a nikt w jej sprawie nie dzwoni jak na złość

ja nadal mam tymczas dla jedego kota i niestety teraz jest to Łapciak, on połamany, musi do domu gdzies trafić.
Ale jakby tak on znalazł dom stały-to ja na bank mam Zuzie u siebie na tymczasie
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Justa&Zwierzaki pisze:15.12. data moich urodzin , w tym dniu ja mam sie cieszyć a Zuzia ma stracić wszystko co maNie wiem czy mogłabym być dobrym domem bo u mnie jest kilkanaście kotów i 3 psy i świnka morska , mieszkanie małe ale co jest ważne jest podpożądkowane pod potrzeby zwierząt a u mnie wiele bardzo agresywnych " na dzień dobry '' zwierząt doszło do siebie tak jak np. Czorcik , Diabełek , Primka itp .
Karmie Puriną i Nutrą , mięsem drobiowym oraz czasami rybą , czasami puszki whiskas choć wiem że one nie są zbyt zdrowe ale to dla urozmajcenia diety .
Prosze przemysleć to .
P.S.
Link do tej strony podała mi Petka P1
A i jeszcze jeśli ktoś by sie znalazł kto by mógł jej dać lepszy dom to oczywiście ustąpie .
Petka-P1 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:15.12. data moich urodzin , w tym dniu ja mam sie cieszyć a Zuzia ma stracić wszystko co maNie wiem czy mogłabym być dobrym domem bo u mnie jest kilkanaście kotów i 3 psy i świnka morska , mieszkanie małe ale co jest ważne jest podpożądkowane pod potrzeby zwierząt a u mnie wiele bardzo agresywnych " na dzień dobry '' zwierząt doszło do siebie tak jak np. Czorcik , Diabełek , Primka itp .
Karmie Puriną i Nutrą , mięsem drobiowym oraz czasami rybą , czasami puszki whiskas choć wiem że one nie są zbyt zdrowe ale to dla urozmajcenia diety .
Prosze przemysleć to .
P.S.
A i jeszcze jeśli ktoś by sie znalazł kto by mógł jej dać lepszy dom to oczywiście ustąpie .
Jejku Justynko jestem w szoku...
Justyna bardzo dba o koty...tak jak napisała mieszkanko malutkie, ale jeśli nie będzie innego wyjścia to będzie DT...wiem szukany jest DS.... ale tu znowu wierzę w dobrą rękę Etki i w to, że jak ona zaczęła Zuzię ogłaszać to domek napewno się znajdzie
Justa&Zwierzaki pisze:15.12. data moich urodzin , w tym dniu ja mam sie cieszyć a Zuzia ma stracić wszystko co maNie wiem czy mogłabym być dobrym domem bo u mnie jest kilkanaście kotów i 3 psy i świnka morska , mieszkanie małe ale co jest ważne jest podpożądkowane pod potrzeby zwierząt a u mnie wiele bardzo agresywnych " na dzień dobry '' zwierząt doszło do siebie tak jak np. Czorcik , Diabełek , Primka itp .
Prosze przemysleć to .
P.S.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, jackthecat, kasiek1510, katikot i 224 gości