Dwudziestołapna Banda Drombo - nowe zdjęcia s. 100 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 16, 2008 19:47

ajszus pisze:Malutka dojezdza - niedlugo bedzie :D

NO IIIIIIIIIIII??????????????????????

vadee

Od: Wto lis 01, 2005 7:20

Post » Nie lis 16, 2008 19:52

ajszus pewnie nawiązuje nić przyjaźni z mała, bo coś tak cicho jest :lol:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Nie lis 16, 2008 21:08

jest tu kto?? :roll:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Nie lis 16, 2008 21:09

ja się stresuję: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=84303&highlight=

i zastanawiam co u Ajszus :)

vadee

Post » Nie lis 16, 2008 21:12

czytałam to, ale powiem ci, że pierwszy raz widzę coś takiego. 8O ni mam pojęcia co to to jest.
też się zastanawiam co u ajszus :)
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Nie lis 16, 2008 21:16

agul-la pisze:czytałam to, ale powiem ci, że pierwszy raz widzę coś takiego. 8O ni mam pojęcia co to to jest.
też się zastanawiam co u ajszus :)

oczywiście mam wizje najróżniejszych chorób śmiertelnych i umieram ze strachu, 2 stracone koty w ciągu paru miesięcy mi zryły mózg po prostu, powiedz, że to nie jest zbyt możliwe, jak myślisz? :?

vadee

Post » Nie lis 16, 2008 21:20

nie no na pewno nie jest to śmiertelne. reks w wakacje miał takie zmiany dziwne na nosie, jakby mu połowa wyschła. też miałam straszne wizje, a to tak nagle jak się pojawiło tak zniknęło 8O [/u]
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Nie lis 16, 2008 21:25

agul-la pisze:nie no na pewno nie jest to śmiertelne. reks w wakacje miał takie zmiany dziwne na nosie, jakby mu połowa wyschła. też miałam straszne wizje, a to tak nagle jak się pojawiło tak zniknęło 8O

bo ja już widzę jakieś nowotwory skóry i inne cholerstwa :oops: niech mnie ktoś zdzieli :roll: pociesza mnie tylko, że nic się nie babrze i w ogóle, maszerujemy jutro do weta i dzwonie do tego dermatologa.

kocham Pchełke tak, że aż mnie boli w środku, jak na nią patrzę.

i tak bym chciała, żeby Miluś wyzdrowiał.
i myślę ostatnio dużo o Miodziu i Maleństwie, coś czuję, że zaraz doła złapię :roll: :lol:

no i jak się żalę już, to się też denerwuję tym, że Rudzia ma pół roku i jeszcze nie jest całkowicie poszczepiona, bo ciągle nie możemy doleczyć tego cholernego kataru :evil:

vadee

Post » Nie lis 16, 2008 21:32

wiem o co ci chodzi. mnie zawsze ściska w dołku jak na reksa patrzę. maluchy też mam nieszczepione jeszcze, ale mam nadzieję, że załatwię to do końca miesiąca :roll:
dziś wyciągnęły z kosza na śmieci, w którym rychu lubi siedzieć kawałek styropianu i pomimo moich generalnych porządków wczorajszych jest w pokoju sajgon. wszedzie białe kulki :lol:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Nie lis 16, 2008 21:35

agul-la pisze:wiem o co ci chodzi. mnie zawsze ściska w dołku jak na reksa patrzę. maluchy też mam nieszczepione jeszcze, ale mam nadzieję, że załatwię to do końca miesiąca :roll:
dziś wyciągnęły z kosza na śmieci, w którym rychu lubi siedzieć kawałek styropianu i pomimo moich generalnych porządków wczorajszych jest w pokoju sajgon. wszedzie białe kulki :lol:

:lol:

styropian - boski do rozrywania! :twisted:
zabawa podobna poziomem rozrywki do wysypywania żwirku z kuwety ;)

vadee

Post » Nie lis 16, 2008 21:36

Jestem, moment, zaraz cos napisze sernsownego :)
[link=http://www.suwaczek.pl/][image noborder]http://www.suwaczek.pl/cache/eac1b196ae.png[/image][/link]

ajszus

Od: Nie sie 03, 2008 11:24

Post » Nie lis 16, 2008 21:36

zauważyłam właśnie :twisted: a żwirek mam teraz golden grey i jest taki drobniutki jak piasek. bardzo lubią w nim kopać :lol:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Nie lis 16, 2008 21:37

no dawaj, pisz co i jak i pokaż mele w nowym domu :D
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Nie lis 16, 2008 21:41

Mela dojechala, nie widac po niej zmeczenia podroza, mimo ze jechala bez przerwy ponad 11h. Niestety od rana nie tknela jedzenia, co akurat nie jest dziwne. CHwilowo zostawilam ja w zamknietym pokoju z policzona iloscia kawalkow piersi z kurczaka i policzona iloscia serka zoltego :P NIe wyciagalam jej na sile z transporterka. POsiedziala w nim troche, GIzmo wariowal, bo chcial do niej wejsc - byl w nia wpatrzony jak w obrazek. Prezyl sie, wyginal, pokazywal jaki to on jest piekny :) KOmbinowal wejsc jej do transporterka, ale gdy mala zaczela poburkiwac zabralam Gizma z pokoju. Tak czy siak na noc beda musieli tam byc razem, wiec zaraz wpuszcze tam Gizma na oswajanie. Mela jest duzo mniejsza od GIzma - ale normalnie przepiekna :D Gdy zabralam GIzma z pokoju i pomachalam do niej piorkiem widzialam chec w oczach na zabawe. Machalam wiec dalej az w koncu mala wyszla z transporterka. Bawila sie ze mna, podchodzila i obwachiwala, uciekala tylko gdy wykonywalam gwaltowniejszy ruch. Dala sie poglaskac, niepewnie, ale nie uciekla 8O To najodwazniejsza kicia na ziemi :) MYsle ze szybko sie oswoi. Powiedzcie mi jak robic z Gizmem? Nie chce go zamykac w innym pokoju - w koncu zawsze spal ze mna i nie chce zeby skojarzyl przyjazd nowego kotka z utrata pozycji. Ale mala na niego poburkuje, nie jezy sie, nie stroszy, ale robi takie jakby grrr :P
[link=http://www.suwaczek.pl/][image noborder]http://www.suwaczek.pl/cache/eac1b196ae.png[/image][/link]

ajszus

Od: Nie sie 03, 2008 11:24

Post » Nie lis 16, 2008 21:53

może ją dać do innego pokoju na noc? gdzie będzie cicho i spokojnie?a daj jakieś zdjęcia, strasznie ciekawa jestem jak się gizmo pręży :D
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

[poprzednia][następna]