Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Edzina pisze:Dziewczyny.. Ja Was prosze - nie zamieniajcie Puchatkowa na propagowanie ogloszen z allegro, bo widze, ze zaczyna sie to tylko do tego sprowadzac...
Do tej pory wyciagalismy dlugowlose ze schronisk, zabieralismy od ludzi, ktorzy oddawali, ewentualnie wykupywalismy za zlotowke z allegro.
Ale NIE licytacja. NIE kupowanie kociat. NIE popieranie takich rzeczy.
Druga sprawa. Popieram Serniczka tym razem. Jesli ktos wkleja link do jakiegos kota - to moze przy okazji pomysl co z tym zrobic? Bo inaczej to nie ma sensu. Jesli zamieszczasz link - dowiedz sie co z kotem, porozmawiaj z wlascicielem, zaoferuj konkretna pomoc w tej sprawie. Bo widze, ze w tej chwili wyglada to tak, ze wszyscy kopiuja sobie linki i "aamms - zrob cos". I uwazaja, ze ich rola sie skonczyla. A to troche nie tak.. (mowie tu teraz o wszystkich, ktorzy uwazaja, ze robia dobrze - dla mnie to jest sprawa dyskusyjna).
Zaczynami schodzic z dobrej drogi jaka bylo pomaganie persom W POTRZEBIE.
Tweety pisze:dlatego ja zadzwoniłam i dowiedziałam się, że jest potrzeba sterylki czy raczej jej sfinansowania
mirka_t pisze:Niestety nie udało mi się namówić tej pani do kastracji kotki.
mirka_t pisze:Nie wiem jednak jak postąpić gdy kot faktycznie jest do oddania a sprzedający nie ma pojęcia gdzie kot może trafić.
mirka_t pisze:Teraz na przykład roczny kocurek z Jawora jest licytowany przez kogoś z Bydgoszczy kto ma prawdopodobnie perską szylkretkę i 2 miesiące temu sprzedawał kociaka po niej. Niestety cena za kocurka z Jawora to 400zł i do poniedziałku musi być sprzedany.
Edzina pisze:No i trudno. Dzisiaj ten, jutro pojawi sie 10 innych. A tymczasem nie wiemy co sie dzieje z persem w krakowskim schronisku..
Tweety pisze:wiemy, wiemy, kot zamieszkał w Tarnowie
Edzina pisze:Tweety pisze:wiemy, wiemy, kot zamieszkał w Tarnowie
No tak nic nie mowisz??
Edzina pisze:Zaczynami schodzic z dobrej drogi jaka bylo pomaganie persom W POTRZEBIE.
Tweety pisze:Edzina pisze:Tweety pisze:wiemy, wiemy, kot zamieszkał w Tarnowie
No tak nic nie mowisz??
bo pojechał dzisiaj
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, MruczkiRządzą, puszatek, włóczka i 385 gości