Telepatyczny strzal w dziesiątkę!!!!!Dobranoc Wiorawiora pisze:a pani Izo bo ja taki bardziej rozwiniety szosty zmysl mam takze wiedzialam ze pani takie gabaryty ma jak japozdrawiam i juz naprawde pedze spac...dobranoc...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Telepatyczny strzal w dziesiątkę!!!!!Dobranoc Wiorawiora pisze:a pani Izo bo ja taki bardziej rozwiniety szosty zmysl mam takze wiedzialam ze pani takie gabaryty ma jak japozdrawiam i juz naprawde pedze spac...dobranoc...
iza71koty pisze:DZIEWCZYNY !!!!!! NASZ CHLOPIEC W VIVIE ADOPTOWANY![]()
![]()
![]()
![]()
Nasz Kochany Freduś!!!!!!!!! Bardzo się ciesze!!!!!!!! Wielkie Serdeczne Dzięki dla Nowego Opiekuna Wirtualnego. Ale się chłopak ucieszy. Pewnie zaraz powie o tym bratu
Wspaniałe nowiny!!!!!!!!Pieknie Dziękujemy!!!!!! To jeszcze Nasze Kochane czarne Maleństwo drobna czarna biedroneczka do wzięcia zostala. Ależ mają Kociaki branie!!!!
To zapytam Agiss może jakoś da rade od Ciebie odebrac.Czy chcesz inaczej?dominikanna1 pisze:P. Izo ja pracuje w Szczecinie.
Tam slychac Aga Same Dobre Nowiny!!!!!!nifredil pisze:super wieści normalnie!!!! ja właśnie miałam wejść na vive i zobaczyć co tam słychać![]()
![]()
Dobrze. Jutro dam Ci znac co i jak.dominikanna1 pisze:Ja się podporządkuje! Mogę nawet gdzieś zostawić w kiosku u pani znajomej a pani odbierze, albo przez Agiis-s. Jak pani pasuje.
Minik pisze:rozumiem,że te wszystkie kotki to wirtualna adopcja tak?
czy takie realne też były?
Użytkownicy przeglądający ten dział: dorcia44, kasiek1510, Szymkowa i 292 gości