Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
izaA pisze:Aha...jakoś nie brzmi to oryginalnie, zwłaszcza na tym forum![]()
izaA pisze:Sonia, mimo swoich lat, ma wciąż temperament kociaka, Otis - nie lubi i nie chce się bawić, no taki już jest. Czasami myślę, że gdybym zamiast steranego życiem Otisa przywlokła do odmu jakiegoś kociaka, to i dokocenie byłoby łatwiejsze i wspólne życie ciekawsze
izaA pisze:Muszę Wam to opisać, bo się wzruszyłam.
Jystynka marzyła o nowym domku Barbie, takim wypasionym, ma nawet firanki w oknie i zasłonkę w prysznicu. Wypatrzyła ten domek w katalogu jakoś we wrześniu i czekała...kupiłam ten domek na spółkę z moją mamą. Tysia widziała, że domek zamówiłam, ale nie było jej w domu, kiedy przesyłka dotarła. Postanowiliśmy dać jej prezent dzisiaj, bo jutro rano gotowa nie pójść do szkoły. Wiecie co, jak ona się cieszyła, cała się trzęsła i piszczała, aż świdrowało w uszach. Wyściskała nas wszystkich, Michała też, była przeszczęśliwa...rozłożyła domek z Zuzią i się bawiły,a potem pomagały mi przy dekorowaniu tortu. Tysia przytuliła się do mnie i powiedziała: Dziękuję Ci Mamo, że się tak dla mnie poświęcasz...przypomnę tylko, że ta mała dziewczynka kończy jutro dopiero 7 lat. Naprawdę mnie zaskoczyła. I tą swoją niepohamowaną radością i tymi słowami. Dla takich chwil - warto żyć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości