Dom dla kociaka, kocurka - Warszawa

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lis 25, 2008 10:48 Dom dla kociaka, kocurka - Warszawa

Zadzwoniła Pani po kota.

Ma to być kocurek, kociak (4,5 miesięczny Dominik od biedy jeszcze by przeszedł pod względem wieku), zdrowy.

W domu jest 4,5 letnie dziecko, nauczone, co to zwierzęta, ale na pewno będzie chciało kociaka głaskać. Po świętach pojawi się drugi kociak, rusek, z hodowli.

Niestety, wszystkie mafijne kocurki mają syndrom "ojej, ja się boję" i do domu z dzieckiem się nie nadają.

Jeśli ktoś ma kociaka, który nie boi się ludzi i będzie się dawał głaskać dziecku, proszę o info.

Proszę nie proponować starszych kotów. Wiem, że zawsze warto wyadoptowywać dorosłe, ale w tym przypadku kociak ma być towarzyszem dla pełnego energii małego ruska i musi sprostać temu wyzwaniu...

Pani prosiła o zdjęcia.
Permanentny brak czasu...

Atka

Od: Wto maja 20, 2003 11:31

Post » Wto lis 25, 2008 11:02

Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Wto lis 25, 2008 11:08

Bardzo proszę, chociaż jedną fotkę i orientacyjny wiek kota, nie mam czasu przekopywać się przez 25 stron wątku :(
Permanentny brak czasu...

Atka

Od: Wto maja 20, 2003 11:31

Post » Wto lis 25, 2008 11:10

A taki ciut starszy? 7-miesięczny?
Zdrowy, zaszczepiony, wykastrowany, kochający ludzi i przytulanie. A przy tym wulkan energii, lata pod domu z turbodoładowaniem i napada na starsze koty, doskonały będzie na towarzystwo dla drugiego kotka.

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Wto lis 25, 2008 11:13

Karolek zdjęcie:
http://images33.fotosik.pl/373/392a2708a0386a2c.jpg

u mnie jest Puder:

Obrazek

4 miesiące.

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

Post » Wto lis 25, 2008 11:19

Może Kotuś z Lublina? Idealny na dokocenie, zdecydowanie dobry towarzysz zabaw dla energicznego kociaka. I Lublin blisko :wink:

Link do wątku: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=83 ... sc&start=0

KONTAKT z giegie

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Salsa Nexus*PL & Calisi Salicat*PL
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=158088
Stefan [*]
Henia [*]

oleska222

Od: Pon cze 09, 2008 14:20

Post » Wto lis 25, 2008 11:24

Melmanik ma ok 4 miesięcy, miziak i mruczek, świetnie daje sobie radę z kocimi bliźniaczkami Wiewiórami, które są jak tornado :roll: .

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Do Warszawy dowiozę.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Wto lis 25, 2008 11:32

Ten by pasował:

kotek72 pisze:Kotulek został znaleziony przez moje dziecko na jednym z toruńskich osiedli.Bez najmniejszego problemu dał się zapakować do koszyczka i tak znalazł się u mnie w domu.Kiciuś ma ok.5 m-cy,jest baaaardzo grzeczny i nie ma z nim żadnego problemu.Tak grzecznego kota nie miałam jeszcze nigdy i jestem w szoku,ze takie wogóle mogą być 8O Jest czarny,ma białe podkolanówki,krawacik i bródkę.Kotek jest błyszczący,sierść ma atłasową.
Zupełnie nie nadaje się do mojego stada,chyba dlatego,że jest tak spokojny gonią go i mały się boi tych moich rozbójników.Szukam mu najlepszego domu pod słońcem,takiego gdzie są koty spokojne i nie będą go gnębić.Kotek ewidentnie wyrzucony z domu.Lgnie do ludzi całym sobą.
Domku,zakochaj się w grzecznym kociaku :!:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Kiciuś to typ przytulaka,najlepiej czuje sie u człowieka na kolanach.Najchętniej wcale by z nich nie schodził.Mruczy przy tym głośno i udeptuje.Żal go przy moich zołzach,jest za spokojny do mojego stada.Siedzi biedak schowany w szufladzie pod łóżkiem :( Pilnie potrzebny dom dla słodyczy,szkoda zeby moje go stresowały.

