnajdzie....
Moderator: Estraven
seja pisze:to tak w zasadzie zrobiłam już wszystko co tylko mogłam...Ona jest ADHD
kasia1 pisze:Seja rozwiesiłaś zdjęcia w okolicy??
seja pisze:na zdjęcia będę miała czas po 4.12 bo wtedy mam koło i muszę to koło zdać, jak nie zdam nie dopuszczą mnie do egzaminu...i będę miał powtórkę z rozrywki.
serotoninka pisze:Czy kotek w schronisku okazał sie kotkiem zaginionym?
seja pisze:Nie wiem czy to moje. Jeszcze fot nie oglądałam
annskr pisze:Seja, byłaś w schronisku?
seja pisze: Poczekam na foty. Zresztą jakie jest prawdopodobieństwo że kot zrobił 20km i znalazł się w Gdynii??
serotoninka pisze:A może ktoś ją znalazł i zawiózł do schroniska?
No nie wiem, rób jak uważasz oczywiście, choć ja na Twoim miejscu to już bym tam pewnie w poniedziałek wieczorem pojechała, nawet jeśli to tylko cień szansy...
seja pisze:Nie bardzo teraz mogę.
seja pisze: Maś jest kotem wychodzącym, o tym , że wychodzi zadecydowała sama,bo uciekła mając 5,5 miesiąca. Kochamy kota jak własne dziecko...
Elaszka pisze:
Właściwie piszę to tylko dlatego, że chcesz być DT, choć kociaka chcesz wypuszczać w centrum Gdańska!! Według mnie to skrajna nieodpowiedzialność i taka osoba nie powinna brać kota na DT, tylko tyle.
seja pisze:KOŁA NIE ZDAŁAM!!! BO BYŁAM ZAJĘTA CZYM INNYM!!!!!!Za dużo czasu poświęciłam kotu, teraz mnie wyrzucą z uczelni...
seja pisze:Jakbyście czytały posty o DT to znalazłybyście DT NIEWYCHODZĄCY.
Jakbyście czytały posty o DT to znalazłybyście DT NIEWYCHODZĄCY.
Domek wychodzący jeżeli kotek będzie miał takie ADHD jak moja szylkretka,ale raczej niewychodzący
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], LikeWhisper i 65 gości