Ich Duża też!

Moderator: Estraven
kalair pisze:Estianku, Kretki też przesyłają Ci dużo całusków!![]()
Ich Duża też!
izaA pisze:Nie chce mi się szukać, ale ktoś kiedyś tak strasznie bał się trudnego dokocenia, a tu sama sielanka
Nelly pisze:izaA pisze:Nie chce mi się szukać, ale ktoś kiedyś tak strasznie bał się trudnego dokocenia, a tu sama sielanka
Cześć Izuś. No prawda, święta prawda naprawdę się bałam. Maurycy naprawdę jest zupełnie inny w stosunku do Estaina niż był do byłych kotów. Nie bardzo to rozumiem, ale bardzo się cieszęMoże dorósł? Spoważniał? Nie wiem.
Nelly pisze:Witaj margherita![]()
Jak tam Uppek się ma?![]()
Mówisz, że to ma znaczenie? Jakoś nie bardzo chce mi się wierzyć, że kolor może mieć wpływ. No ale trzeba by to przeanalizować, poczytać o dokoceniach innych rudzielcamiKto wie?
Tak myślę, jak to było w ewaw, też ruduś doszedł.
Mereth pisze:Dzień dobry![]()
Jak tam koteczki po weekendzie?
kalair pisze:Hej hej Nelluś! Jak na dzisiaj?![]()
Głaski dla wszystich czworołapnych!
ewaw pisze:Nelly pisze:Witaj margherita![]()
Jak tam Uppek się ma?![]()
Mówisz, że to ma znaczenie? Jakoś nie bardzo chce mi się wierzyć, że kolor może mieć wpływ. No ale trzeba by to przeanalizować, poczytać o dokoceniach innych rudzielcamiKto wie?
Tak myślę, jak to było w ewaw, też ruduś doszedł.
No właśnie, nie wiem, czy ten rudy kolor jednak ma znaczenie, bo moje 3 nie polubiły Rudiego niestety. Teraz już - po pół roku - tolerują go, ale nie lubią, Rysiek na niego ciągle burczy, Mefisio go olewa, Nikitka przed nim ucieka... Ja myślę, że to jednak kwestia charakteru. To prawda, że Rudi "wszedł jak do siebie", niestety pozostałe 3 tego nie uznały, bo to one pierwsze były tu u siebie... Stąd chyba konflikt
margheri"ta pisze:..mnie chodzilo o to ze generalnie 90% rudalkow ma super fajne charaktery i dlatego latwo jest im sie zagniezdzic w nowym domku i rezydenci je przyjmuja spkojniej, :
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 953 gości