Sosnowiec księżycowa LUNA już w domku stałym !!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 27, 2008 9:59

Bałabym się, że zawiśnie na tych kolcach. Więcej stłuc już nie ma co. Może szklarz potrafi coś z tym zrobić. Jeżeli nie no to nową kabinę trzeba bedzie kupić/ ta miała niecałe dwa lata/. No ale z drugiej strony coś była nieszczelna to może to zrobił specjalnie?? A tak na poważnie - mając zwierzaki należy sie liczyć ze stratami. Na całe szczęście nie jestem materialistką i ważne , ze nikomu sie nic nie stało, a to rzecz nabyta. Jest jeszcze wanda w której się mogę myć. Na co dzień napatrzę sie na tyle nieszczęść, sama przeszłam wiele ,ze strata kawałka szkła czy mebla- nawet drogiego nie jest dla mnie problemem. Najwyżej nie będzie i tyle. Jakbym się takimi pierdołami przejmowała to nie byłabym w stanie robić tego co robię. To tylko zwierzęta. Jak zmieniłam pracę i zaczęłam troszkę to ogarniać to albo opona przebita albo gwoździkiem po lakierze - no to zamontowałam kamery do samochodu i koniec. Ktoś kto to robił myślał , że mi na złość- a ja do samochodu podchodzę, że on dla mnie a nie odwrotnie i tak się zniszczy , nawet go nie myję bo i tak się zbrudzi. A Ryżykudłę i tak lubię. :1luvu:

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Czw lis 27, 2008 13:57

Luna do góry!! :ok:

majencja

Post » Czw lis 27, 2008 14:36

Super, że Lunka wraca do zdrówka. Jak kotek zdrowieje to człowiekowi też życ się chce! :P :P :P

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Czw lis 27, 2008 17:26

Hop Luna do gory :!:
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Czw lis 27, 2008 18:59

Kropeczka13 pisze:Hop Luna do gory :!:

LUnko hopsaj kochana! :lol:
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Czw lis 27, 2008 20:22

:ok: :ok: :ok: za zdrowko Lunki i jeszcze raz :ok: :ok: :ok:
a to dla Doroty :piwa: bo rumiku nie mam w ikonkach :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Czw lis 27, 2008 20:35

Kurcze nie mam czasu jechac do Lunki i Dorotki .Mamy pełna kociarnię i część kociaków chorych :?

Wczorj wieczorem dostałam taka eske od Doroty:" Luna ujawniła swoje nowe dziwactwo.Najpierw ze strachem zaglądała do wanny,a później samam do niej z hukiem wpadła.Jakby mogła to by sie do strużki wody przykleiła.Siedzi juz tam 30 min 8O

Ogon łapy mokre,brzus też,ale za to teraz takie mycie na kolaniskach odchodzi że ,aż się boję żeby mi dziury w dresie nie zrobiła :wink: "

Dorotko co u Was dziewczynki słychać?Wysłałam ci papierowe ogłoszenia prosze druknij mi po 5 z każdego i daj znać to popdjadę do Was:)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt lis 28, 2008 7:41

W górę!! Hop! Hop! :ok:

majencja

Post » Pt lis 28, 2008 7:55

Lunka jest super i takiego domku potrzebuje!

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Pt lis 28, 2008 8:43

honda11 pisze:Lunka jest super i takiego domku potrzebuje!

no tak należy jej się solidny domek ale pamiętacie że ja jestem DT.
Myślę że niedlugo bedzie można szukać DS.
Lunka to grzeczna kocia :catmilk: ,
jak do mnie przyszla to powiedzialam jej:
2 tygodnie i tylek ma być zdrowy :lol: bo jak nie to spiorę i na balkon wystawię :kitty: albo do zamrażarki schowam :lol:
No i dziewczynka slucha :cat3: .
Po 2 tygodniach nawet w nocy (oo 3-ciej)patrzy w pustą michę i trza dać jeść.
I nawet jest taka mila że wystarczy jak na nią popatrzę to już wlącza motorek.
Nawet zastanawiam się czy nie zmienić jej imienia na GOLĄBECZKA - bo tak grucha że boję się że golębie mi balkon zasr.... :D .
Narazie więc ku lepszemu i nic już więcej nie może wyskoczyć.
Dzisiaj np caly czas ladowala mi się do lózka a rano chodzila wszędzie tam gdzie ja.
Ja kawa w kuchni Lunka hop na taborecik, ja do lazienki Lunka już cupnela na dywanik.
Szykuję się do wyjścia a Lunka siedzi na progu przy drzwiach :lol:
Boczki już ma pelniejsze i jak tylko zacznie zarastać to będzie supr laska. ( :wink: teraz to taka laska po przejściach)
Pozdrawiamy :D :kitty:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt lis 28, 2008 8:47

