Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Andda pisze:Mam tylko nadzieje, że ta bezsensowna i straszna śmierć, której nigdy sobie nie daruję bedzie miała znaczenie i dla lekarzy, którzy byc może kiedyś nie zlekceważą tego, co mówi opiekun, który upiera się, że to zatrucie i nie będą wmawiac, ze to niestrawnośc, zła dieta, białaczka, wirus zmutowany, tylko zastanowią się, że może warto zabdac czy to nie zatrucie tak jak sugeruje opiekun.
Mam nadzieję, że nie zapomną o tym, żeby zwrócić uwage na nerki, przez które jednak organizm wszystko filtruje.
Mam nadzieję, że nikt beztrosko nie wypowie się że Advokat jest OK, bo tak jest napisane.
oleska222 pisze:Anda, nie możesz się obwiniać. Jeżeli to jest czyjakolwiek wina to... tylko niestety JEDNEJ osoby i wszystkie wiemy kogo.
pixie65 pisze:oleska222 pisze:Anda, nie możesz się obwiniać. Jeżeli to jest czyjakolwiek wina to... tylko niestety JEDNEJ osoby i wszystkie wiemy kogo.
Hmmm...Oleska, ja też myślałam nad tym co się działo z Naszką.
I powiem szczerze, że nie udało mi się dojść do tak precyzyjnego wniosku. Oświeć proszę, kto zawinił bo nie chcę snuć domysłów.
pixie65 pisze:oleska222 pisze:Anda, nie możesz się obwiniać. Jeżeli to jest czyjakolwiek wina to... tylko niestety JEDNEJ osoby i wszystkie wiemy kogo.
Hmmm...Oleska, ja też myślałam nad tym co się działo z Naszką.
I powiem szczerze, że nie udało mi się dojść do tak precyzyjnego wniosku. Oświeć proszę, kto zawinił bo nie chcę snuć domysłów.
pixie65 pisze:Nie, nie...miałam właśnie dopisać, żeby nie było nadinterpretacji - zapytałam bo JA TEŻ czuję się winna śmierci Naszki.
pixie65 pisze:Nie, nie...miałam właśnie dopisać, żeby nie było nadinterpretacji - zapytałam bo JA TEŻ czuję się winna śmierci Naszki.
oleska222 pisze:pixie65 pisze:Nie, nie...miałam właśnie dopisać, żeby nie było nadinterpretacji - zapytałam bo JA TEŻ czuję się winna śmierci Naszki.
Pixie, czyżeś Ty zwariowała? Kazda z nas może czuć się tak samo winna, bo po prostu dałyśmy się wrobić w jakieś dziwne nie-stawianie-diagnoz i leczenie-nie-wiadomo-na-co.
Anda pisze:pixie65 pisze:Nie, nie...miałam właśnie dopisać, żeby nie było nadinterpretacji - zapytałam bo JA TEŻ czuję się winna śmierci Naszki.
Pixie nawet tak nie myśl.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 21 gości