Nualla

Od: Pon paź 27, 2008 16:10

Post » Wto lis 25, 2008 11:43

proponuję Puszka, wychowany przez ludzi, i uwielbia dzieci, śpi z synem 7 letnim w jednym łózku. Ma 3 miesiące
Obrazek
Obrazek

czia

Od: Wto cze 19, 2007 13:19

Post » Wto lis 25, 2008 11:57

Nualla pisze:Ten by pasował:

kotek72 pisze:Kotulek został znaleziony przez moje dziecko na jednym z toruńskich osiedli.Bez najmniejszego problemu dał się zapakować do koszyczka i tak znalazł się u mnie w domu.Kiciuś ma ok.5 m-cy,jest baaaardzo grzeczny i nie ma z nim żadnego problemu.Tak grzecznego kota nie miałam jeszcze nigdy i jestem w szoku,ze takie wogóle mogą być 8O Jest czarny,ma białe podkolanówki,krawacik i bródkę.Kotek jest błyszczący,sierść ma atłasową.
Zupełnie nie nadaje się do mojego stada,chyba dlatego,że jest tak spokojny gonią go i mały się boi tych moich rozbójników.Szukam mu najlepszego domu pod słońcem,takiego gdzie są koty spokojne i nie będą go gnębić.Kotek ewidentnie wyrzucony z domu.Lgnie do ludzi całym sobą.
Domku,zakochaj się w grzecznym kociaku :!:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Kiciuś to typ przytulaka,najlepiej czuje sie u człowieka na kolanach.Najchętniej wcale by z nich nie schodził.Mruczy przy tym głośno i udeptuje.Żal go przy moich zołzach,jest za spokojny do mojego stada.Siedzi biedak schowany w szufladzie pod łóżkiem :( Pilnie potrzebny dom dla słodyczy,szkoda zeby moje go stresowały.

bardzo polecam tego kotka!!! inne koty go biją, a on jest słodki i grzeczny!!!

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

Post » Wto lis 25, 2008 13:06

A może któryś (albo obydwaj :D ) z młodych czekoladowych chłopców od warszawianki Julki?

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

Link do ich wątku:

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=82 ... sc&start=0

Już długo czekają na swój kochający dom...
Obrazek

wejaga

Od: Śro lip 09, 2008 15:03

Post » Wto lis 25, 2008 15:12

Piskorz, który jest u mnie na pewno będzie się nadawał jako towarzysz zabaw do energicznego ruska :) zabawki i zapasy z innymi kociakami to jego żywioł :!:

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=84611&postdays=0&postorder=asc&start=0

5-6 miesięczny burasek, wykastrowany, odrobaczony, zaszczepiony
głaskać się daje, mruczek jest niepospolity

(ten z ciemnym noskiem)
Obrazek
DUZE
http://i7.photobucket.com/albums/y285/as_78/pangarozowynos.jpg

Obrazek

Obrazek

(na gorze)
Obrazek
Luna Obrazek

iskra

Od: Śro wrz 22, 2004 10:07

Post » Wto lis 25, 2008 16:40

Pięć kociaków porzucone w reklamówce w wieku zaledwie kilku dni. Pani, która je znalazła poszła a maluchami do weterynarza, zeby je uspic. Lekarz nie zrobił tego poniewaz maluchy otwarły juz oczy. Kociaki trafiły pod nasza opiekę, zostały rozparcelowane po domkach tymczasowych i tam dorastały.
Niestety stało sie wielkie nieszczęście ponieważ dwie kocie mamki pochorowały się. Trzy maluchy zostały na lodzie.
Na szczęście udało sie znaleźć osobe, która zajeła się kociakami, osieroconymi po raz drugi. Cięzko w tej chwili powiedziec cokolwiek odnosnie charakteru kociaków.

Raper
Obrazek
Obrazek

Kontakt
668 859 676
fiona.22@wp.pl
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Wto lis 25, 2008 16:50

Przepraszam, ale zdjec brak, bo jestem w trakcie przeprowadzki. A u mnie maly dymniaczek, ok. 3-miesieczny, ok. 2-miesieczny czarno-bialy luzak. Tyle z kocurków. Polecam, są prześlicznościowe.

gosiar

Od: Sob paź 29, 2005 12:30

Post » Wto lis 25, 2008 16:54

Obrazek

Ma takie, w tle po prawej Jay, czarno-bialy luzak z leciutko bardziej puchata sierscia niz normalnie, bardzo okragla glowka i rozowym noskiem. Jest po szczepieniu. Jest super :)

gosiar

Od: Sob paź 29, 2005 12:30

[następna]