KRK- Inez - proszę o zamknięcie wątku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 02, 2008 9:58

Muszę się uzbroić w cierpliwość :) w każdym razie baaaardzo się cieszę! Bardzo dziękuję Pieczarko :1luvu:

smoczyca3g

Od: Pon kwi 07, 2008 11:24

Post » Wto gru 02, 2008 21:52

:D Nowy domek INEZ_WIÓRKI wita wszystkich sympatycznych i cierpliwych Fanów tej przepięknej Kocicy :)) Jak zostało zapowiedziane, że wkrótce pojawi się tutaj "wybrany" domek - tak też się stało! Myślałam, że pojawię się tutaj wcześniej, ale ... nie było to łatwe! Przemyślałam i postanowiłam, że nie będę używać portalu do zabiegania o INEZ, skoro tak wiele osób się interesowało Jej losami. Pisać można dużo i w ten sposób próbować pozyskać sympatię bywalców miau.pl, a nawet i wywierać presję na obecnych Opiekunów, ale chyba nie o to chodziło w tym wszystkim ... Zatem, jeśli to z mojej strony miłość od pierwszego wejrzenia, postanowiłam, że trzeba dać najpierw szansę na spotkanie oko w oko ;) Planowałam więc napisać tutaj coś potem, po spotkaniu z INEZ i Jej Opiekunami :) Ale po spotkaniu było mi jeszcze trudniej pisać, gdy przed INEZ były kolejne spotkania z innymi domkami ... Czekałam więc cierpliwie na rozwój wydarzeń, codziennie zerkając na Forum i na fotki z kocicą, które zgrałam na dysk swojego laptopa. Teraz już cieszę się !! i ... niecierpliwie czekam na dzień przywiezienia INEZ do mnie :) Z pobytu INEZ w nowym domku będą również zdjęcia, tylko pozwólmy się Jej u mnie zadomowić :) Pani Joasiu, dziękuję pięknie Pani, a chłopców pozdrawiam i tutaj ;)
ObrazekObrazek***"To czas, jaki poświęciliśmy Róży, czyni ją ważną."***

Terri

Od: Wto gru 02, 2008 21:13

Post » Wto gru 02, 2008 22:03

PS. Dziękuję również mojej przyjaciółce Alicji, która wysłała mi link z ogłoszeniem o INEZ :) Życzę Jej powodzenia w adopcji Diany, pięknej dobermanki :)

Terri

Post » Wto gru 02, 2008 22:08

Gratuluję i życze Tobie i Wórce wielu fajnych dni razem :wink:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Wto gru 02, 2008 23:00

Witamy domek na forum. Mam problemy z pisaniem bo mi tu Wiewóra chodzi po biurku.

Pieczarka

Od: Wto lip 15, 2008 12:23

Post » Śro gru 03, 2008 10:10

Witaj Terri :) Będę z niecierpliwością czekać na Twoje opowieści o Wiórce :) Życzę Wam wielu radosnych dni :)

To niesamowite jak splot różnych zdarzeń wpływa na losy zwierząt...
Przypomniałam sobie, że mam w domu gdzieś fotkę z Wiórką jako "małą" kociczką... Sąsiad przyszedł do mnie z nią w odwiedziny - przy okazji zapoznając kociczkę z moją królicą :) Ech, wspomnienia... Poszukam i wstawię wieczorkiem te fotki :)

smoczyca3g

Post » Śro gru 03, 2008 12:34

Witaj Terri. :) Będę stałą czytelniczką wątku o Wiórce.

