KOCHAJĄCA KOCISKA- ALE CZEGO TY SIĘ NAS WYSTRASZYŁAŚ????????? przecież my dobre kobietki jesteśmy, a że faktycznie żądamy szczegółów i szybkiego działania to fakt!!!!!!!! nasza "sprawa" musi szybko się toczyć z uwagi na :
-brak czasu spowodowany naszą pracą zawodową,
-częste zgłaszanie nadużyć- (heheheh np. apel puttrai o źle wyglądających "sopociakach"- które w efekcie okazały się pięknymi bykami...z wyjątkiem jednego bezoczka)- puttraya sory

,- takich nadużyc było duużżżżżżżo więcej, ale ta historia szczególnie przypadła mi do gustu, bo ja po nocach nie spałam- widząc w sennych koszmarach wychudzone szkielety bez oczu,
-mnożące się "kocie problemy" w trójmieście,
-zamówienia na kocie domki, poszukiwania materiałów nadających się do wykonania budek,
-foto-wizyty w ciapkowie w gdyńskim schronisku,
-różnego rodzaju działania, np.organizacja lamp bakteriobójczych,
-brak czasu z uwagi na głodne stado moich 11 nienażartych gęb koło domu i 2 darmozjadów rezydentów.......................
-uuuuuuuuuuuuuuuuffffffffffffffffffffffffffffff.....................dodać musęe jeszcze, że prowadzenie bazy danych kociej adopcji zajmuje mi ok 5 godz dziennie- i wraz ze sprawdzaniem kociej poczty i odpisywaniem na forum- to tak ok 2.00-3.00 kłade się spać- hehehehhe, yammayca zaś w tym samym czasie ślęczy i robi ogłoszenia w necie dla kocich bied!!!!!!!!!
także jak kogoś obraziłam to sory!!!!!!! ale dziewczyny naprawdę nie mamy czasu na głupoty- konto jest, organizacja prężnie działa- zapraszam do śledzenia naszej strony STOWARZYSZENIE POMORSKI KOCI DOM TYMCZASOWY. ale różne zadania rozkładamy na różnych ludzi, bo nie wiem jak yammayca- ale ja czasem tego wszystkiego już nie dźwigam..........od czasu do czasu biorę jeszcze koty małe na tymczas- weterynarze, wizyty kontrolne.........koty czasem umierają.......uwierzcie mi, to wszystko nie jest takie proste. ja nie moge jeździć na każdy apel i chodzić po krzakach i prowadzić śledztwo- CZASU MI W DOBIE BRAK- MOŻE JAKBY TRWAŁA 50 GODZIN, TO BY BYŁO ŁATWIEJ?
kobietki- ważne jest żeby pomagać zwierzakom ale w przemyślany sposób!!!!!!! budkę załatwiłam po najtańszych kosztach- pan boguś robi nam ogromną przysługę z ta ceną!!!!!!!!

juz dziś chciał wieźć ten domek pod bar przystań na taczce
a oto mój list do michała:
"cześć michał. mam na imie sabina, siedzę na forum miau. ostatnio zapoznałam się z watkiem twojej koleżanki ewy. pisała o kotach z baru przystań. jestem współtwórcą organizacji, która stara się zapewnic dachy nad głową wszytkim potrzebujacym kotkom z trójmiasta. mamy mozliwośc postawic kotkom domek- budkę na zimę, ale potrzebna jest zgoda waszego szefa. taki domek kosztuje i nie chciała bym, żeby natychmiast został zdemontowany. proszę więc, żebyś dowiedział się co można zrobic dla tych kotków. napisz do mnie- to coś wymyślimy. ewa prosiła,żebym się z tobą skontaktowała. mój tel: 506-664-750".
doprawdy nie wiem co było w moim liście na tyle niezrozumiałego dla barmana- że postanowił mi nie odpisywać???????? zawarłąm konkret: budka jest, proszę o zgode szefa, budke dowiozę.
???????????????????????????nie kumam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bamilka no ostatnio pan boguś mówił że budkę zrobi za 50 zł- teraz że za 60!!!!!!!!! cóż.........może materiały podrożały?
zgadazm się z założeniem strony adopcyjnej dla kotków- póki co załóżcie stronkę- że koty szukaja domków tymczasowych!!!!!!!!!!!!!! nikt nie chce brac kota z ulicy. domek tymczasowy znajdzie się na 100%- a z takiego kot ma pełne szanse na adopcję!!!!!!! teraz jest dobry czas na to, ludziska biora koty na zimę jak rękawiczki