Sosnowiec księżycowa LUNA już w domku stałym !!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 02, 2008 21:59

Nie wiem co powiedzieć. Po prostu wyrażę swoje zdanie. :?
I możecie nawet mnie zabić!!!!!!!!

Nigdy nie byłam za jakimikolwiek wystawami z udziałem kotów. Nie ważne czy to kot do adopcji czy wystawowy. Mnie to denerwuje.
Marta - róbcie jak uważacie. Moje zdanie jest absolutnie na nie.

Jak ktoś chce swojego tymczasa na wystawy wozić to proszę bardzo.
Ja sobie nie wyobrażam w każdym bąd razie aby z moimi tymczasowiczami jeździć, stresu im narobić i jeszcze nie wiadomo czy jakikolwiek dom się znajdzie.
Ja bynajmniej muszę mieć bezpośredni kontakt z przyszłym właścicielem mojego "naszego" podopiecznego i go na spokojnie w domu ocenić. Człowiek będąc w takim miejscu też nie zadaje wszystkich pytań, bo to ruch, bo to stres, bo to coś umknie. Uważam że najlepiej ocenić przyszłego "Dużego" tylko w spokojnych warunkach kiedy i Ja i potencjalny duży są w w pełni skoncentrowani.

WYBACZCIE = JESTEM ZDECYDOWANIE PRZECIWNA I NA NIE.
MIKUŚ

Post » Wto gru 02, 2008 22:02

Wystawa jest w D.K. nr.1 koło Teatru Małego i rozumiem że narazie piękność do adopcji sie nie nadaje ale czy można prosić od niej zdjęcie z opisem i wysłać na mój adres domowy to ja będe ją '' reklamować ''
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto gru 02, 2008 22:03

Lunko zachwycasz nas każdego dnia. Dzięki Tobie mamy siłę do dalszej walki.
Specjalne buziaczki i głaski dla pięknej Luśki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
MIKUŚ

Post » Wto gru 02, 2008 22:05

Justa&Zwierzaki pisze:Wystawa jest w D.K. nr.1 koło Teatru Małego i rozumiem że narazie piękność do adopcji sie nie nadaje ale czy można prosić od niej zdjęcie z opisem i wysłać na mój adres domowy to ja będe ją '' reklamować ''

Nie mi o tym decydować, ale myślę że Lunka się nie wybiera na tą wystawę.
O zdjęcie napisz do mar_tiki na pw.
MIKUŚ

Post » Wto gru 02, 2008 22:24

dobrze by było tez za jakis czas zeby oglądnąć ząbki Luski przed adopcją. dowiedzialam się ze u dr fabisza jeden z wetów sie specjalizuje w stomatologii. to juz blizej do Bytomia niz do Krakowa. Piotrek jutro jedzie z Lolą do nich to sie dowiem co i jak. Lola ma chyba zatwardzenie i nie chce jeść. Ja oszaleje 8O w jednym pokoju kot ze sraczką w drugim z zatwardzeniem. temat kociego stolca i jego konsystencji jest głównym tematem naszych małżenskich dyskusji :lol:

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Wto gru 02, 2008 22:41

Całe nasze życie jak i kota sprowadza się do produkcji moczu a wszystko prócz moczu to qooopa ! Ileż taka qooopa szczęścia dać może ??? :ryk:

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Śro gru 03, 2008 9:00

majencja pisze:Całe nasze życie jak i kota sprowadza się do produkcji moczu a wszystko prócz moczu to qooopa ! Ileż taka qooopa szczęścia dać może ??? :ryk:

Znamy to z autopsji :wink: My z Dorotką i połową podczytujacych watek czekalismy na kupę Lunki z takim napięciem ze hoho :ryk: A jak już się zjawila owa kupa to tyle bylo szczęścia. 8O

Jeżeli chodzi i wystawę to przeslę fotki,nie ma problemu ale tak jak mówię Luna sobie zdrowieje w zaciszu domowego ciepła:)

