annette88 pisze:Dobranoc !
Ale smutnie się skończyły Gotowe na wszystko.. Aż musiałam zobaczyć na youtube początek następnego odcinka!
tylko poczatek?
Moderator: Estraven
annette88 pisze:Dobranoc !
Ale smutnie się skończyły Gotowe na wszystko.. Aż musiałam zobaczyć na youtube początek następnego odcinka!
Paulaaa pisze:annette88 pisze:Dobranoc !
tylko poczatek?
kalair pisze:Cześć Anetko i Melusiu!
annette88 pisze:kalair pisze:Cześć Anetko i Melusiu!
cześć
p.s. nie chce ktoś mojego kota na dwa dni ? od rana chodzi i wrzeszczychociaż jeść dostała..
annette88 pisze:
nie chce ktoś mojego kota na dwa dni ? od rana chodzi i wrzeszczychociaż jeść dostała..
annette88 pisze:kalair pisze:Cześć Anetko i Melusiu!
cześć
p.s. nie chce ktoś mojego kota na dwa dni ? od rana chodzi i wrzeszczychociaż jeść dostała..
tosiula pisze:annette88 pisze:kalair pisze:Cześć Anetko i Melusiu!
cześć
Ciociu, Melusia cię popędza bo do nas się spieszy![]()
Toril
annette88 pisze:tosiula pisze:annette88 pisze:kalair pisze:Cześć Anetko i Melusiu!
cześć
Ciociu, Melusia cię popędza bo do nas się spieszy![]()
Toril
Torilku, naprawdę o 4 rano byście ją przyjęli ?
MaryLux pisze:annette88 pisze:
nie chce ktoś mojego kota na dwa dni ? od rana chodzi i wrzeszczychociaż jeść dostała..
Ja chcę, ja chcęAle nie na 2 dni, tylko na zawsze!
Duża Inki
Ceść MelusinkuDlacego Tfoja Duza nie mogła wstać z tej kuwety? Moja zawse sypko wstaje, a potem ja wskakuję na to kółko, które się tak śmiesnie zgina i wygania wodę z tego białego zbiornicka nad kuwetą Duzej
Inka
annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:
Ja chcę, ja chcęAle nie na 2 dni, tylko na zawsze!
Duża Inki
Ceść MelusinkuDlacego Tfoja Duza nie mogła wstać z tej kuwety? Moja zawse sypko wstaje, a potem ja wskakuję na to kółko, które się tak śmiesnie zgina i wygania wodę z tego białego zbiornicka nad kuwetą Duzej
Inka
MaryLuxnie wiesz, co piszesz :d ten drań zaczyna swoje życie w nocy, a nad ranem zaczyna się oda do miski plus tańce z nią
ostatnio wysunęła ją do połowy kuchni.. a jak nie dasz to nie ma zmiłuj - gryzie, atakuje.. więc zazwyczaj daję, żeby mieć spokój
a dzisiaj nawet to nie zadowala jaśnie panny
Zmuszona byłam rano odstawić ją do łazienki. Uspokoiła się - wypuszcza, i od nowa, to samo !![]()
Ineczko, Duża nie mogła wstać bo miała poważnom sprawe do swojej kuwetkito wykorzystałam !
annette88 pisze:Mary, a ile masz pokoi ? Możesz się na noc odseparować ? Bo ja w tej garsonierze nie bardzo, gdyby tu był jeszcze jeden kot z którym by broiła![]()
A ja o 3 nocy śpie
MaryLux pisze:annette88 pisze:Mary, a ile masz pokoi ? Możesz się na noc odseparować ? Bo ja w tej garsonierze nie bardzo, gdyby tu był jeszcze jeden kot z którym by broiła![]()
A ja o 3 nocy śpie
Mam 2 pokoje

kalair pisze:annette88 pisze:kalair pisze:Cześć Anetko i Melusiu!
cześć
Moje nie wrzeszczą, ale mają inne dzikie pomysły. Wymiany nie polecam![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], zuzia115 i 19 gości