Tytekwieczny gilarz DO SIEGO ROKU WSZYSTKIM FORUMOWICZOM

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 27, 2008 20:27

Alinka wielkie ,wielkie dzięki :D

zunia ,ubranka są od boni ,ona ma sklep :wink: ..koty nie lubia ubranek ,ale może twój polubi :wink:

Byłam w lecznicy,przeżyłam szok...zryczałam sie jak mops ,cała sie jeszcze trzęse...nie moge w to uwierzyć i trudno mi zebrać mysli do kupy... :oops:

PODOBNO BYŁ W LECZNICY ŚW. MIKOŁAJ I ZAPŁACIŁ MÓJ DŁUG 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
nie chcą nic więcj powiedziec ,bo Mikołaj sobie nie życzył,KTO JEST ŚW. MIKOŁAJEM :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
kto był tak kochany ,tak niesamowity ,tak wspaniałomyślny ...kto doprowadził mnie do stanu nieważkości ,mało nie zemdlałam ,myślałam że żąrtuja sobie ze mnie ,ja zreszta jeszcze w to nie wierze.... :oops:
boje się cieszyc ,to było chyba ponad 600zł.. :oops:

jestem zaryczana ,rozdygotana ale szczęsliwa...tylko komu mam dziekować ..KOMU :?: :?: :?: :?: :?:

ŚWIĘTY MIKOŁAJU JEŻELI TU ZAJRZYSZ TO WIEDZ ŻE JESTEM CI BARDZO <BARDZO WDZIĘCZNA i DZIĘKUJE CI ZE WSZYSTKICH MOICH SIŁ

jesteście niesamowici ,wszyscy razem i każdy z osobna :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw lis 27, 2008 20:36

mam łzy w oczach :)
suuuuper :)
dziekuje św.Mikołaju :)
mamuśka

Post » Czw lis 27, 2008 21:33

No proszę a jednak istnieje Mikołaj. I jak wcześnie chodzi w tym roku.
A tak serio to wspaniały gest niesamowity.
Dorciu .:)
Nataniel lat 12:)

Alina1971

Od: Sob maja 21, 2005 17:33

Post » Pt lis 28, 2008 7:39

A cóż to za wspaniały Mikołaj??

Dziekuje ci mikołaju :1luvu: to był piękny prezent :1luvu:

buziaczki Mamciu :1luvu:
Im bardziej poznaje ludzi - tym mocniej kocham zwierzęta.

Pozdrawiamy - Emi i Billi

bulefka

Od: Wto kwi 11, 2006 20:51

Post » Pt lis 28, 2008 10:26

pytam znajomych ,nikt się nie przyznaje :cry: ..każdy mówi coś ty zdurniała ,ja nie mam kasy :roll:
a jednak ktos to zrobił..........
Święty Mikołaju oświeć mnie ,będzie mi lepiej :oops:

Zaraz jade po słodyczki dla dzieci,Karunia prosiła może ktos sie jeszcze przyłączy?
dużo nie ,ale zawsze coś :oops:

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=84789
Obrazek

dorcia44

Post » Pt lis 28, 2008 10:28

Ja odpadam niestety ... Całkowity deficyt... :(
mamuśka

Post » Pt lis 28, 2008 10:37

mamuśka dziś Bartek jedzie w tamta strone ,bedziesz? to wezmie karme ,jedzie gdzies o 16...
Obrazek

dorcia44

Post » Pt lis 28, 2008 10:38

ok pojawie sie...
pod arkadia ?
mamuśka

Post » Pt lis 28, 2008 10:40

jak miło czytać takie świetne wieści :D czyli Mikołaj jednak jest i działa ;)
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Pt lis 28, 2008 14:52

Świety Mikołaju Ty wiesz jak bardzo mi pomogłeś...tak bym chciała ci osobiście podziekować :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :aniolek:

trudno mi przejśc do tego tak spokojnie :oops:
jestem tak wdzięczna ,tak bardzo...no Mikołaju wytargam cie za tą świętą brode tylko się odezwij :D

ktos pytał mnie o Satu ,superowy domek ,kochany i troskliwy ,ale nie może zagwarantowac ze kicia nie czmychnie między nogami na dwór :cry: ...a moja słodka niunia bez oczka ..nie ,nie da rady :cry:
nadal szukamy super domku

Calzy dwie HOPHOP :oops:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt lis 28, 2008 18:42

dorcia44 pisze:Calzy dwie HOPHOP :oops:

AHOJ :D
a czy Satu jest juz zdrowa i nie gila? pytamy bo wiadomo...

