Moderator: Estraven
Bierka pisze::D Uchol dobrze, juz sie nie sączy. Obaj rozrabiają. Dziękujemy za pamięć![]()
A kocurra maja nowa zabawkęMłoda dostała na urodziny prezent w wieeelkim pudle. Prezent zabrała a pudło zostało sie futrzakom. Nie wiedziałam, że może to sprawic tyle radości kotom. Oba od razu je zaanektowały i teraz sa bitwy w pudle i obok niego
Bezkrwawe
Dorota pisze:Bierka pisze::D Uchol dobrze, juz sie nie sączy. Obaj rozrabiają. Dziękujemy za pamięć![]()
A kocurra maja nowa zabawkęMłoda dostała na urodziny prezent w wieeelkim pudle. Prezent zabrała a pudło zostało sie futrzakom. Nie wiedziałam, że może to sprawic tyle radości kotom. Oba od razu je zaanektowały i teraz sa bitwy w pudle i obok niego
Bezkrwawe
![]()
![]()
![]()
Pudla pozbedziesz sie dopiero za jakis kwartal
slifkowa pisze:u mnie też teraz pudło-mania
Ale tylko pączek zainteresowany (przynajmniej jak jestem w domu bo tygrys wtedy sie chowa)
pozdrawiamy!
Bierka pisze:No i masz babo placek![]()
Od dwóch dni u mnie w domu rewolucja![]()
![]()
Administracja wymienia kaloryfery wraz z przyległościami![]()
Dobrze, ładniutkie te nowe kaloryfery ale moje koooty![]()
Antułan jak to on - ciekawski i wszędzie by wlazłAle że dobry kotecek to dał się złapać i zamknąć w łazience.
![]()
Ale Toffi![]()
![]()
![]()
W panice lata po mieszkaniu w końcu schował się pod łóżkiem u Młodej i nie dał się wyciągnąćW końcu się udało i dołączył do Tonia w kibelku.
Ale mam efektyChyba znowu ma coś z tym swoim oczkiem. Wczoraj było przymknięte i pojawiło się trochę wydzielinki
Gdzieś czytałam, że ten wirus od kociego kataru (a Toffi miał go w kocięctwie) pozostaje w kocim organizmie (tak jak nasz opryszczki) i może się uaktywnić np. pod wpływem stresu
A dopiero co wyleczyliśmy oczka
Chyba trzeba się przejść do weta. O Boże !!! Poobserwuję to oczko i zobaczymy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, włóczka i 238 gości