dobrze, że chociaż bozita nie jest na czarnej liście

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Karoluch pisze:pozwolę sobie podać link do wątku na dogo http://dogomania.pl/forum/f992/anglia-535/index380.html
dobrze, że chociaż bozita nie jest na czarnej liście
Lorimmel pisze:Kochani, przepraszam, że znów trochę zmieszam, ale zupełnie się pogubiłamNa początku, gdy zarejestrowałam się na forum, zajrzałam tylko do tabelki polecanych karm. Jest tam Purina Cat Chow Junior, więc kupiłam ogromy wór dla moich kociaków. Teraz wczytałam się głębiej i znalazłam informację, że to świństwo klasy kk i whiskasa
Waham się, czy jej nie zamienić na RC Kitten, Acanę albo jeszcze coś innego. Proszę doradźcie mi coś! Im więcej opinii tym lepiej. Interesuje mnie zwłaszcza sama jakość, bo ceny są dość oczywiste...
slapcio pisze:Wczoraj zamówiłam dla moich potworów bezzbożową (więc pod tym wzgledem podbna do Orijena który baaardzo im służy) karmę Taste of the Wild - Rocky Mountain Felina Formula. Z dziczyzną, lososiem, warzywami i owocami. Zobaczymy co na to powiedza, bo skład i analiza zawartości skladników odzywczych wyglądają suuuper![]()
Swoją drogą, wysle do nich maila z pytaniem jak to jest u nich. Szkoda, że Orijen testuje...
estre pisze:a ile w tej pro nature jest mięsa?
slapcio pisze:No cóż...
"Wciągają" tą dziczyznę z łososiem jak wariaty, dzikie tańce przy miskach są![]()
Futerka mają baaardzo ładne, zero problemów z przyswajaniem, kupkaniem itp itd. Czyli służyJedzą ją od kilku tygodni (też trzeba było skończyć wór poprzedniej karmy). Polecam z czystym sumieniem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Myszorek, puszatek i 102 gości