DT Matahari- Srajdy podkocykowe- Tiris i banda kotów

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 30, 2008 19:34

Fakt,Szarlocia to najmiziaśniejszy kot,jakiego widziałam.
Mam prywatne pytanko-jak Grudzia reagowała na choinkę z ozdobami?

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Nie lis 30, 2008 20:41

haniaszaraf pisze:Fakt,Szarlocia to najmiziaśniejszy kot,jakiego widziałam.
Mam prywatne pytanko-jak Grudzia reagowała na choinkę z ozdobami?

hłe hłe hłe
siedziała pod choinką a jak nikt nie widziała tzn. jak mysłała, że nikt nie widzi to właziła po pniu i gałązkach :) A zeszłym roku miałyśmy choinkę przytwierdzoną do sufitu :)

Tiris

Od: Pon paź 16, 2006 0:38

Post » Pon gru 01, 2008 11:14

choinki (i wszystkie wiszace na nich ozdobki) to raj dla kocistych.
Nasze drzewko tez jest solidnie przywiazane.

Tiris - czas chyba nan nowa edycje watku? Czy moze czekamy az Matahari wroci?
Monika & Ruda i Kropek. Za TM Bursztyn, Kocinka, Cykoria, Wodzik, Dyś i Zuzia..
Nasz wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10850216

Monika

Od: Pt lut 22, 2002 12:49

Post » Pon gru 01, 2008 14:06

Tiris pisze:Szarlocia miewa sie doskonale :)
Z chęcią wcina wzystko co dostanie...tylko gotowany kurczak z ryżem jest niejadalny. Wczoraj zaczęła sie kolejna seria interferonu.
Szarlociateraz strasznie lgnie do człowieka. Gdzy wchodziłam do niej żeby się z nią pobawic to gdy wychodziłam od niej potrafiła łapami mnie zatrzymywac. Miziak z niej jest okrutny :)

Niunia jest przeslodka :)

a ja posylam glaski dla calej bandy.
Trzymajcie sie tam jakos :)

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pon gru 01, 2008 19:57

wróciłam ciałem już kilka dni temu... duchem wracam powoli... baaardzo...
footra w całości... cieszą się... wróciła nie ta Bajka... mała bura wróciła... z bandy Bajka, Bojka i Brawurka... cudna się zrobiła... dziś już szalała ze Świstakiem...

Matahari

Od: Pon cze 18, 2007 7:18

Post » Pon gru 01, 2008 20:11

Witaj we własnym domu! Cieszę się, że już jesteś!
Obrazek
ObrazekObrazek

TyMa

Od: Wto maja 02, 2006 7:58

Post » Pon gru 01, 2008 22:54

No witamy,witamy i dziękujemy za ujawnienie się:-)

ola19

Od: Czw gru 21, 2006 22:10

Post » Pon gru 01, 2008 23:57

Matahari pisze:wróciłam ciałem już kilka dni temu... duchem wracam powoli... baaardzo...

Obrazek
.
.

Obrazek

Koty w potrzebie proszą o pomoc
Zobacz, pokochaj, adoptuj: realnie albo wirtualnie
www.koty.sos.pl

BAJKA-BB

Od: Pt gru 02, 2005 23:40

Post » Wto gru 02, 2008 14:25

Tiris

Post » Śro gru 03, 2008 15:56

Nareszcie jesteś, bardzo się cieszymy że Twoje ciało wróciło. Teraz trzeba ściągnąć duszę, bo cóż bez duszy warte jest ciało?
Hip, hip, hura :balony:
Obrazek ObrazekObrazek

Bo kto nie był ni razu człowiekiem
Temu człowiek nie pomoże.

A.Mickiewicz

Sabinka

Od: Pt sie 08, 2008 16:36

Post » Czw gru 04, 2008 9:52

Jak dobrze ,że jesteś z powrotem.Chciałam zapytać już prędzej Tiris o to czy jesteście zrzeszone w jakiejś fundacji bo powoli zbliża się rozliczanie pit a 1 procent można przekazać na dowolną fundację więc chciała bym jeżeli jest taka możliwość przekazać wam te pieniążki na pomoc kociakom, Na początku roku rozliczam dużo osób ,które nie miały by nic przeciw aby 1 procent przekazać wam.Pozdrawiam
ANULA

anula21

Od: Pt wrz 26, 2008 13:20

Post » Czw gru 04, 2008 11:07

anula odsyłam na nowy wątek do którego link podała kilka postów wyżej.

jeśłi chodzi o fundacje to zbiera na nas BAJKA_BB z fundacji Viva i tam można przekazac 1 procent podatku. Po więcej informacji możesz zwrócić sie właśnie do BAJKI_BB

Tiris

Post » Czw gru 04, 2008 11:09

Dzięki już zaglądam a z Bajką nawiążę kontakt.
ANULA

anula21

Od: Pt wrz 26, 2008 13:20

Post » Śro maja 30, 2012 17:45 Re: DT Matahari- Srajdy podkocykowe- Tiris i banda kotów

Witam, chciałabym się przedstawić:) Na miau jestem tylko jakies pół roku, pochodzę ze Szczytna, głównie jestem więc na wątkach Szczytniaków- kociaków. Ale studiuję w Bydgoszczy, także bardzo chętnie nawiąże jakiś kontakt z Wami. Od dwóch dni myślę intensywnie nad losem bydgoskich kotów na które natknęłam sie przy szkole muzycznej. Są to dwa bezdomniaki, dokarmiane i mające pod szkoła pseudo-budkę zrobioną z komody, jakaś Pani z pobliskiej kamienicy także je dokarmia... Ale koteczki strasznie garną sie do ludzi, do dzieci, naprawdę nie należą do dzikich. Może kiedyś słyszałyście o losie tych kotów? Sa dokładnie przy ulicy Gdańskiej, nie mam pojęcia czy kastorwane, raczej młode, ale nie powiedziałabym, że wygladają zdrowo...?? Wczoraj też widziałam kota w opłakanym stanie przy markecie As na Chodkiewicza, bał się ale był tak głodny, że patrzył. Miałam w zakupach tylko twarożek, wyłozyłam mu, podszedł i zjadł, gdy ja odeszła. Kotek miał chyba kk, nie miał jednego oka, chudziutki, ubytki w sierści, ślinotok, coś strasznego..:( Szybko pobiegłam do mieszkania po puszki myśląc co tu z nim zrobić, ale gdy wróciłam, nie było go już. Zostawiłam jedzonko. potem zauważyłam budynek do rozbiórki w którym był otwór, przy którym stały miseczki..Dziewczyny, widzę, ze są tutaj też osoby z Bydgoszczy, proszę, napiszcie, czy słyszałyscie kiedyś o jakichs kotach przy Asie? Czy ktoś je karmi? Bardzo chciałabym się jakoś zaangażowac w pomoc osobom, które pomagają tez tutaj, w Bydgoszczy- bo jednak tu jest mój drugi dom. Ja sama bardzo czesto wyjezdzam, cale dnie pracuję, albo ćwicze (studiuję w A.Muz.), nie mogę być DT.Ale oferuję pomoc finansową, i pomocną dloń, gdy trzeba.Pozdraawiam Was serdecznie, Magda

raiya

Od: Pon sty 09, 2012 17:02

Post » Śro maja 30, 2012 17:46 Re: DT Matahari- Srajdy podkocykowe- Tiris i banda kotów

Ale ze mnie gapa, nie zauważyłam roku:)

raiya

Od: Pon sty 09, 2012 17:02

[poprzednia]