Calza

Od: Śro paź 15, 2008 8:51

Post » Pt lis 28, 2008 19:11

btw, biorąc pod uwagę ostatnie wydarzenia w wątku, miło jest znów uwierzyć na stare lata w Świętego Mikołaja :D , tylko co jeżeli okazałoby się, że nasz obraz Mikołaja jest wyssany z palca i np. Mikołaj nie ma brody... albo jest uczulony na renifery... albo jeździ na rolkach zamiast saniami :roll: :roll: :roll: :?: :?: :?: tak sobie filozujemy, święta idą a w supermarketach to już nawet są...:D :s5:

Calza

Post » Pt lis 28, 2008 19:23

Calza :D jak kolwiek Mikołaju wyglądasz kocham cię bardzo i wdzięczna bede zawsze ,zawsze... :oops:

i tak szczerze to ZAPRASZAM CZĘŚCIEJ :D

Satu szaleje ,rozrabia tak że szkoda gadać,w nocy przechlapane :twisted: :wink:
mam wrażenie że w złą strone mnie masuje i skóra mi zwisa zamiast sie podciągać :evil: :lol:

nie ma gila ,troszke kicha ale jest zdrowa.
dostaje scanumune.
polecam ,dobra rzecz.
grzybek się cofnął ,ale jeszcze smaruje,dam smarowidło ,zawioze ,zaniose ,utule ,wycałuje was....itd itp. :oops:
Tylko bądzcie jej DS . :D

u mnie jest jakaś patologia ,jak juz uwierzyłam w Świętego Mikołaja to zaraz obuchem w łeb...djabeł się zjawił ,z administracji ,że mam niedopłaty do wody ponad 800 zł.....to jest chore :cry:
doliczyli odsetki bo nie zapłaciłam..
u nas ,7 km od centrum nadal jest szambo :?
robia nas w bambuko ,podanie do dyrekcji poszło ,ale oni nas mają gdzieś... :?
ech życie .

moje Gadziątko cierpi ,bolą go strasznie wszystkie zęby,cała szczęka..nic nie widać ,ma zrobić przeswietlenie .... :?
Obrazek

dorcia44

Post » Pt lis 28, 2008 21:37

dorcia44 pisze:Calza :D jak kolwiek Mikołaju wyglądasz kocham cię bardzo i wdzięczna bede zawsze ,zawsze... :oops:

i tak szczerze to ZAPRASZAM CZĘŚCIEJ :D

Satu szaleje ,rozrabia tak że szkoda gadać,w nocy przechlapane :twisted: :wink:
mam wrażenie że w złą strone mnie masuje i skóra mi zwisa zamiast sie podciągać :evil: :lol:

nie ma gila ,troszke kicha ale jest zdrowa.
dostaje scanumune.
polecam ,dobra rzecz.
grzybek się cofnął ,ale jeszcze smaruje,dam smarowidło ,zawioze ,zaniose ,utule ,wycałuje was....itd itp. :oops:
Tylko bądzcie jej DS . :D

u mnie jest jakaś patologia ,jak juz uwierzyłam w Świętego Mikołaja to zaraz obuchem w łeb...djabeł się zjawił ,z administracji ,że mam niedopłaty do wody ponad 800 zł.....to jest chore :cry:
doliczyli odsetki bo nie zapłaciłam..
u nas ,7 km od centrum nadal jest szambo :?
robia nas w bambuko ,podanie do dyrekcji poszło ,ale oni nas mają gdzieś... :?
ech życie .

moje Gadziątko cierpi ,bolą go strasznie wszystkie zęby,cała szczęka..nic nie widać ,ma zrobić przeswietlenie .... :?

No zastanawiamy się... Boimy sie strasznie,że jeśli nasz Bof jest zarażony wirusem (a prawie na 100% jest), to stres związany z wprowadzeniem nowej kici może wywołać FIP (p. Basia nas ostrzegała) A taką stratę drugi raz naprawdę ciężko będzie przeżyć...Wiemy,że ludzi spotykają dużo gorsze nieszczęścia, same też przezyłyśmy niejedno...Ale poprostu boimy się zafundować sobie to samo...
A tak abstrahując od tematu, to droga Dorciu doszlyśmy do wniosku,że św.Mikołaj nie powinien Cię tak szokować. Dobrzy ludzie powinni mieć świadomość,że dobro zawsze do nich wróci. Prędzej, czy później :) My mamy taka filozofię (sprawdzona już wiele razy), że jeden dobry uczynek wraca zawsze po trzykroć i to akurat wtedy, kiedy jest najtrudniej.O!
A teraz dobranoc, pchły na noc, karaluchy pod poduchy, a szczypawy do zabawy!

Calza

Post » Pt lis 28, 2008 22:23

Dorciu miło było poznać Twoje dzieci. :D Moi byli bardzo ze spotkania zadowoleni. Umówili się na przyszły weekend :D a i dzieki za ciacha 8)
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

[poprzednia][następna]