anita5 pisze:Poza tym, sporo wolnego czasu zajmuje mi zabawa z Psotką i całowanie się z Murim.Czarka za to zachowuje się tak, jakby się rozkoszowała ciepłem, poduchami, kocykami, jest taaaka zadowolona.
Ale mają raj

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anita5 pisze:Poza tym, sporo wolnego czasu zajmuje mi zabawa z Psotką i całowanie się z Murim.Czarka za to zachowuje się tak, jakby się rozkoszowała ciepłem, poduchami, kocykami, jest taaaka zadowolona.
amyszka pisze:anita5 pisze:Poza tym, sporo wolnego czasu zajmuje mi zabawa z Psotką i całowanie się z Murim.Czarka za to zachowuje się tak, jakby się rozkoszowała ciepłem, poduchami, kocykami, jest taaaka zadowolona.
Ale mają raj![]()
Liwia_ pisze:Alus jest strasznie kochany... A jak fajnie potrafi sobie pogadacMa glos w zasadzie identyczny z kotem Simona!
anita5 pisze:Liwia_ pisze:Alus jest strasznie kochany... A jak fajnie potrafi sobie pogadacMa glos w zasadzie identyczny z kotem Simona!
I też jest taki upierdliwy?![]()
anita5 pisze:Co do Muriego, to on nadrabia stracone, spędzone bez człowieka lata właściwie, i teraz wydziwia niemożebnie. Umie świetną sztuczkę robić, jak się go głaska po główce, staje na tylnych łapkach, przednie prostuje i rozczapierza paluszki, wygląda to nieziemsko!
anita5 pisze:Czarka dostała zastrzyk. Tak się strasznie bała, biedulinka. Normalnie aż zastygła. Ona nie jest dzika, nie wyrywała się. Tak mi jej żal...
Kaloryferek im grzeje mocno, leżą w tych swoich pieleszach, wielce zadowolone...
Tomek im poszedł robić fotki i wsiąkł. Baterie siadły po dwoch zdjęciach (normalka), no ale nie mógł wyjść od nich, bo Muri się wziął za barankowanie i całowanie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 101 gości