Dotarla dzis do mnie paczka od Happy z cudnosciami, bede miala prezenty na Gwiazdke, bez chodzenia po sklepach!

Mosku, ale powiedz mi, bo mnie to gnebi, skad ten Dzidek taki ladny? Krzyzowka jakas?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chat pisze:Tez nienawidze lazenia po sklepachNie lubie prowadzic samochodu po ciemku i w deszczu. I do tego w piatek po 16 - tlumy wracajace do domow...ALe wrocilam i jestem w cieplym domku, rodzina odkarmiona, kociaste obzarte - mozna powoli zaczynac weekend!
![]()
Dotarla dzis do mnie paczka od Happy z cudnosciami, bede miala prezenty na Gwiazdke, bez chodzenia po sklepach!![]()
Mosku, ale powiedz mi, bo mnie to gnebi, skad ten Dzidek taki ladny? Krzyzowka jakas?
Chat pisze::oops: No to wytlumacz gupiej babie niedouczonej w materii plaskatych: myslalam, ze jak plaskacz to obowiazkowo pers z dluga sierscia...
Chat pisze:No widzisz, Johnny (ta mieszanka miaukuna i orientalnego) byl Ardenczykiem. Chanelle jest z Boninne (taka wiocha 15 km stad)Od gupiej baby co kocicy nie wysterylizowala. A Minibusy nie wiem skad sa, bo same przyszly. W dwupaku
Chat pisze::lol: No wiesz, chlopak z Sosnowca tez niezle brzmi w pewnych sferach![]()
Chat pisze:Tez nienawidze lazenia po sklepachNie lubie prowadzic samochodu po ciemku i w deszczu. I do tego w piatek po 16 - tlumy wracajace do domow...
Monostra pisze:Czat, nie wiesz, że dobry kierowca unika jazdy na wschód rano, na zachód po południu oraz w deszczu po ciemku?
Wyczytałam te mądrości w książce S. Zasady, gdy miałam 17 lat i robiłam prawo jazdy. Spytałam z głupia frant ojca, co robić, jak muszę jechać rano na wschód.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Tygrysiątko i 35 gości