Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
fufu pisze:Silverek na swoim ulubionym miejscu
fufu pisze:Z jedzeniem nie jest źle. Chrupki je,ale jednak bardziej woli mokrą karmę. Fakt troszkę mu wypada z buzi i brudzi sobie pysia,ale to nie problem. Tylko zauważyłam,że szybko się męczy przy jedzeniu,robi sobie przerwy i jak chwilkę odpocznie,to je dalej. Ma bardzo dobry apetyt.
Georg-inia pisze:w schronie jadł suche, może nie zdążał, jak mokre było jeszcze "zjadliwe"![]()
wiesz, ta główka jest jednak przekrzywiona, może i w środku kota jest jakieś przewężenie, że np. ciężko jednocześnie przełykać i oddychać... nie wiem, tak sobie dywagujęale u Was nie musi się spieszyć, zawsze już dla niego starczy jedzonka
fufu pisze:Był bardzo zadowolony,jak Go posadziłyśmy dzisiaj na parapecieSam nie daje rady wejść wyżej
magdaradek pisze:A czy możesz fufu wkleić fotki kotków po kolei i je przedstawić ?
CoolCaty pisze:magdaradek pisze:A czy możesz fufu wkleić fotki kotków po kolei i je przedstawić ?
Ja już to miałam wcześniej zaproponować. Justyna przedstaw każdego kociaka, napisz skąd się u Was wziął i jaki jest itd
CoolCaty pisze:
My hy hy hy, ale zdziwiony!
![]()
![]()
![]()
Co on tam takiego zobaczył?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości