Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze: Cześć Inuś,a nasza Duża i Duży wyjeżdżają na tydzień. Na szczęście mamy jeszcze jedną Dużą. H&P
Ojej, a po co Wasi Duzi jadą z domu? Źle im z Wami?
A u nas Dziadek wymyślił remont i chce nam zafundować wakacje w hotelu dla kotów. Nie chcęęęęęęęęęęęęęęę!
Inka
Duzi jadą do Paryża na konferencję.
Jak u nas był remont to Pysia mieszkała u Gosi. Mnie znaleźli dwa dni po zakończeniu remontu. Przyjeżdżajcie do nas podczas remontu.
Haker
Paulaaa pisze:MaryLux pisze:Paulaaa pisze:Ineczko a kim ja jestem
Nikosiu, Ty jesteś moim osobistym asystentem
dziękuję Ineczko, a co będę robił?
Avian pisze:Cześć Inuś
Duża prawie się nami nie zajmowała przez weekend ... ciągle tylko gdzieś biegała![]()
Gagat zaniedbany
annette88 pisze:Dzień dobry, buuu.. Ja dzisiaj na angielski.. A tak okropecznie mi się nie chcewolałabym się grzac w domu i wymiziać was, kotuszki
MaryLux pisze:annette88 pisze:Dzień dobry, buuu.. Ja dzisiaj na angielski.. A tak okropecznie mi się nie chcewolałabym się grzac w domu i wymiziać was, kotuszki
Cioćku, ale angielski jest fajny, bo nam daje pieniąski na szasetki
Inka
annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:Dzień dobry, buuu.. Ja dzisiaj na angielski.. A tak okropecznie mi się nie chcewolałabym się grzac w domu i wymiziać was, kotuszki
Inka
Z pewnościąale czasem się tak człowiekowi nie chce
MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:Dzień dobry, buuu.. Ja dzisiaj na angielski.. A tak okropecznie mi się nie chcewolałabym się grzac w domu i wymiziać was, kotuszki
Inka
A mnie się też nie chce iść dziś na angielski, choć wyjdę z niego z odrobiną kasy...
annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:Dzień dobry, buuu.. Ja dzisiaj na angielski.. A tak okropecznie mi się nie chcewolałabym się grzac w domu i wymiziać was, kotuszki
Inka
A mnie się też nie chce iść dziś na angielski, choć wyjdę z niego z odrobiną kasy...
no.. czasem ma się po prostu dość.. a już tydzień temu zrobiłam sobie wolne ;/ mogłaby kobieta nie przyjść
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 68 gości