Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tosiula pisze:Ineczko, wszyscy cię kochają. Nie płakajkaj już.
To rzeczywiście dziwne z tą drukarnią, że takie problemy robią. Przecież nie powinno być problemu z dodrukiem, jak i tak mają ustawioną maszynę.
Paulaaa pisze:Inecko a co się stanie potem z twoiomi wielsykami moja duza moze gdes kupic i mi pocytac?
Iskropka pisze:MaryLux pisze::placz::placz::placz:
Nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubiiii
I jesce się znerwiłam strasnie. Dałam moje wierse, zeby je wydrukowali. I Duza dziś zapytała, ile stuk tej ksiązecki dostaniemy dla siebie. No to się dowiedziała, ze fcaleeeePowiedziała, ze zapłaci za dodatkowe egzemplaze, zeby wiencej wydrukowali. Ale nie wiadomo, cy się uda
Jakbym wiedziała, ze to się tak skońcy, to bym fcale tych wiersów nie dała!
Nie płakaj Beksuniu! Przecież istnieje coś takiego jak egzemplarz autorski !? Masz coś na pocieszenie! (Beksuniu było do tego, że Cię nikt nie lubi!)
ewung pisze:Ale fajnie Ineczko że Twoje wierszyki będą w książce. Jak ja bym chciała żeby moje bajeczki kiedyś sie doczekały takiego wydania.
Ale przykro ze nie dadzą Ci książeczek
sweet-a pisze:Witaj Ineczko i spóło
annette88 pisze: a my nie dostaniemy ksionżeczki z tfoimi wierszykami ?
Mela zawiedziona
MaryLux pisze:annette88 pisze: a my nie dostaniemy ksionżeczki z tfoimi wierszykami ?
Mela zawiedziona
Jak się Duzej uda zdobyć tyle ksionzecek, ile by chciała, to na pewno wsyscy moi psyjaciele dostanom
annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze: a my nie dostaniemy ksionżeczki z tfoimi wierszykami ?
Mela zawiedziona
Jak się Duzej uda zdobyć tyle ksionzecek, ile by chciała, to na pewno wsyscy moi psyjaciele dostanom
![]()
Melania
MaryLux pisze:Paulaaa pisze:Inecko a co się stanie potem z twoiomi wielsykami moja duza moze gdes kupic i mi pocytac?
Jak Duza je dostanie, to na pewno Ci wyśle, bo dałam tes wiersyk o Tobie
Paulaaa pisze:MaryLux pisze:Paulaaa pisze:Inecko a co się stanie potem z twoiomi wielsykami moja duza moze gdes kupic i mi pocytac?
ojejciu dziekuję Inecko![]()
![]()
![]()
MaryLux pisze:Paulaaa pisze:MaryLux pisze:Paulaaa pisze:Inecko a co się stanie potem z twoiomi wielsykami moja duza moze gdes kupic i mi pocytac?
ojejciu dziekuję Inecko![]()
![]()
![]()
Nikosiu, nie cerwień się, tylko dobze tsymaj łapienta, bo jutro Duza będzie perta.. peta... no, rozmawiać z taką panią, która nas namówiła na danie wiersyków i moze się udaI napis, co ostatnio nabrykacisiałeś
MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze: a my nie dostaniemy ksionżeczki z tfoimi wierszykami ?
Mela zawiedziona
![]()
Melania
Melusinku, to tsymaj dobze łapienta, zeby się mojej Duzej udało
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, Google Adsense [Bot], zuzia115 i 33 gości