APEL DO TROJMIASTA!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lis 16, 2008 21:44

Sabino, ciezko bedzie.14 to jestem w pracy.Postaram sie znalezc chwile wolna i wtedy podskocze do Przystani,ale kiedy to bedzie ciezko powiedziec pewnie taki spontan wiec ciezko mi sie umawiac na konkretna godz bo wtedy moge nawalic i co.

Cropka byla dzis w Przystani ale jak to w ndz tlum ludzi,najlepiej w tyg,moze ktos podszedlby z Sopotu,bo to trzeba z pracownikami gadac i najpierw wybadac sytuacje wypytac o warunki noclegowe jakie maja zapewnione kociaki,oby na wydmach nie spaly,ale w donicach tego wielkiego krzaka co widzialam na zdj kochajacej :lol:
:lol: Njlepiej byloby wziasc nr tel do tego Michala ale czy on by sobie tego zyczyl i jakies piwko postawic w zamian za to by pogadal z bossem.dla nas ratowanie czegokolwiek co sie rusza i potzrebuje pomocy jest naturalne a nienormalne dla innych, a to co normalne dla nich obce czesto i nie zrozumiale dla mnie :wink: hehe takie zycie,

Postaram sie w tyg wyrwac i dobic do przystani,jesli sie to uda ktorejs z was wczesniej to super,dam znac

putrajaya

Od: Pon wrz 22, 2008 21:07

Post » Nie lis 16, 2008 21:52

ACHA,NO I CHCE PRZY OKAZJI ZAJRZEC DO CHINCZYKA I ZROBIC WYWIAD CO DO SKOSNOOOKICH,MOZE KTOS COS WIE O ICH LOSIE,BO OSTATNIO MI SIE NAWET PRZYSNILY,ZE MIESZKALY W MALEJ BUDDYJSKIEJ SWIATYNCE .TYLKO TYLE,ALE ZAPAMIETALAM :lol:

putrajaya

Post » Nie lis 16, 2008 23:08

oh putrajaya Ty to masz sny ;)
i podnosze :D

kochajaca_kociska

Od: Śro paź 29, 2008 16:31

Post » Pon lis 17, 2008 17:08

budkę profesjonalna można już postawić w weekend, pan boguś ma zrobić już pod koniec tygodnia. rozmawiałam dziś z yammaycą, jak będzie zgoda baru to budkę postawimy. miała stać atrapa- tunelik, ale czas leci i chyba na zime to by sie im przydał dom z prawdziwego zdarzenia. nie musimy czekać na ciapkowskie czerwone. mpacz78 zrobiła już budkę dla pufci z cisowej, więc ta jedna od pana bogusia można postawić przy przystani. ale michał musi załatwić pozwolenie i najlepiej niech się ze mną skontaktuje bo trzeba postawić dokładnie w tym miejscu gdzie śpią koty. budka kosztuje 50 zł i będzie postawiona na koszt forumowiczów z PKDT, KOCHAJĄCA KOCISKA- przelejesz na konto 20 zł i będzie grało. dowóz załatwię gratis- odpalę p. bogusiowi na kilka piwek :wink:
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Pon lis 17, 2008 17:29

dobra po pierwsza co to jest forum PKDT?? ;)
a po drugie sabina podaj na pw nr konta i dane do przelewu to szybciutko zrobie ten przelew i bedziesz miec kase :) do michala napisalam.zaczyna sie mocne maltretowanie :twisted: :twisted: :twisted:

i jeszcze - wlasnie rozmawialam z michalem. wiec sprawa wyglada tak,ze nie wiadomo czy szef wie o kociakach,ale raczej nie.bo jesli by wiedzial to by kazal je wyrzucic. ponoc kociaki jeszcze do czwartku spaly na poddaszu baru no i oczywiscie sa dokarmiane z przez ludzi pracujacych w przystani.wiec nie wiem.. sabina napisalam Ci na pw mejla do michala. skontaktuj sie z nim, ok?? :)
Ostatnio edytowano Pon lis 17, 2008 17:49 przez kochajaca_kociska, łącznie edytowano 1 raz

kochajaca_kociska

Post » Pon lis 17, 2008 17:41

yammayca

Od: Pt cze 27, 2008 15:54

Post » Pon lis 17, 2008 17:56

ahaaa - Trojmiejski Koci Dom Tymczasowy - to czemu jest PKDT??

