Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
orchidka pisze:
Poszukuję domku tymczasowego dla tego miziaka. Ktoś chętny?
Aniki pisze:Nowe fotki Aramiska:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Co mogę napisać... W zasadzie to powinnam napisać to już na samym początku ale zapomniałamOtóż Aramisek od razu wiedział do czego służy kuweta i w ogóle nie mam z nim problemów w tej kwestii
Jest czyściochem i bardzo dokładnie zakopuje. Szybko też nauczył się od ciotki (czyli mojej kici
) do czego służy drapak
Bardzo lubi się bawić wszelkimi możliwymi zabawkami
Ciągle jest jeszcze trochę bojaźliwy, np. jak się do niego podchodzi i wyciąga rękę to ucieka, ale jak leży na łóżku i się do niego podejdzie, to się nie boi, daje się głaskać i szybko zaczyna mruczeć jak motorekTak samo jak się go weźmie na kolana
![]()
Co mnie w nim dziwi to to, że wydaje takie śmieszne odgłosy - nie miauczy tylko tak "grucha" jak gołąbekDziwne, ale do tej pory tylko raz usłyszałam jak nieśmiało miauknął patrząc na mnie, tak to wydaje tylko te śmieszne dźwięki
A i jeszcze coś - oczka już ładnie wyglądają, tylko czasem mu poleci łezka z tego lewego, co myślałam że na nie nie widzi. Ale w porównaniu do tego jakie miał oczka na początku, to teraz ma naprawdę ładne, chociaż na zdjęciach tak tego nie widać... Mają taki miodowo-orzechowy kolor
orchidka pisze:To białe było tak koszmarnie zarobaczone... zresztą one wszystkie były takie - chude z wielkimi wzdętymi brzuchami.
Aga, marmurek jest nadal na wolności, bo na razie nie znalazł się dla niego żaden kąt:(
Aniki pisze:Co mnie w nim dziwi to to, że wydaje takie śmieszne odgłosy - nie miauczy tylko tak "grucha" jak gołąbekDziwne, ale do tej pory tylko raz usłyszałam jak nieśmiało miauknął patrząc na mnie, tak to wydaje tylko te śmieszne dźwięki
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania i 149 gości