Jej Futrzastosc Chanelle - Fiona, typowy scichapek

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 05, 2008 19:51

Tez nienawidze lazenia po sklepach :evil: Nie lubie prowadzic samochodu po ciemku i w deszczu. I do tego w piatek po 16 - tlumy wracajace do domow...ALe wrocilam i jestem w cieplym domku, rodzina odkarmiona, kociaste obzarte - mozna powoli zaczynac weekend! :lol:
Dotarla dzis do mnie paczka od Happy z cudnosciami, bede miala prezenty na Gwiazdke, bez chodzenia po sklepach! :lol:
Mosku, ale powiedz mi, bo mnie to gnebi, skad ten Dzidek taki ladny? Krzyzowka jakas? 8)
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Pt gru 05, 2008 20:14

Chat pisze:Tez nienawidze lazenia po sklepach :evil: Nie lubie prowadzic samochodu po ciemku i w deszczu. I do tego w piatek po 16 - tlumy wracajace do domow...ALe wrocilam i jestem w cieplym domku, rodzina odkarmiona, kociaste obzarte - mozna powoli zaczynac weekend! :lol:
Dotarla dzis do mnie paczka od Happy z cudnosciami, bede miala prezenty na Gwiazdke, bez chodzenia po sklepach! :lol:
Mosku, ale powiedz mi, bo mnie to gnebi, skad ten Dzidek taki ladny? Krzyzowka jakas? 8)

Ty mnie nie denerwuj Czat, moj tata mowi na niego dachowiec z to jest jedyny kot w moim domu ktory ma rodowod, reszta z odzysku :twisted:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pt gru 05, 2008 20:15

:oops: No to wytlumacz gupiej babie niedouczonej w materii plaskatych: myslalam, ze jak plaskacz to obowiazkowo pers z dluga sierscia...
Obrazek

Chat

Post » Pt gru 05, 2008 20:19

Chat pisze::oops: No to wytlumacz gupiej babie niedouczonej w materii plaskatych: myslalam, ze jak plaskacz to obowiazkowo pers z dluga sierscia...

ty sie nabijasz Chacie jeden :?: :twisted: przeca tlumaczylam ze to EXo czyli egzotyk a po staremu pers krotkowlosy.Kiedys byla to krzyżowka z brytyjczykami chyba a od dawna juz z persami, jesli matka i ojciec maja jakies tam geny krotkiego wlosa to sie exo rodza a lbo odwrotnie- z parki exo chyba tez.ale ja mam stare dane i pewnie teraz rto czyste exo jest z czystego exo.Sama sie pogubilam :lol:

moś

Post » Pt gru 05, 2008 20:24

Rzeczywiscie, juz byla o tym mowa :oops: Exo - to brzmi dumnie! Przysiegam, ze pierwszy raz takiego widze i cholernie mi sie podoba.
Kiedys mialam owoc milosci miaukuna z kocica orientalna - kochany byl! Z wygladu pregowany dachowiec z bialymi dodatkami, ale sylwetke wzial po mamuni.
Obrazek

Chat

Post » Pt gru 05, 2008 20:30

No mos jest mieszanka persicy z Birmańczykiem jakims, ale to wiele lat temu bylo, pani rozdawala owoce mezaliansu i niedopilnowania za darmo.Onz Kalisza jest nawet jako jedyny bo Ptys to łódzki kot co chodzil po podworku z kurami na wsi gdzies :roll: , Budek jest z Poznania 8) a Dzidek z Sosnowca 8)

moś

Post » Pt gru 05, 2008 20:33

No widzisz, Johnny (ta mieszanka miaukuna i orientalnego) byl Ardenczykiem. Chanelle jest z Boninne (taka wiocha 15 km stad)Od gupiej baby co kocicy nie wysterylizowala. A Minibusy nie wiem skad sa, bo same przyszly. W dwupaku 8)
Obrazek

Chat

Post » Pt gru 05, 2008 20:35

Chat pisze:No widzisz, Johnny (ta mieszanka miaukuna i orientalnego) byl Ardenczykiem. Chanelle jest z Boninne (taka wiocha 15 km stad)Od gupiej baby co kocicy nie wysterylizowala. A Minibusy nie wiem skad sa, bo same przyszly. W dwupaku 8)

Te twoje nazwy miejscowosci definitywnie bardziej ekskluzywnie brzmia niz moje :lol:

moś

Post » Pt gru 05, 2008 20:36

:lol: No wiesz, chlopak z Sosnowca tez niezle brzmi w pewnych sferach 8) :lol:
Obrazek

Chat

Post » Pt gru 05, 2008 20:39

Chat pisze::lol: No wiesz, chlopak z Sosnowca tez niezle brzmi w pewnych sferach 8) :lol:

Że niby dla melomanow :?: - no rzeczywiscie :twisted:

moś

Post » Pt gru 05, 2008 20:40

Chat pisze:Tez nienawidze lazenia po sklepach :evil: Nie lubie prowadzic samochodu po ciemku i w deszczu. I do tego w piatek po 16 - tlumy wracajace do domow...

Czat, nie wiesz, że dobry kierowca unika jazdy na wschód rano, na zachód po południu oraz w deszczu po ciemku? :lol:
Wyczytałam te mądrości w książce S. Zasady, gdy miałam 17 lat i robiłam prawo jazdy. Spytałam z głupia frant ojca, co robić, jak muszę jechać rano na wschód :twisted: .
Łażenia po sklepach współczuje :evil: . Wszystkie prezenty kupiłam przez sieć, ale pewnie nie zawsze tak się da.
KK1, KK2, Kocia Koalicja 3
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Od: Śro lut 08, 2006 21:42

Post » Pt gru 05, 2008 20:43

Monostra pisze:Czat, nie wiesz, że dobry kierowca unika jazdy na wschód rano, na zachód po południu oraz w deszczu po ciemku? :lol:
Wyczytałam te mądrości w książce S. Zasady, gdy miałam 17 lat i robiłam prawo jazdy. Spytałam z głupia frant ojca, co robić, jak muszę jechać rano na wschód :twisted: .

Dobre. Juz teraz wiem, co TZtowi cytowac, jak nie bedzie mi sie chcialo jechac. Ino kurde, z ktorej strony tutaj jest wschod? :lol: A zachod? Zawsze mialam super orientacje :lol:
Obrazek

Chat

Post » Pt gru 05, 2008 20:52

Wschód jest tam, gdzie Ci rano w oczy słońce świeci :lol: .
Zasada generalnie miał rację, że jazda pod słońce jest mało zabawna, ale jakoś nie przyszło mu do głowy, że człowiek zazwyczaj jedzie tam, gdzie musi, a nie tam gdzie chce :twisted: .
KK1, KK2, Kocia Koalicja 3
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Od: Śro lut 08, 2006 21:42

Post » Sob gru 06, 2008 8:32

Jej, aleście sobie pogadały o pochodzeniu! :lol: :lol:
Moje z dwóch różnych ulic pochodzą.. :lol:
Doberek Chat i kotki! :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob gru 06, 2008 12:35

Mikolaj Duzej zrobil siku do kapcia :twisted:

Mru niewinny :s2:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

[poprzednia][następna]