Zuzia-Tyle zmian w jej życiu--Szczęśliwy koniec:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 05, 2008 16:18

musi sie znalezc dom, no musi
a nikt w jej sprawie nie dzwoni jak na złość :(

ja nadal mam tymczas dla jedego kota i niestety teraz jest to Łapciak, on połamany, musi do domu gdzies trafić.
Ale jakby tak on znalazł dom stały-to ja na bank mam Zuzie u siebie na tymczasie

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pt gru 05, 2008 21:36

15.12. data moich urodzin , w tym dniu ja mam sie cieszyć a Zuzia ma stracić wszystko co ma :cry: Nie wiem czy mogłabym być dobrym domem bo u mnie jest kilkanaście kotów i 3 psy i świnka morska , mieszkanie małe ale co jest ważne jest podpożądkowane pod potrzeby zwierząt a u mnie wiele bardzo agresywnych " na dzień dobry '' zwierząt doszło do siebie tak jak np. Czorcik , Diabełek , Primka itp .
Karmie Puriną i Nutrą , mięsem drobiowym oraz czasami rybą , czasami puszki whiskas choć wiem że one nie są zbyt zdrowe ale to dla urozmajcenia diety .
Prosze przemysleć to .
P.S.
Link do tej strony podała mi Petka P1
A i jeszcze jeśli ktoś by sie znalazł kto by mógł jej dać lepszy dom to oczywiście ustąpie .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pt gru 05, 2008 21:49

Justa&Zwierzaki pisze:15.12. data moich urodzin , w tym dniu ja mam sie cieszyć a Zuzia ma stracić wszystko co ma :cry: Nie wiem czy mogłabym być dobrym domem bo u mnie jest kilkanaście kotów i 3 psy i świnka morska , mieszkanie małe ale co jest ważne jest podpożądkowane pod potrzeby zwierząt a u mnie wiele bardzo agresywnych " na dzień dobry '' zwierząt doszło do siebie tak jak np. Czorcik , Diabełek , Primka itp .
Karmie Puriną i Nutrą , mięsem drobiowym oraz czasami rybą , czasami puszki whiskas choć wiem że one nie są zbyt zdrowe ale to dla urozmajcenia diety .
Prosze przemysleć to .
P.S.
A i jeszcze jeśli ktoś by sie znalazł kto by mógł jej dać lepszy dom to oczywiście ustąpie .

Jejku Justynko jestem w szoku...
Justyna bardzo dba o koty...tak jak napisała mieszkanko malutkie, ale jeśli nie będzie innego wyjścia to będzie DT...wiem szukany jest DS.... ale tu znowu wierzę w dobrą rękę Etki i w to, że jak ona zaczęła Zuzię ogłaszać to domek napewno się znajdzie
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt gru 05, 2008 22:22

Petka-P1 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:15.12. data moich urodzin , w tym dniu ja mam sie cieszyć a Zuzia ma stracić wszystko co ma :cry: Nie wiem czy mogłabym być dobrym domem bo u mnie jest kilkanaście kotów i 3 psy i świnka morska , mieszkanie małe ale co jest ważne jest podpożądkowane pod potrzeby zwierząt a u mnie wiele bardzo agresywnych " na dzień dobry '' zwierząt doszło do siebie tak jak np. Czorcik , Diabełek , Primka itp .
Prosze przemysleć to .
P.S.

Jejku Justynko jestem w szoku...
Justyna bardzo dba o koty...tak jak napisała mieszkanko malutkie, ale jeśli nie będzie innego wyjścia to będzie DT...wiem szukany jest DS.... ale tu znowu wierzę w dobrą rękę Etki i w to, że jak ona zaczęła Zuzię ogłaszać to domek napewno się znajdzie
:ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Od: Czw paź 09, 2008 17:38

Post » Pt gru 05, 2008 23:42

Trzymam kciuki. Musi się udać. Najważniejsze, żeby nie schronisko. Reszta się okaże :)
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Pt gru 05, 2008 23:49

Justyna
:1luvu: :king: :1luvu:
a Zuzia może szybko domek znaleźć
jeżeli będzie dużo fotek i rys charakterologiczny
bo to bardzo piękna koteczka jest
tylko mało "umedialniona" :wink:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Sob gru 06, 2008 7:42

Prosze przemysleć to .
P.S.

