Moderator: Estraven
moś pisze:Cześć haniu, ja w sparwie wigilii..tzn spedzamy co roku na zmiane- raz u tesciowej raz u mnie w domu rodzinnym, tylko zawsze nie mozemy sobie przypomniec u kogo bylismy ostatnio
Hannah12 pisze:Marcia współczuję, że nie pogadasz o północy z koteczkami.
Na pewno by powiedziały coś ciekawego.
Dla Kalair (co by nie zaśmiecać innych wątków) trixie to jedna z najpopularniejszych firm produkująca akcesoria zwierzęce.
O takie różne witki itp. Moje lubią bardzo odgryźć zabawkę i gonić sznurek![]()
Moje uwielbiają tą zabawkę- to nie firmy trixie
Z tej zawsze odgryzają zabawkę i gonią sznurek
Kiedyś jeszcze firma hilton produkowała takie zabawki na sznurku, ja na nie mówię wędki, w bardzo atrakcyjnej cenie, ale już ich nie produkuje. Moje koty uważają, że mili najlepsze sznureczki.
Hannah12 pisze:moś pisze:Cześć haniu, ja w sparwie wigilii..tzn spedzamy co roku na zmiane- raz u tesciowej raz u mnie w domu rodzinnym, tylko zawsze nie mozemy sobie przypomniec u kogo bylismy ostatnio
Hej, Kasiu witaj w klubie sklerotyków![]()
Ja tam rodziców i teściową co roku mam u siebie.
moś pisze:Hannah12 pisze:moś pisze:Cześć haniu, ja w sparwie wigilii..tzn spedzamy co roku na zmiane- raz u tesciowej raz u mnie w domu rodzinnym, tylko zawsze nie mozemy sobie przypomniec u kogo bylismy ostatnio
To nie masz problemu, a u nas jeszcze wielkanocne sniadanie wychodzi- tez nie pamietamy.![]()
Dzisiaj mi siostrzenica przypomniala ze bylam na wigilii u tesciowej a u nich tylko zlozylam zyczenia przed wyjściem i ..opisala mi dokladnie w co bylam ubrana- ech ta mlodziez
Hannah12 pisze:moś pisze:Hannah12 pisze:moś pisze:Cześć haniu, ja w sparwie wigilii..tzn spedzamy co roku na zmiane- raz u tesciowej raz u mnie w domu rodzinnym, tylko zawsze nie mozemy sobie przypomniec u kogo bylismy ostatnio
To nie masz problemu, a u nas jeszcze wielkanocne sniadanie wychodzi- tez nie pamietamy.![]()
Dzisiaj mi siostrzenica przypomniala ze bylam na wigilii u tesciowej a u nich tylko zlozylam zyczenia przed wyjściem i ..opisala mi dokladnie w co bylam ubrana- ech ta mlodziez
Przynajmniej wiesz w co się nie możesz ubrać w tym roku. Może do przyszłego zapomni o tym stroju![]()
Śniadanie wielkanocne też u mnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 294 gości