Mały Pajączek Aszek Fistaszek we własnym domku :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 19, 2008 20:00

Blake też ma jeszcze zakaz dokacania. Ciocia CC mówi, że jeszcze z miesiąc, dwa należy odczekać. Jak patrzę na te bidy to bym wszystkie wzięła. Wczoraj robiliśmy propagandę wśród znajomych. Namawialiśmy takie fajne małżeństwo młode na Rysia albo Jacka. Mają opory, bo oboje pracują dośc długo i nie chcą zostawiac kota na tak długo samego. Boją się, że to dla kota niedobre. Ale ja myślę, że wszystko lepiej niż w schronisku...
Siejemy propagandę gdzie się da.

panna rozyczka

Od: Wto paź 28, 2008 10:37
Post » Śro lis 19, 2008 20:04

siejcie, siejcie :D i pamiętajcie przy tym sianiu, że kot to nie pies, nie musi na dwór, a jak się nudzi taki dorosły to śpi i już. Zresztą sami wiecie już ile kot potrafi spać. Też bym tak chciała ;)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro lis 19, 2008 20:08

O tak, siejcie Kochani :D :D :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro lis 19, 2008 21:47

No to jesteśmy. Dzisiaj byliśmy u Ashy w odwiedzinach. Wszystko co pisałyście to prawda. Wystarczy że zobaczy człowieka na horyzoncie mało nie wyskoczy z klatki. Nie chce już tam siedzieć, chce sie bawić i przytulać mały aniołek. A ile Ona ma w sobie energii.
Dobra to już nie będę smęcić, lecimy z fotkami. Tylko proszę nie patrzeć na oczko. Zdjęcia z poniedziałku więc oczko wygląda jeszcze biednie. Dzisiaj dzięki troskliwym rączkom CoolCaty wygląda już ślicznie.

Taka jestem Gwiazda :)

Obrazek

Takie słodkie buziaczki potrafię dawać :) Jak kogoś lubię, a lubię wszystkich :)

Obrazek

No po prostu sama słodycz...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

I jak tu się nie zakochać :)

W aparacie leży jeszcze film z dzisiaj, ale to już jutro, nie wszystko na raz :) :wink:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro lis 19, 2008 21:56

jaaaaa, ale ja jestem guła :oops: już wiem, skąd jest Asha!!! ona była razem z czwórką innych maluchów (same baby) w klateczce zaraz przy pierwszym boksie. Sama ją zanosiłam do szpitalika, jak był wet Tomek, pokazałam mu ją i poprosiłam o leki dla małej. To było półtora tygodnia temu, oczko wtedy było jeszcze w porządku, tylko troszkę zaropiałe i gil z noska leciał... jak widać wcale się nie leczyła w tym szpitalu :roll: Gosiaa, cofam wszystko na temat miągwienia CoolCaty i zakazu wchodzenia na kociarnię Obrazek

jakby nie Ty i CoolCaty to pewnie smutno by się skończyła historia małej Ashy :(

Georg-inia

Post » Śro lis 19, 2008 22:01

Inguś na tych fotkach oczko też wygląda już lepiej. W niedzielę to był hardcore. A w szpitalnym boksie były trzy kotki, Ty piszesz o czterech. Czegoś nie zauważyłam :conf: :strach:

A CoolCaty wcale nie musiałam miągwić (czy jak tam to sie odmienia). Spojrzała, powiedziała i po sprawie :love:
Ostatnio edytowano Śro lis 19, 2008 22:06 przez gosiaa, łącznie edytowano 1 raz

gosiaa

Post » Śro lis 19, 2008 22:06

Ojej to ją dzisiaj widziałam
jest prześliczna, delikatna
i bardzo, bardzo chce się tulić
nadstawiał mały łepeczek
zaczepia łapeczkami
cudo!
:love: :love: :love: :love: :love:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro lis 19, 2008 22:10

gosiaa pisze:Inguś na tych fotkach oczko też wygląda już lepiej. W niedzielę to był hardcore. A w szpitalnym boksie były trzy kotki, Ty piszesz o czterech. Czegoś nie zauważyłam :conf: :strach:

A CoolCaty wcale nie musiałam miągwić (czy jak tam to sie odmienia). Spojrzała, powiedziała i po sprawie.

nenene, Asha była w klatce w holu, przy pierwszym boksie razem z czterema innymi kotkami-maluszkami. Do szpitalika zaniosłam ją i trafił tam, do tego samego boksu jeszcze kociak z biura. Może potem dokoptowali jeszcze kogoś...

żart mi nie wyszedł z tym miągwieniem, skoro źle mnie zrozumiałaś :oops: nic złego nie miałam na myśli, naprawdę :)

Georg-inia

Post » Śro lis 19, 2008 22:24

Oby chore ślipko wyglądało niedługo tak jak to zdrowe...bo jest cudnie wielkie :D Zdrowiej mała :)

Kateczka

Od: Śro lis 12, 2008 23:14

Post » Śro lis 19, 2008 22:30

Georg-inia pisze:żart mi nie wyszedł z tym miągwieniem, skoro źle mnie zrozumiałaś :oops: nic złego nie miałam na myśli, naprawdę :)

Inga, no co Ty, odebrałam oczywiście jako żart i żartem odpowiedziałam. Teraz to sie wkurzyłam że Ty źle odebrałaś moją odpowiedź :evil: :wink:

gosiaa

Post » Śro lis 19, 2008 23:10

Ja przepadlam :roll: Asha jest boska: te wielkie oczyska w trojkatnej gloweczce, a w drobnym cialku tyle milosci do ludzia :1luvu:
Bardzo prosze o szybka adopcje tego cuda, bo niezwyczymiem, a zwyczymnac musze :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Śro lis 19, 2008 23:12

:twisted:

Kateczka

Post » Śro lis 19, 2008 23:18

Kateczka pisze::twisted:

Sie nie zlosc, sie nie zlosc :wink: Ale szczerze, to chyba mi sie nie dziwisz :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Śro lis 19, 2008 23:21

Asiu, Asha ma nieskończone pokłady miłości :love:

Wcale Ci sie nie dziwię, ale Ty wiesz :evil: :wink:

gosiaa

Post » Śro lis 19, 2008 23:34

ja się nie złoszczę...ale wiem jak ciężko się oprzec :lol: maluda jest śliczna...i będzie jeszcze piękniejsza 8)

Kateczka

[poprzednia][następna]