APEL DO TROJMIASTA!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lis 18, 2008 9:48

putrajaya pisze:No szkoda,ze dzis nie moglysmy sie tam razem wybrac,ale z tego co kochajaca pisze to i tak z Michalem trzeba zalatwiac,poszlybysmy do nicwiedzacego o kocich sierotach bossa i afera na calego.
Ciekawe co z tego wyjdzie,chyba jednak domek lepszy niz taki tunelik,a jesli kociaki zdrowe i oswojone to moze i do adopcji a matke ciach i na tymczas,ktos tu z forumowiczow oferowal jedno miejsce...

no wlasnie ktos oferowal DT. jesli chodzi o kociaki, to jesli zdrowe, czysciutkie, zadbane i maja gdzie mieszkac to w sumie nie ma potrzeby szukac im domkow. maluchy daja rade. ja to tylko ciachnelabym mame i zobaczyla czy wsrod tych 2 maluchow sa dziewczynki i na wiosne tez ciachne. mysle,ze na sile nie ma sensu im domku szukac.

kochajaca_kociska

Od: Śro paź 29, 2008 16:31

Post » Wto lis 18, 2008 22:14

jesli oswojone dlaczego nie sprobowac wystawic je do adopcji.Musze znac plec.Moge zrobic nowy watek i wystawic na Allegro. :wink:
nie wiadomo jak dlugo beda na tym poddaszu,szef wogole wie,ze one tam przebywaja czy tak po kryjomu,cichaczem.... :?:

putrajaya

Od: Pon wrz 22, 2008 21:07

Post » Wto lis 18, 2008 22:17

PRZYNIES SMAKOLYK SOPOCIAKOM :!: :!: IDZIE ZIMIA, NIE PRZECHODZ KOLO EMILII PLATER 5-OBOJETNIE!!!
WRZUC COS DO ICH MISEK, NIEDLUGO SWIETA-OTWORZ SERCE JESZCZE BARDZIEJ :wink:

putrajaya

Post » Wto lis 18, 2008 22:34

pisalam w watku SOPOT.... wiec napisze i tutaj. kociaki mieszkaja na poddaszu baru. szef nie zgadza sie na budki. maluchy nie zostana wygonione stamtad no i oczywiscie sa dokarmiane. nie wiemy tylko jakiej plci sa maluchy. tak wiec sprawa budek w sumie odpada. ciekawa jestem co michal odpowie sabinie - ale jakby i tak sprawa rozwiazana na razie.

kochajaca_kociska

Post » Wto lis 18, 2008 23:55

Michu odpisal,kociakom nic nie brakuje.Mi brakuje info o ich plci i liczbie by utworzyc nowy watek z prosba o DT.Wkleilabys foty?!chyba,ze barman troche popstryka swiezych zdjec. :wink:

putrajaya

Post » Śro lis 19, 2008 14:49

dzis szybko odwiedzilam Sopociaki te z Emilli Plater 5,miski ich sa puste i tak pewnie bedzie teraz wygladac zwazywaszy na to ze kotki nie maja stalego karmiciela :cry: idzie zima i coraz mniej osob bedzie tam zagladac,tak wiec pomyslalam sobie by moze Michal w drodze z pracy wrzucil do misek jakies resztki po rybkach z Przystani poki co.
Wystawie je takze na Allegro,moze ktos im zaoferuje DT lub DS,sa sliczne i mlode w sam raz,a kocice trzeba byloby ciachnac by nowe sie nie pojawialy.
Czekam kochajaca na info odnosnie ich plci i liczby.Przeslij mi na mojego maila putrajaya@wp.pl ich zdjecia.

putrajaya

Post » Śro lis 19, 2008 14:51

Oczywiscie wystawie na allegro te z Przystani zapomnialam dodac.czekam na zdjecia :wink:

putrajaya

Post » Śro lis 19, 2008 14:59

no ja tez czekam na info odnosnie plci. prosilam,by spojrzal pod ogony kotkow.z tego co wiemy to kotkow jest 2.chyba,ze w jakis cudowny sposob trzeci sie znalazl i wrocil,ale watpie.nic mi michal nie wspominal o tym. putrajaya, na razie zdjecia sa na watku - moge CI te same podeslac na mejla. no i poprosze michala,zeby popstrykal maluchom zdjecia. sama jestem ciekawa jak teraz wygladaja :)

kochajaca_kociska

Post » Śro lis 19, 2008 15:10

Swietnie,wyslij wyslij .. :wink:
czuje ze znajda domki bo sa piekne

putrajaya

Post » Śro lis 19, 2008 15:12

i prosze podpytaj o te resztki dla Sopociakow,ja mam znajomego kt pracuje w villa baltica to bardzo blisko Emilli Platyer tez zlozylam mu taka propozycje,ale watpie bo gosc nie lubi kotow :cry: ale proboac zawsze warto :lol:

putrajaya

Post » Śro lis 19, 2008 15:13

putrajaya pisze:i prosze podpytaj o te resztki dla Sopociakow,ja mam znajomego kt pracuje w villa baltica to bardzo blisko Emilli Platyer tez zlozylam mu taka propozycje,ale watpie bo gosc nie lubi kotow :cry: ale proboac zawsze warto :lol:

a powiedz mi czy to daleko od przystani ta emilii plater?? ja tam kompletnie nie wiem.a pytam tak z czystej ciekawosci.

kochajaca_kociska

Post » Śro lis 19, 2008 19:09

Baaardzo baardzo blisko,bo po drugiej stronie chodnika :lol:
Michal bedzie wiedzial Emilii Plater pomiedzy Przystania Rybacka a Tawerna Rybaka,taka opuszczona posesja,stary dom i widac miseczki.Bardzo latwo tam trafic i to miejsce zobaczyc jakies pare metrow od Przystani :wink:

putrajaya

Post » Śro lis 19, 2008 23:44

putrajaya pisze:Baaardzo baardzo blisko,bo po drugiej stronie chodnika :lol:
Michal bedzie wiedzial Emilii Plater pomiedzy Przystania Rybacka a Tawerna Rybaka,taka opuszczona posesja,stary dom i widac miseczki.Bardzo latwo tam trafic i to miejsce zobaczyc jakies pare metrow od Przystani :wink:

ok, dzieki za info. skoro to bliziutko to tym bardziej bede go namawiac,zeby odwiedzal sopociaki na emilii plater :) a zdjecia starsze doszly??

kochajaca_kociska

Post » Czw lis 20, 2008 21:29

podnosze watek,zeby nie zaginal. niestety wciaz nie wiem co kociaki maja pod ogonami..

kochajaca_kociska

Post » Czw lis 20, 2008 21:31

kochajaca_kociska pisze:podnosze watek,zeby nie zaginal. niestety wciaz nie wiem co kociaki maja pod ogonami..

doopki :)

yammayca

Od: Pt cze 27, 2008 15:54

[poprzednia][następna]