Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Wczoraj Księzniczka wyadoptowała się do domku![]()
![]()
Domek forumowy, może sam napisze, Pani Jola bardzo się cieszy
Dziś kolejna próba łapania Niuni - oby się udało!
pisiokot pisze:jolabuk5 pisze:Wczoraj Księzniczka wyadoptowała się do domku![]()
![]()
No to ja o wieści o Księżniczce koniecznie poproszę !![]()
Za Niunię trzymam wielkie kciuki
pisiokot pisze:Kasiu, może i dobrze, że one się nie pchają ludziom w oczy. Że wychodzą tylko do znanej sobie osoby - są przez to bezpieczniejsze.
ale trzymam kciuki, żeby kotunia pokazała kawałek noska
kasia.grecja22 pisze:pisiokot pisze:Kasiu, może i dobrze, że one się nie pchają ludziom w oczy. Że wychodzą tylko do znanej sobie osoby - są przez to bezpieczniejsze.
ale trzymam kciuki, żeby kotunia pokazała kawałek noska
Pewnie że lepiej, tylko ja sobie tak juz zakodowałam, ze Misia moja, że poczułam sie troszkę rozczarowana:) Żartuje. Ale pewnie, ze dobrze, ze sa ostrożne. Ludzie sa okropni dla zwierząt a dla kotów w szczegolnosci. U mnie na podwórku ustawiłam na dachu komórek pod takim wystajacym dachem (za zgodą administracji) ocieplane budki, w których mieszka mama z dorosłymi 2 kotami i 2 jeszcze na dochodne od czasu do czasu. Ponieważ je karmie 2x dziennie, rano już o 6 przesiaduja u mnie pod drzwiami na wycieraczce, wieczorem to samo czekaja aż wróce z pracy. I Mam takiego kretyna sąsiada, który ile razy widzi kotki szczuje je wielkim dobermanem. Wy tez na pewno znacie wiele takich przypadków, i jeszcze o wiele gorszych, więc faktycznie lepiej niech kotki z Kaliskiego wychodza tylko na głos p. Joli. Dlatego ja dziś wieczorem nawet nie jadę na dworzec, czekam na telefon od p. Joli, ze złapała Misię. Autem na Kaliski mam minutkę.
jolabuk5 pisze:Wczoraj Księzniczka wyadoptowała się do domku![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 58 gości