Trzymamy kciuki za ślicznego Tymka o oczkach henną obwiedzionych

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nordstjerna pisze:Złe przeczucia nanetki na szczęście sie nie sprawdziły. Ale też i scenariusz był inny. Teraz ogromne podziekowania dla naszych wetek za otwartość i zaufanie dla naszej intuicji. I za zgodę na nieco inne postępowanie niż konwencjonalna tolfe i amoksycylina (które były w odwodzie, w postaci strzykawki z lekiem, w razie problemów). Może powinnam zachować to dla siebie, ale tę błyskawiczną poprawę Tymek zawdzięcza kilku kulkom z cukruo nieudowodnionym naukowo działaniu.
Znaczy, wyleczyło go coś, co nie ma prawa działać.
Może w jego przypadku jeszcze za wczesnie na euforię, bo dopiero dwa dni minęły od początku choroby, ale na pewno w przypadku Gadżetki można już mówić o pełnym wyzdrowieniu. [/size]
Brackish pisze:Kurcze, przepraszam, że robię za trolla ale muszę to napisać![]()
![]()
Nordstjerna chodzi o NASZĄ ULUBIONĄ PANIĄ WETERYNARZ SPECJALIZUJĄCĄ SIĘ W OPERACJACH?????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nanetka pisze:Ja też nie na temat ale teraz tak mi do głowy przyszło... Będzie banerek dla Tymeczka?
ogrodniczka65 pisze:nanetka pisze:Ja też nie na temat ale teraz tak mi do głowy przyszło... Będzie banerek dla Tymeczka?
Mamy nadzieję, że jakas Dobra I Kochana Cioteczka nam go zrobi...tylko nie wiemy do kogo piszczeć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 111 gości