PS - może poprosić moderatora o przeniesienie wątku na KOT-y?
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Śro gru 03, 2008 12:41

Ja też chętnie poczytam, co u Wiórki sie dzieje.
U nie tez jest Wiewiórek MCO
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Śro gru 03, 2008 20:50

:) Witam ponownie :) Dziękuję za wszystkie dobre słowa i pozytywne myśli! Przyznam się, że od wczoraj - gdy już ustaliłyśmy z obecną Opiekunką INEZ_WIÓRKI termin przekazania Jej na czwartek (4 grudnia) - jestem już mniej cierpliwa ;) Zatem odbieram INEZ_WIEWIÓRĘ jutro!! Wręcz nie mogę się doczekać momentu, gdy otworzę drzwiczki kontenera, a INEZ wyjdzie z niego, już w moim pokoju ... Oczywiście podzielę się pierwszymi obserwacjami :) Jestem bardzo ciekawa jak INEZ wyglądała będąc małą kociczką. Zapewne była równie urokliwa, jak jest obecnie :) Chętnie więc zobaczę Jej fotografie z tamtego okresu, a nawet byłabym wdzięczna za przesłanie tej fotki, jeśli jest to możliwe. Zgrałam już wszystkie dostępne fotki na dysk laptopa i zrobiłam nowy folder tylko z fotografiami INEZ (jedną z fotek mam na pulpicie jako tapetę). Ponieważ sama sporo fotografuję amatorsko, więc INEZ doczeka się i u mnie nowych zdjęć ;) Propozycję przeniesienia wątku gdzie indziej przemyślę i nawet skonsultuję z obecną Opiekunką INEZ, ponieważ nie ja go zakładałam, a chcę kontynuować. Na koniec dzisiejszej wiadomości przyznam się, że oswajam się z Jej imieniem podobno nie używanym wcześniej - INEZ. Ale jeszcze rozważam zmianę imienia, skoro nie reaguje ani na INEZ ani na Wiórka ... Mam nadzieję, że z czasem się ten aspekt wyjaśni ;) Pozdrawiam serdecznie Wszystkich, również kocurka MCO-WIEWIÓRKA i jego WŁAŚCIECIE_LKĘ/LA :) Do jutra!

Terri

Post » Śro gru 03, 2008 21:31

Znalazłam te fotki :) Są z dwóch wizyt w różnych odstępach czasu. Moja królica to Warka, w marcu tego roku pokicała na drugą stronę tęczy...

Pierwsza wizyta:
ObrazekObrazek ObrazekObrazek ObrazekObrazek ObrazekObrazek
Obrazek ObrazekObrazek Obrazek Obrazek
Druga wizyta (Inez już była większa...):
ObrazekObrazek Obrazek Obrazek
tutaj Inez próbowała pacnąć Warkę łapą... Obrazek
jednak królica tak na nią prychnęła, że kicia aż rozpłaszczyła się na podłodze :D : Obrazek ObrazekObrazek

A te fotki wstawię w większym formacie ;)
Obrazek
Obrazek

smoczyca3g

Post » Śro gru 03, 2008 21:56

Jejejejej !! Ile fotek INEZ !! Ależ ma piękne pyszczysko :) Dziękuję pięknie za zdjęciową ucztę :))

Terri

Post » Czw gru 04, 2008 9:58

Buźka do całowania ;)
:1luvu: :1luvu: :1luvu:

smoczyca3g

Post » Czw gru 04, 2008 13:38

Ja się na wszystko zgadzam. Wątek można przenieść na koty bo dom już jest.
Można założyć nowy wątek bo autorce będzie łatwiej zmieniać temat w razie potrzeby.
Ja przez te ostatnie dni wołam do niej Inez i kurcze wydaje mi się że pasuje. Terri to już Twój wybór. Ona nie jest przyzwyczajona do imienia.

Pieczarka

Post » Czw gru 04, 2008 13:40

Smoczyca Ty takie skarby chowałaś i dopiero teraz pokazujesz.

Pieczarka

Post » Czw gru 04, 2008 22:37

Wiewióra już w domu. Jestem bardzo zadowolona z reakcji. Jest tak jak się spodziewałam. Kocica z silną osobowością trafiła do odoby znającej kocią psychikę. Terri napisze wszystko i na pewno wklei zdjęcia.

W domu trochę pusto. Trochę bo tę pustkę wypełniły dwie persiczki. Dzięki pomocy finansowej Terri pokryłam koszt dwóch sterylizacji, badań, odpchlenia, czyszczenia itp.. Dziękuję.

Pieczarka

[poprzednia][następna]