Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Nospherata pisze:Hm... racja... w mojej sytuacji starszy kot byłby lepszym rozwiązaniem niż kociak... może w takim razie znalazłaby się kotka do 1 roku?... chyba w tym wieku, oczywiście zaszczepiona, byłaby bezpieczna i narażałabym jej na zarażenie tym pan-coś-tam...? Z resztą... jestem otwarta na propozycje![]()
Najważniejsze by była miziasta, z ograniczonymi objawami adhd... i jak już wcześniej wspominałam, nie przeszkadzałoby mi to, że jest trochę ułomna... żal mi takich kotów.. i pewnie jest mniej osób, które by je wzięły...
Nospherata pisze:Schronisko jest... i chyba się tam jutro wybiorę... tak będzie najprościej...
Kicia_ pisze:Nospherata pisze:Schronisko jest... i chyba się tam jutro wybiorę... tak będzie najprościej...
Będę w schronie jutro od po 10 do przed 12 i mogę Ci pomóc dokonać wyboru.
Nospherata pisze:...
Pewnie panleukopenia... trudno zapamiętać A upłynął już ponad miesiąc...
ossett pisze:.....
Człowiek to nie komputer i stosuje skróty myślowe.
ossett pisze:.....
Nospherata, jeżeli chcesz małego kociaka, to pamiętaj, że jedynak lub jedynaczka mimo najwiekszych starań z Twojej strony moga wyrosnąć na nietowarzyskich i niedotykalskich neurasteników - dlatego powinnaś adoptować co najmniej dwa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 47 gości