Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kropeczka13 pisze:Hop Luna do gory
honda11 pisze:Lunka jest super i takiego domku potrzebuje!
Kropeczka13 pisze::ok:![]()
za zdrowko Lunki i jeszcze raz
![]()
![]()
![]()
a to dla Dorotybo rumiku nie mam w ikonkach
Dorota Wojciechowska pisze:honda11 pisze:Lunka jest super i takiego domku potrzebuje!
no tak należy jej się solidny domek ale pamiętacie że ja jestem DT.
Myślę że niedlugo bedzie można szukać DS.
Lunka to grzeczna kocia,
jak do mnie przyszla to powiedzialam jej:
2 tygodnie i tylek ma być zdrowybo jak nie to spiorę i na balkon wystawię
albo do zamrażarki schowam
![]()
No i dziewczynka slucha.
Po 2 tygodniach nawet w nocy (oo 3-ciej)patrzy w pustą michę i trza dać jeść.
I nawet jest taka mila że wystarczy jak na nią popatrzę to już wlącza motorek.
Nawet zastanawiam się czy nie zmienić jej imienia na GOLĄBECZKA - bo tak grucha że boję się że golębie mi balkon zasr.....
Narazie więc ku lepszemu i nic już więcej nie może wyskoczyć.
Dzisiaj np caly czas ladowala mi się do lózka a rano chodzila wszędzie tam gdzie ja.
Ja kawa w kuchni Lunka hop na taborecik, ja do lazienki Lunka już cupnela na dywanik.
Szykuję się do wyjścia a Lunka siedzi na progu przy drzwiach![]()
Boczki już ma pelniejsze i jak tylko zacznie zarastać to będzie supr laska. (teraz to taka laska po przejściach)
Pozdrawiamy![]()
Dorota Wojciechowska pisze:Marta ogloszenia będą w sobotę lub jak chcesz to dzisisj wieczorem. A i z Teresą idziemy dzisiaj do weta to może jej dam żeby zabrala na kociarnię.
Ale oczywiście bardzo milo będzie cię widzieć u nas.
Jak przyjdziesz i się odezwiesz to może Lunka będzie mnie jeszcze bardziej kochala![]()
Ty wiesz dlaczego
mar_tika pisze:Dorota Wojciechowska pisze:Marta ogloszenia będą w sobotę lub jak chcesz to dzisisj wieczorem. A i z Teresą idziemy dzisiaj do weta to może jej dam żeby zabrala na kociarnię.
Ale oczywiście bardzo milo będzie cię widzieć u nas.
Jak przyjdziesz i się odezwiesz to może Lunka będzie mnie jeszcze bardziej kochala![]()
Ty wiesz dlaczego
Dorotka to wiesz ja w sobotę może podjade do ciebie po ogłoszenia i od razu pojadę porozwieszać.
a ty nie bądź taka mądra.Wiem ze Lunka na mój glos reaguje ucieczką i zaszyciem sie w ciemny kąt,ale wiesz gdzyby nie karmnienie na siłe .W sumie to faszerowanie jej jedzonkiem to nie wiem czy by sie zebrała.
3 tyg glodówka nie wyszłaby jej na dobre![]()
Był moment że była taka chuda i slaba że sie przewracala ,nie miala sily chodzić,a teraz proszę .Az jestem ciekawa jak wygląda:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 82 gości