Teraz już wiem gdzie będzie ulubione miejsce Satu w domu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magdaradek pisze:Calzy i Satu w jednym domu stały
Dwie urocze Mamy i koteczek mały,
W domku tym już święta spędzi nasza kotka
a nawet Mikołaja na pewno tam spotka!
Czekała u Dorci długo Satu mała,
ale się nareszcie kotka doczekała!
Taki domek szczęściem jest dla Satu,
Choć i Calzy chętnie ogłoszą to światu.
A że Satu - Bajeczka to znaczy,
Nie jedną opowieść świat o nich zobaczy!!
dorcia44 pisze:a u wetki chyba gorzej z jej Klusia ,najmłodszą kociną![]()
wyglada na suchy fIP
dorcia44 pisze:
łzy same płyna ,Kruszynka Calzunia to było najukochańsze kocie ,czułe ,delikatne ,przylepne ....
dorcia44 pisze:jak to pieknie napisałaś ,masz racje ,wpadła na chwilke ,uwiodła pierw mojego syna ,który jak wiadomo kotów nie lubi..Karolinka niosła pusty transporter a on kociaka na rękach i nachwalić się nie mógł jaka to ona cudna itp..a to był mały ,chudy pajączek
![]()
![]()
potem uwiodła mi tż. który ani myślał z nia sie rozstać ,bo to jego kot ,jak nie na rękach leżała to do stopy sie przytuliła i tak spała ,a mnie ,mnie to absolutnie nie rozkochała ,a skąd ,ja tfffarda bardzo jestem...tylko czemu taka pustka była ,tak bardzo brakowało......ech wpadła ,rozkochała ,poznała nas z sobą i poszła....[']
Satu was pokocha ,ale napewno nie od ręki![]()
dzis w nocy się na mnie obraziła ,chyba z 10 razy zdejmowałam ja z szyji ...az poszła ,smutna ,zwineła się na drapaczku i tak leżała![]()
wstałam ,przeprosiłam ,przytuliłam ...zasłużyłam na masaż łapuniami ,uwaliła sie na buzi i poszła spac ..a mnie znów było ciężko oddychac ,mimo że ona drobinka taka....![]()
tż. ma zmiane chemii.....jedną ,mocniejszą...i z innymi składnikami.
magdaradek pisze:i co to znaczy ta zmiana chemii? że mocniejsza?
Calza opowiedz o Calzuni.....co ona takiego zrobiła....jak będziesz miała czas i nastrój oczywiście.
wierszyk będzie, ale natchnienie przyjść musi
dorcia44 pisze:lubi jeśc ,ale jest chuda.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 84 gości