Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
nifredil pisze:Minik pisze:nifredil pisze:No witam wszystkich nocna porą. Dzisiaj tak pożno bo przecież zanim z Poznania wrocialm i doprowadziłam chałupę do stanu używalności i położyłam córcie, nakarmiłam Sebka to jest po 23
Byłaś w Pozku Babo i na kawę do mnie nie przyszłaś ..? no wiesz Ty co!
A kurcze byłam w Ikei wyposażyć córci pokój, bo mi nie chce w dziecinnym łózeczku juz spać bo mówi że ona już jest za dużaKnypek 2,5 latek mai już mi tu takie rzeczy
![]()
A co tak się będę wpraszać;) ale następnym razem nie omieszkam, daleko nie mam w sumie
Zdrowko beznadziejnie. Niestety nadal jestem przeziebiona. I marznę przez to okrutnie.Minik pisze:Iza jak zdrówko = podleczyłaś się?
dobrze ,że masz pod ręką takich , którzy Ci choć troszkę pomogą, bo przy tych warunkach mogłabyś swój obchód robić przez 12h i jeszcze pewnie byłoby sporo do zrobienia...
Ja-Ba pisze:dominikanna1 pisze:Sama bym ją powiesiła ale wiercenie dziur w suficie, na takiej wysokości z użyciem dużej siły przerasta mnie
fakt, faceci są czasami pożyteczni
Peweni w Ikeidominikanna1 pisze:łoj tak. Najgorsze jest to że ja poczyniłabym zakupy i po wymierzeniu zrobiłabym co trzeba a facet wymawia sie zmęczeniem przez pare dni w rezultacie po prośbach nadejść może kłótnia![]()
Gdzie znajduje sie fajnego faceta?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], indestructibleperson i 110 gości