Kotka jedna - Melańcia szylkretka :) cz.2 Come-back!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt lis 28, 2008 8:10

annette88 pisze:Dobranoc !

Ale smutnie się skończyły Gotowe na wszystko.. Aż musiałam zobaczyć na youtube początek następnego odcinka! 8O

tylko poczatek? :lol:

Paulaaa

Od: Wto lis 06, 2007 21:48

Post » Pt lis 28, 2008 12:54

Paulaaa pisze:
annette88 pisze:Dobranoc !

Ale smutnie się skończyły Gotowe na wszystko.. Aż musiałam zobaczyć na youtube początek następnego odcinka! 8O

tylko poczatek? :lol:

bo więcej nie znalazłam ! :P

annette88

Od: Nie lis 25, 2007 20:52

Post » Pt lis 28, 2008 12:55

kalair pisze:Cześć Anetko i Melusiu! :wink:

cześć :D

p.s. nie chce ktoś mojego kota na dwa dni ? od rana chodzi i wrzeszczy :( chociaż jeść dostała.. :evil:

annette88

Post » Pt lis 28, 2008 13:12

annette88 pisze:

p.s. nie chce ktoś mojego kota na dwa dni ? od rana chodzi i wrzeszczy :( chociaż jeść dostała.. :evil:

Ciociu, Melusia cię popędza bo do nas się spieszy :P
Toril
Koty żyją akurat tyle, żeby zdążyły spleść się z naszym życiem i zapaść
głęboko w serce. Potem je łamią. Ale ile warte byłoby życie bez nich...

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Od: Sob lut 24, 2007 17:42

Post » Pt lis 28, 2008 13:15

annette88 pisze:
nie chce ktoś mojego kota na dwa dni ? od rana chodzi i wrzeszczy :( chociaż jeść dostała.. :evil:

Ja chcę, ja chcę :) Ale nie na 2 dni, tylko na zawsze!
Duża Inki

Ceść Melusinku :) Dlacego Tfoja Duza nie mogła wstać z tej kuwety? Moja zawse sypko wstaje, a potem ja wskakuję na to kółko, które się tak śmiesnie zgina i wygania wodę z tego białego zbiornicka nad kuwetą Duzej :)
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt lis 28, 2008 13:48

annette88 pisze:

Moje nie wrzeszczą, ale mają inne dzikie pomysły. Wymiany nie polecam :twisted: :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt lis 28, 2008 13:58

tosiula pisze:
annette88 pisze:

Toril

Torilku, naprawdę o 4 rano byście ją przyjęli ? 8O

annette88

Post » Pt lis 28, 2008 14:00

annette88 pisze:
tosiula pisze:
annette88 pisze:

Toril

Torilku, naprawdę o 4 rano byście ją przyjęli ? 8O

Ja nawet o 3 :)

MaryLux

Post » Pt lis 28, 2008 14:01

MaryLux pisze:
annette88 pisze:
nie chce ktoś mojego kota na dwa dni ? od rana chodzi i wrzeszczy :( chociaż jeść dostała.. :evil:

Duża Inki

Ceść Melusinku :) Dlacego Tfoja Duza nie mogła wstać z tej kuwety? Moja zawse sypko wstaje, a potem ja wskakuję na to kółko, które się tak śmiesnie zgina i wygania wodę z tego białego zbiornicka nad kuwetą Duzej :)
Inka

MaryLux :twisted: nie wiesz, co piszesz :d ten drań zaczyna swoje życie w nocy, a nad ranem zaczyna się oda do miski plus tańce z nią :twisted: ostatnio wysunęła ją do połowy kuchni.. a jak nie dasz jesc to nie ma zmiłuj - gryzie, atakuje.. więc zazwyczaj daję, żeby mieć spokój :roll: a dzisiaj nawet to nie zadowala jaśnie panny

Zmuszona byłam rano odstawić ją do łazienki. Uspokoiła się - wypuszczam, i od nowa, to samo ! :twisted:

Ineczko, Duża nie mogła wstać bo miała poważnom sprawe do swojej kuwetki ;) to wykorzystałam !
Ostatnio edytowano Pt lis 28, 2008 14:06 przez annette88, łącznie edytowano 1 raz

annette88

Post » Pt lis 28, 2008 14:03

annette88 pisze:
MaryLux pisze:
annette88 pisze:

Duża Inki

Inka

MaryLux :twisted: nie wiesz, co piszesz :d ten drań zaczyna swoje życie w nocy, a nad ranem zaczyna się oda do miski plus tańce z nią :twisted: ostatnio wysunęła ją do połowy kuchni.. a jak nie dasz to nie ma zmiłuj - gryzie, atakuje.. więc zazwyczaj daję, żeby mieć spokój :roll: a dzisiaj nawet to nie zadowala jaśnie panny

Zmuszona byłam rano odstawić ją do łazienki. Uspokoiła się - wypuszcza, i od nowa, to samo ! :twisted:

Ineczko, Duża nie mogła wstać bo miała poważnom sprawe do swojej kuwetki ;) to wykorzystałam !

U mnie tańczyłaby z Psotem, Inką i Kuku, a nie z jakąś tam miską :)

MaryLux

Post » Pt lis 28, 2008 14:08

Mary, a ile masz pokoi ? Możesz się na noc odseparować ? Bo ja w tej garsonierze nie bardzo, gdyby tu był jeszcze jeden kot z którym by broiła :strach:

A ja o 3 nocy śpie :twisted:

annette88

Post » Pt lis 28, 2008 14:18

annette88 pisze:Mary, a ile masz pokoi ? Możesz się na noc odseparować ? Bo ja w tej garsonierze nie bardzo, gdyby tu był jeszcze jeden kot z którym by broiła :strach:

Mam 2 pokoje :)

MaryLux

Post » Pt lis 28, 2008 14:20

MaryLux pisze:
annette88 pisze:Mary, a ile masz pokoi ? Możesz się na noc odseparować ? Bo ja w tej garsonierze nie bardzo, gdyby tu był jeszcze jeden kot z którym by broiła :strach:

Mam 2 pokoje :)

to Ci dobrze ! Koty Ci moga tańcować :D

prosze, tyle biegającego po wannie Melona udało mi się złapać :twisted:

Obrazek

annette88

Post » Pt lis 28, 2008 14:23

kalair pisze:
annette88 pisze:

Moje nie wrzeszczą, ale mają inne dzikie pomysły. Wymiany nie polecam :twisted: :lol: :lol:

Czytałam o postępach w edukacji twoich kotów :D wiesz.. Ja mam nadzieję tylko, że Mela nie wpadnie na to, jak otwierać te małe okienka.. Raczej ich nie otwieramy dla jej bezpieczeństwa, parę razy dla wywietrzenia się tylko latem zdarzylo :roll:

annette88

Post » Pt lis 28, 2008 14:27

Nie będzie tak źle.Ale lepiej, niech nie widzi,jak to robicie. :twisted: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

[poprzednia][następna]