Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dominikanna1 pisze:łoj tak. Najgorsze jest to że ja poczyniłabym zakupy i po wymierzeniu zrobiłabym co trzeba a facet wymawia sie zmęczeniem przez pare dni w rezultacie po prośbach nadejść może kłótnia![]()
Gdzie znajduje sie fajnego faceta?
nifredil pisze:Izo każde jedno zdjęcie musi być załadowane osobno i po kolei wklejane na wątek
Minik pewnie że tak, łóżko kupione takie jakie chciała, szaleństwa co nie miara ona nie chciała wyjść z tego sklepu, a jak wpadła w dział dziecięcy to kiniec światana pewno sie wproszę na kawkę jak będę. A łózko i inne pierdoły montuje jutro
No i moim kotom sie dostal namiocik w kształcie kota, zaakceptowany wyściełany miękkim kocykiem i tak wszyscy (prócz mojego konta0 są zadowoleni
Ja-Ba pisze:dominikanna1 pisze:
Może na bazarku namierzymy jakiegoś?będzie do sprzedania?
Minik pisze:Ja-Ba pisze:dominikanna1 pisze:
ha ha ha to chyba kluczowe pytanie dla wielu amatorek!!!!!
niejedna podłapała by wątek
iza71koty pisze:Zdrowko beznadziejnie. Niestety nadal jestem przeziebiona. I marznę przez to okrutnie.Minik pisze:Iza jak zdrówko = podleczyłaś się?
dobrze ,że masz pod ręką takich , którzy Ci choć troszkę pomogą, bo przy tych warunkach mogłabyś swój obchód robić przez 12h i jeszcze pewnie byłoby sporo do zrobienia...
To nic mi nie da. Realia sa zupelnie inne niz się wydaje.Minik pisze:iza71koty pisze:Zdrowko beznadziejnie. Niestety nadal jestem przeziebiona. I marznę przez to okrutnie.Minik pisze:Iza jak zdrówko = podleczyłaś się?
dobrze ,że masz pod ręką takich , którzy Ci choć troszkę pomogą, bo przy tych warunkach mogłabyś swój obchód robić przez 12h i jeszcze pewnie byłoby sporo do zrobienia...
Iza ja Ci mówię Ty przemyśl sprawę dobrowolnie albo na ten egzamin zaprowadzimy Cię pod kontrolą!możesz nie zdać za pierwszym .. rzutem jakoś Ci wybaczymy
Ja-Ba pisze:Minik pisze:Ja-Ba pisze:dominikanna1 pisze:
ha ha ha to chyba kluczowe pytanie dla wielu amatorek!!!!!
niejedna podłapała by wątek
tu by było tylko jeszcze jedno pytanie - a gdzie oddać ten starszy model? Bo nie wiem czy Ikea i Castorama odbierają..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 168 gości