Dorotko wyślij na pw Juscie opis chrakteru Luny ty ja znasz najlepiej

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro gru 03, 2008 9:11

Filomen pisze:dobrze by było tez za jakis czas zeby oglądnąć ząbki Luski przed adopcją. dowiedzialam się ze u dr fabisza jeden z wetów sie specjalizuje w stomatologii. to juz blizej do Bytomia niz do Krakowa. Piotrek jutro jedzie z Lolą do nich to sie dowiem co i jak. Lola ma chyba zatwardzenie i nie chce jeść. Ja oszaleje 8O w jednym pokoju kot ze sraczką w drugim z zatwardzeniem. temat kociego stolca i jego konsystencji jest głównym tematem naszych małżenskich dyskusji :lol:

Pamietam o ząbkach Lunki ,narazie niech nabierze sił ,a póxniej bedziemy działać dalej :wink:

mar_tika

Post » Śro gru 03, 2008 12:22

MIKUŚ pisze:Lunko zachwycasz nas każdego dnia. Dzięki Tobie mamy siłę do dalszej walki.
Specjalne buziaczki i głaski dla pięknej Luśki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dzięki wszystkim za buziaczki i myzianko, co prawda Lunka nie lubi tak bardzo calusków ale dzielnie je znosi. :twisted:
Lunka ma się coraz lepiej, boczki już pelniejsze, je dwa razy dziennie + podjadanie szczególnie o 4-5 rano i oczywiście qooopa 1xdziennie.
Ma też prywatny teatrzyk, :wink: ale nie jest chyba koneserem bo bardzo ją ów teatrzyk wkurza.
Na balkoniku zainstalowalam jak co roku karmnik dla sikorek, jest ich dosyć dużo :lol:
a biedna Lunka siedzi przyczajona i tylko ogoniskiem macha.
Uwielbia za to chować się po szafeczkach i spać tam.
Wczoraj u weta na kontroli jeszcze ją ważyliśmy i ....... Lunka waży już 3,620 trochę jeszcze kicholi od czasu do czasu, tak że nieraz muszę gluty zbierać nie tylko z podlogi ale i ze ściany.
Ale katarku nie ma, więc to tylko pewnie takie przeczyszczanie noska.
Ojjjj pannica niewychowana bo nie chce siąkać do chusteczki. :lol:

Co do wystaw i szukania domku na targach to ja w pelni popieram Basię.
Te kotki które mamy to przeważnie biedy z przejściami i dodatkowy stres myślę że nie bylby dla nich dobry. Ale jeżeli chodzi o reklamę i informację to jak najbadziej, każde miejsce i każda para ustów dobra do promowania.
Pozdrawiamy :D :kitty:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro gru 03, 2008 15:58

Dorotko super że u Was wszystko dobrze :D oj rozpuścisz Ty tą Lunkę :D :wink: niech nam kobitka grubnie w oczach :lol: A wczoraj jak wróciłaś to chyba stęskniona była za Tobą, że hej :lol:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro gru 03, 2008 16:11

terenia1 pisze:Dorotko super że u Was wszystko dobrze :D oj rozpuścisz Ty tą Lunkę :D :wink: niech nam kobitka grubnie w oczach :lol: A wczoraj jak wróciłaś to chyba stęskniona była za Tobą, że hej :lol:

oj tak że hej :lol:
ale za to jak zajadala :catmilk:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Śro gru 03, 2008 20:55

Dorota Wojciechowska pisze:
terenia1 pisze:Dorotko super że u Was wszystko dobrze :D oj rozpuścisz Ty tą Lunkę :D :wink: niech nam kobitka grubnie w oczach :lol: A wczoraj jak wróciłaś to chyba stęskniona była za Tobą, że hej :lol:

oj tak że hej :lol:
ale za to jak zajadala :catmilk:

wpadnę do Was dziewczynki na sesję fotograficzną :wink: tylko jeszcze nie wiem kiedy :?

mar_tika

Post » Czw gru 04, 2008 11:17

Czekamy czekamy i na komentarze powizytowe też. :lol:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Czw gru 04, 2008 22:06

łoo ludziska co tak daleko!!! Śpicie cy co?? :dance: :conf:

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pt gru 05, 2008 11:35

majencja pisze:łoo ludziska co tak daleko!!! Śpicie cy co?? :dance: :conf:

No widzisz majencjo jak Sosnowiec zarobiony :lol:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

[poprzednia][następna]