kochajaca_kociska

Post » Pon lis 17, 2008 17:57

Zmieniło się na Pomorski Koci Dom Tymczasowy :)

yammayca

Od: Pt cze 27, 2008 15:54

Post » Pon lis 17, 2008 18:08

ahaaa to moze w temacie poprawcie??

kochajaca_kociska

Post » Pon lis 17, 2008 18:13

oj no to jak szef nie wie o nic- to pełna lipa!!!!! w razie inspekcji sanepidu będzie wtopa!!!!!!! yammayca dała ci dane na PKDT (POMORSKI, BO WSZYSTKIE KOTY Z: GDYNI, GDAŃSKA, RUMII, WEJHEROWA, SOPOTU), NIE TYLKO Z TRÓJMIASTA). dzięki takim wpłatom stać nas na zlecenie montażu domków, ostatnio zakupiliśmy 2 żarówki do lamp bakteriobójczych- więc mogą się otwierać nowe domy tymczasowe, bez strachu, że koty zarażą się PP. spokojnie- kochająca, wpłacisz datek- jak już domek postawimy....a to może potrwać, skoro z tym szefem nie wiadoma sprawa........no to pędzę na PRIV.

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Post » Pon lis 17, 2008 19:02

sabina skaza pisze:oj no to jak szef nie wie o nic- to pełna lipa!!!!! w razie inspekcji sanepidu będzie wtopa!!!!!!! yammayca dała ci dane na PKDT (POMORSKI, BO WSZYSTKIE KOTY Z: GDYNI, GDAŃSKA, RUMII, WEJHEROWA, SOPOTU), NIE TYLKO Z TRÓJMIASTA). dzięki takim wpłatom stać nas na zlecenie montażu domków, ostatnio zakupiliśmy 2 żarówki do lamp bakteriobójczych- więc mogą się otwierać nowe domy tymczasowe, bez strachu, że koty zarażą się PP. spokojnie- kochająca, wpłacisz datek- jak już domek postawimy....a to może potrwać, skoro z tym szefem nie wiadoma sprawa........no to pędzę na PRIV.

sabina, a gdzie ten priv?? no czekam i czekam i doczekac sie nie moge ;)
a co w takim wypadku zrobimy?? ja sie nie znam - nigdy nie podejmowalam takich akcji.

kochajaca_kociska

Post » Pon lis 17, 2008 19:28

no PRIV to już przeczytałam i wysłałam do michała maila!!!!!!!!!!!!!! zobaczymy- może sie odezwie?

Obrazek
Obrazek

sabina skaza

Post » Pon lis 17, 2008 21:15

ahaa to oto chodzilo :D no dobrze, to czekamy na odzew :D

kochajaca_kociska

Post » Wto lis 18, 2008 0:02

No szkoda,ze dzis nie moglysmy sie tam razem wybrac,ale z tego co kochajaca pisze to i tak z Michalem trzeba zalatwiac,poszlybysmy do nicwiedzacego o kocich sierotach bossa i afera na calego.
Ciekawe co z tego wyjdzie,chyba jednak domek lepszy niz taki tunelik,a jesli kociaki zdrowe i oswojone to moze i do adopcji a matke ciach i na tymczas,ktos tu z forumowiczow oferowal jedno miejsce...

putrajaya

Post » Wto lis 18, 2008 0:03

hoop :!: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Od: Czw paź 09, 2008 17:38

[poprzednia][następna]