kto jest z ozorkowa i moze pomoc w szukaniu domow dla kotów
a przedewszystkim zdiecia zrobic
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
twins26 pisze:narazie lecznica w OZORKOWIE zadeklarowała pomoc w sterylizacji
potrzebna jest karma dla kotków
bumbecki pisze:a moze jest ktos z Łodzi lub Zgierza? to przeciez blisko. Ozorkow od Łodzi to ok. 20 km, od Zgierza pewnie jakies 10. Czekanie na kogos konkretnie z Ozorkowa, malej miejscowosci, to tylko bicie piany...
tej Pani potrzebna jest konkretna pomoc, nie nasze tutaj pisanie i nie wolno stawiac jej zarzutow, ze najlatwiej to karmic... naprawde nalatwiej?? najlatwiej to siedziec przed telewizorem lub kompem i miec wszystko gdzies, tacy ludzie jak ta Pani to rzadkosc, trzeba ja wesprzec, bo pewnie jest z tym wszystkim sama i ja to przerasta...
Sama jestem/bylam w podobnej sytuacji, gdzie cala moja energia i wolny czas poza praca, szla w nieustajace leczenie, lapanie malych kotkow i ich wyadoptowywanie, a mam wieksze mozliwosci, bo jestem z duzego miasta i mam staly dostep do internetu i nie musze prosic o pieniadze na jedzenie...
znajduje aktualnie pomoc w lapaniu kotek do sterylizacji, na szczescie, mam nadzieje, ze i ta Pani znajdzie u lodzkich forumowiczek.
pozdrawiam
Marzena
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości