Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aleba pisze:Ekstra faktycznie śliczna. I faktycznie do mojej Kozy podobna, chociaż o wiele lepiej wygląda - przynajmniej jest czysta, bo Koza... ech...
Kaprys2004 pisze:Aleba pisze:Ekstra faktycznie śliczna. I faktycznie do mojej Kozy podobna, chociaż o wiele lepiej wygląda - przynajmniej jest czysta, bo Koza... ech...
Koza.. No jak mogłaś ją tak ochrzcić??![]()
Aleba pisze:Kaprys2004 pisze:Aleba pisze:Ekstra faktycznie śliczna. I faktycznie do mojej Kozy podobna, chociaż o wiele lepiej wygląda - przynajmniej jest czysta, bo Koza... ech...
Koza.. No jak mogłaś ją tak ochrzcić??![]()
Koza była Kozą "od zawsze"To imię wymyślił mój szwagier jak ją pierwszy raz zobaczył.
I nie chodzi tu moją Rezedzię, ta nie jest kozą, tylko prosiakiem
Chodzi o tę biedulkę z banerka w moim podpisie.
Aleba pisze:Ekstra faktycznie śliczna. I faktycznie do mojej Kozy podobna, chociaż o wiele lepiej wygląda - przynajmniej jest czysta, bo Koza... ech...
_kathrin pisze:Nowa dostała na imię Igunia. Prycha i straszy. Wyposażyłam się w tuńczyka żeby ją trochę ułaskawić. Mała siedzi w klatce.
Omlet się miziankowo rozbestwił, jest namolny, wystarczy go raz głasnąć i rzuca się na plecy wywalając brzucha a łapami łapie za rękę żeby czasem nie przestać![]()
a dziw że nikt o niego nie pyta, nie dzwoni... zrobię mu nowe zdjęcia. powinien już iść do swojego domu.
Dziubka i Ernesta wypuściłam na pokoje, czasem jeszcze zapominają że jestem fajna i zwiewają. Lubią głaskanie i pięknie przy tym mruczą.
Merak i Kocisz zamieszkały w łazience. Te to dopiero są sklerotyczki. Witają mnie "pchyyy" ale głaski szybko uruchamiają motorki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bestol, elmas, Silverblue i 387 gości