Justa&Zwierzaki-co mozna powiedzieć oprócz :1luvu:
A skad jestes? przepraszam, powinna m poszperac po Twoich watkach, ale panicznie nie mam czasu. :oops:

ruru dobrze prawi ,ja też tak myslę, że teraz po prostu nie znamy zbyt Zuzi, co innego zachowanie w schronie, co innego w domu.

No ale cały czas trzymam kciuki,zeby zadzwonił TEN DOMEK-taki juz na zawsze

Mała1

Post » Sob gru 06, 2008 9:29

Justa mieszka w Tychach
dla osób zainteresowanych wątki Justy

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=78786

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=83887

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=83206

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=79 ... highlight=

:ok: :ok: :ok: :ok: żeby Zuzia jednak już teraz znalazła DT

(Justa raczej nie poprosi, więc ja pytam: czy kochane cioteczki będą wstanie wesprzeć ją choć ciut ciut , nie koniecznie finansowo, ale choćby karmą, jeśli Zuzia zamieszka u niej.)
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob gru 06, 2008 11:18

hop hop hop
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Od: Czw paź 09, 2008 17:38

Post » Sob gru 06, 2008 14:10

wspomoc mozemy, jasne, tylko ja naprawde nie wiem, czy nie jest to nie w porzadku, ze dokładamy tam jeszcze jednego kota?
powiedzcie szczerze, nie mam siły czytac dokładnie wszystkich watków.

Justa&Zwierzaki -napisz jak jest-tak szczerze napisz

Rozmawiałam z Łapciakowym domem i sa w stanie poczekac do konca grudnia.
Pomyslałam,ze moze wziąc Zuzie na te dwa tyg do mnie do łazienki-a od poczatków stycznia do Justy-jak nic sie nie zdazy.
Kombinuję jak kon pod górę.
i nie wiem, czy znów tak wiele zmian dobrze jej zrobi

Mała1

Post » Sob gru 06, 2008 14:24

Koty maja wrażliwą psychike i bardzo źle znoszą zmiany a ona juz tyle przeszła , ja moge ją w każdej chwili przyjąć .
13.12.08r robimy w Tychach wystawe kotów do adopcji i będe o niej mówić bo nie wiem jak ona by zniosła pobyt w klatce , są klatki na 2 koty jak i pojedyńcze klatki tylko się zastanawiam czy nie lepiej tylko jej zdjęcia pokazać a jest troszke podobna do Tryni , też kotki do adopcji .
Czy moge prosić o zdjęcia na papierze i o wysłanie ich na mój adres domowy i o kilka słów o niej ?
Jesli tak to to wysle na PW adres .
Po Nowym Roku znów ruszam z pkakatami kotów do adopcji ale to które tam umieszcze to zalezy od tego które znajdą dom na wystawie .
Trzymajcie kciuki aby jak nawięcej kotów znalazło dobre domy .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob gru 06, 2008 14:50

poproszę o adres na pw-oczywiscie ,ze przesle fotki i opis, mam nawet gotowe papierowe ogłoszenie z nr tel do odrywania.

Zuzia napewno nie nadaje sie na kota który mogłby jechac na wystawę

Mała1

Post » Sob gru 06, 2008 14:54

Mała czy dzwonil do Ciebie dom z Krakowa zainteresowany Zuzia?
Opowiedzialam im o Zuzi bo chcia wspomoc biede, mieli wziasc Karotkowa Anastazje ale ona ma dom. Prawdopodobnie padnie na Zuzie, sprtawdz prosze czy dobry telefon jest podany w aukcji allegro.
Niepokoje sie ze jeszcze nie dzwonili ( boja sie jak Zuzia sie dogada z rezydentka)

i oczywiscie trzymam kciuki bo dom z rozmowy i maila wydaje sie bardzo fajny!

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Sob gru 06, 2008 15:04

tel jest dobry-sprawdziłam
Nikt nie dzwonił jeszcze

Mała1

Post » Sob gru 06, 2008 15:08

:ok: :ok: :ok:
Obrazek

Te,które odeszły [*]
Fiona 12.01.2010.r. Borys 01.02.2010.r. Marusia 08.06.2011.r.
Aureliusz i Pyza 06.2011.r. Emiś 31.10.2011.r. Rudy 04.12.2011.r.
Kruszynka 04.04.2012.r. Maciuś 18.08.2012.r.Piękna 25.09.2012.r.

BOENA

Od: Czw lip 05, 2007 16:04

[poprzednia][następna]