Marta ogloszenia będą w sobotę lub jak chcesz to dzisisj wieczorem. A i z Teresą idziemy dzisiaj do weta to może jej dam żeby zabrala na kociarnię.
Ale oczywiście bardzo milo będzie cię widzieć u nas.
Jak przyjdziesz i się odezwiesz to może Lunka będzie mnie jeszcze bardziej kochala :wink:
Ty wiesz dlaczego :wink:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Pt lis 28, 2008 8:47

Kropeczka13 pisze::ok: :ok: :ok: za zdrowko Lunki i jeszcze raz :ok: :ok: :ok:
a to dla Doroty :piwa: bo rumiku nie mam w ikonkach :wink:

:ryk: dzięki i też :piwa:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pt lis 28, 2008 9:24

Dorota Wojciechowska pisze:
honda11 pisze:Lunka jest super i takiego domku potrzebuje!

no tak należy jej się solidny domek ale pamiętacie że ja jestem DT.
Myślę że niedlugo bedzie można szukać DS.
Lunka to grzeczna kocia :catmilk: ,
jak do mnie przyszla to powiedzialam jej:
2 tygodnie i tylek ma być zdrowy :lol: bo jak nie to spiorę i na balkon wystawię :kitty: albo do zamrażarki schowam :lol:
No i dziewczynka slucha :cat3: .
Po 2 tygodniach nawet w nocy (oo 3-ciej)patrzy w pustą michę i trza dać jeść.
I nawet jest taka mila że wystarczy jak na nią popatrzę to już wlącza motorek.
Nawet zastanawiam się czy nie zmienić jej imienia na GOLĄBECZKA - bo tak grucha że boję się że golębie mi balkon zasr.... :D .
Narazie więc ku lepszemu i nic już więcej nie może wyskoczyć.
Dzisiaj np caly czas ladowala mi się do lózka a rano chodzila wszędzie tam gdzie ja.
Ja kawa w kuchni Lunka hop na taborecik, ja do lazienki Lunka już cupnela na dywanik.
Szykuję się do wyjścia a Lunka siedzi na progu przy drzwiach :lol:
Boczki już ma pelniejsze i jak tylko zacznie zarastać to będzie supr laska. ( :wink: teraz to taka laska po przejściach)
Pozdrawiamy :D :kitty:

Super że koteczka zabrała się wreszcie. Apetyt wrócił i stała się bardzie towarzyska. Widać że DT u pani Dorotki jej służy ;)
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Pt lis 28, 2008 9:38

Dorota Wojciechowska pisze:Marta ogloszenia będą w sobotę lub jak chcesz to dzisisj wieczorem. A i z Teresą idziemy dzisiaj do weta to może jej dam żeby zabrala na kociarnię.
Jak przyjdziesz i się odezwiesz to może Lunka będzie mnie jeszcze bardziej kochala :wink:

Dorotka to wiesz ja w sobotę może podjade do ciebie po ogłoszenia i od razu pojadę porozwieszać.

a ty nie bądź taka mądra.Wiem ze Lunka na mój glos reaguje ucieczką i zaszyciem sie w ciemny kąt,ale wiesz gdzyby nie karmnienie na siłe .W sumie to faszerowanie jej jedzonkiem to nie wiem czy by sie zebrała.
3 tyg glodówka nie wyszłaby jej na dobre :wink:

Był moment że była taka chuda i slaba że sie przewracala ,nie miala sily chodzić,a teraz proszę .Az jestem ciekawa jak wygląda:)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt lis 28, 2008 10:23

mar_tika pisze:
Dorota Wojciechowska pisze:Marta ogloszenia będą w sobotę lub jak chcesz to dzisisj wieczorem. A i z Teresą idziemy dzisiaj do weta to może jej dam żeby zabrala na kociarnię.

Dorotka to wiesz ja w sobotę może podjade do ciebie po ogłoszenia i od razu pojadę porozwieszać.

a ty nie bądź taka mądra.Wiem ze Lunka na mój glos reaguje ucieczką i zaszyciem sie w ciemny kąt,ale wiesz gdzyby nie karmnienie na siłe .W sumie to faszerowanie jej jedzonkiem to nie wiem czy by sie zebrała.
3 tyg glodówka nie wyszłaby jej na dobre :wink:

Był moment że była taka chuda i slaba że sie przewracala ,nie miala sily chodzić,a teraz proszę .Az jestem ciekawa jak wygląda:)

:P :smiech3:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

[poprzednia][następna]