Nowy domek INEZ_WIÓRKI wita wszystkich sympatycznych i cierpliwych Fanów tej przepięknej Kocicy

) Jak zostało zapowiedziane, że wkrótce pojawi się tutaj "wybrany" domek - tak też się stało! Myślałam, że pojawię się tutaj wcześniej, ale ... nie było to łatwe! Przemyślałam i postanowiłam, że nie będę używać portalu do zabiegania o INEZ, skoro tak wiele osób się interesowało Jej losami. Pisać można dużo i w ten sposób próbować pozyskać sympatię bywalców miau.pl, a nawet i wywierać presję na obecnych Opiekunów, ale chyba nie o to chodziło w tym wszystkim ... Zatem, jeśli to z mojej strony miłość od pierwszego wejrzenia, postanowiłam, że trzeba dać najpierw szansę na spotkanie oko w oko

Planowałam więc napisać tutaj coś potem, po spotkaniu z INEZ i Jej Opiekunami

Ale po spotkaniu było mi jeszcze trudniej pisać, gdy przed INEZ były kolejne spotkania z innymi domkami ... Czekałam więc cierpliwie na rozwój wydarzeń, codziennie zerkając na Forum i na fotki z kocicą, które zgrałam na dysk swojego laptopa. Teraz już cieszę się !! i ... niecierpliwie czekam na dzień przywiezienia INEZ do mnie

Z pobytu INEZ w nowym domku będą również zdjęcia, tylko pozwólmy się Jej u mnie zadomowić

Pani Joasiu, dziękuję pięknie Pani, a chłopców pozdrawiam i tutaj