Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielkie Serdeczne Dzięki Lemoniada!!!!Ciesze się Ze Nas znalazlaś i prosimy o częstsze zaglądanie. Za chwilke bedą zdjęcia Szarusi bo akurat wczoraj jej robilam na tym paskudnym śniegu. Brrrr......Lemoniada pisze:Nie wiem jak to sie stało, że umknął mi nowy wątek, byłam pewna, że to w starym nikt nie piszeObiecuję poprawę, będę zaglądać i dopingować. Listopadowa wpłata dla mojej królewny Szarusi już poszła
Sterylki mam bezplatne. O karmie nie mam co marzyć bo już wszystkiego wcześniej probowałam .W przeciwnym razie nie byłoby mnie tutaj.Ja-Ba pisze:Nifredil
pomysł nie jest zły oczywiście, trzeba go tylko rozpropagować jeszcze na innych tematach.
Ja nie wiem czy w Szczecinie to dziala jakaś rada miasta, czy wogóle jakieś władze / nie mówię o braniu wypłat tylko o pracy../ bo uważam że ona powinna miec bezpłatne talony na sterylki oraz powinna otrzymywać karmę suchą przynajmniej dla kotów.
wiora pisze:witam
ja mojego Stefanka stracilam 28 sierpnia![]()
po 11 latachi nawet niemoglam sie z Nim pozegnac
Ja-Ba pisze:wiora pisze:witam
ja mojego Stefanka stracilam 28 sierpnia![]()
po 11 latachi nawet niemoglam sie z Nim pozegnac
no właśnie Isiek coś gadał o jakimś Stefanku który się tutaj przyłączał do kontaktu ziemia-niebo...
/ wiora - ja też nie pożegnałam Isia. Jechałam jak szalona, umarł w ramionach mojej Mamy, jeszcze był ciepły../
Użytkownicy przeglądający ten dział: bettysta.2005, makrzy, włóczka i 205 gości