KOTY MARZNĄ MARZNĄ MARZNĄ na śniegu, potrzebna klatka-łapka

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 14, 2008 13:43

Szukam dalej darczyncow. Odezwijcie sie do mnie albo w watku.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pt lis 14, 2008 13:47

a ja nie wiem czy moje 35 zl zostalo wliczone w ta kwote?:P jak dla mnie zrobcie z tym to co konieczne;)
choc chcialabym zeby pomoc dla tej malutkiej czarnej sie tez znalazla:(

mika_xx

Od: Pon lis 27, 2006 22:51

Post » Pt lis 14, 2008 14:15

Ja chce pomoc ale nie moge ofiarowac wiecej niz to mozliwe.
Justyna sie nie odzywa. Nie wiem co dzieje sie z kotami. Ani z tym, ktory podobno nie moze byc w klatce ani z tymi z przedszkola.

Lidka

Post » Pt lis 14, 2008 16:28

Juz podaje darczyńców:
Gagucia 100 zł, mika_xx 35 zł, Mar9 80 zł, czyli w sumie 215 zł, tak jak napisała Justyna. Napiszę Justynie na dogo, zeby tu zagladnęła.

Jaaga

Od: Pon lip 03, 2006 16:49

Post » Sob lis 15, 2008 0:12

Nigdy do tej pory nie korzystalam z finansowej pomocy forum w zwiazku z tym nie bardzo wiem jak rozliczac. wymyslilam tak.
Mika chciala, zeby z jej wplaty pomoc rudzkim kotom iwec te 15 zl ktore zostalo u Justyny odliczylam od jej wplaty. Chcialabym jeszcze koteczke zaszczepic. Mam nadzieje, ze uwierzycie mi na slowo, ze to zrobie. W zwiazku z tymrozliczylabym proporcjonalnie ok 150 zl. Z tego wychodziloby odpowiednio 75, 15, 60. Mar9 zdecydowala, ze to co wplacila ma zostac i mam tym dysponowac. Zostaloby do oddania 25 gaguci i 5 mika_xx. Gagucia zadysponowala zwrot na konto jopop. Czy moge dolozyc 5 zl mika_xx do tego i 30 odeslac jopop.
Czy tez nalezy to inaczej policzyc?

Koteczka ma sie dobrze.
Postaram sie jutro zrobic zdjecia, zebyscie mogli zobaczyc ja w nowych warunkach. Dzis jakos nie pozbieralam sie.

Lidka

Post » Sob lis 15, 2008 15:32

Lidka pisze:Ja chce pomoc ale nie moge ofiarowac wiecej niz to mozliwe.
Justyna sie nie odzywa. Nie wiem co dzieje sie z kotami. Ani z tym, ktory podobno nie moze byc w klatce ani z tymi z przedszkola.

Justyna sie nie odzywa,bo jest zawalona psami i nie wyrabia...

Napisałam Ci na PW liste osób,które wpłaciły zaraz kiedy wspominałaś o tym...

Nie mając wyboru zapłaciłam 20 zł za tydzień tymczasu tam i teraz pytanie do Was- czy mogę zabrać na ten cel te 15 zł,które zostało?

naprawde nie mam już z czego zapłacić,a byłam dzisiaj w schronisku i pooglądałam sobie.Na moich oczach jeden kotek zmarł :(

Nikt sie nie zajmuje adopcjami kotów w tym schronisku,przydałaaby sie im naprawde pomoc,choćby w ogłoszeniach...ja nie daje rady ze wszystkim...w ciagu ostatnich dni tak:
15 letnia sunia w tragicznym stanie wizualnym i nie tylko
5 letni pies skatowany, rzucony do worka po ziemniakach i anstępnie wrzucony do studni
pies po wypadku,który nie zdązył na DT, za TM :(
pogryziony pies
Tym wszystkim trzeba było szukać DT i to tylko w tym tygodniu :(

Co do kotów w przedszkola,to chodze codziennie je karmić, ostatnio nie widziałam nawet poprzewracacnych budek, chłopcy chyba dali sobie spokój po tamtym wydarzeniu.

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Sob lis 15, 2008 16:34

Lidka rozlicz to jak chcesz, wazne zeby pomoc jakims kotom
Justyna mysle ze te 15 zl mozesz wziac,a jak mysla inni? zal tejkotki oddawac do schroniska. Ona jest identyczna jak moj obecny tymczas:( w dodatku jesli jest proludzka to kurde, powinna znalezc dom:(

moglabym zrobci jej allegro ale jak mowisz ze juz ma to nie wiem jak pomoc:(
Moge ja dodac na stronke niekochanych, jesli sie zgadzacie, tylko moge podac numer kontaktowy, Twoj Justyno? jesli tak to wyslij mi na pw.

mika_xx

Post » Sob lis 15, 2008 19:59

mika_xx pisze:Lidka rozlicz to jak chcesz, wazne zeby pomoc jakims kotom
Justyna mysle ze te 15 zl mozesz wziac,a jak mysla inni? zal tejkotki oddawac do schroniska. Ona jest identyczna jak moj obecny tymczas:( w dodatku jesli jest proludzka to kurde, powinna znalezc dom:(

moglabym zrobci jej allegro ale jak mowisz ze juz ma to nie wiem jak pomoc:(
Moge ja dodac na stronke niekochanych, jesli sie zgadzacie, tylko moge podac numer kontaktowy, Twoj Justyno? jesli tak to wyslij mi na pw.

Będę bardzo wdzięczna za umieszczenie na tej stronce...mój nr 602 180 396,gg 1788222,justice.fm@interia,ok

Kotka na allegro ma mało wejść,bo mam tam same psy...ginie wśród nich...

justyna8585

Post » Sob lis 15, 2008 20:05

oki to umieszcze dzis i allegro jej tez zrobie u siebie.

Na stronce jest jako Mimi ;)

mika_xx

Post » Nie lis 16, 2008 12:49

Koteczka moze miec dom narazie tymczasowy w Herbach kolo Czestochowy. Gdyby ktos sie znalazl to podam namiary. Dom jest pewny, bo to dom mojej siostry. Wprawdzie mama juz w domu dla niej kota ale wciaz nie jest calkiem zdrowy. Dlatego mysle, ze dla niej bedzie bez roznicy jaki kot przyjedze. Jak ta koteczka reaguje na psy? siostra ma psice, ale ona bardzo lubi koty. Bardzo ladnie sie nimi opiekuje.
Ja oczywiscie tez bede szukac transortu.

Lidka

Post » Pon lis 17, 2008 2:11

Nie zrobilam znow zdjec Misi a szkoda bo slicznie zaczela sie juz bawic. Probuje niesmialao przylaczyc sie do galopad. Dzis jednak byly wazniejsze rzeczy do zrobienia. Pierwszy dzien odrobaczania panacurem. Policzylam, podzielilam, rozdzielilam, podalam. 8 w domu i 8 w piwnicy. Dwojka gdzies sie szwendala. A zwykle jest dziesiatka. Troche mi to czasu i podchodow zajelo, zeby obdzielic tak jak trzeba. Piwnicznych nie wazylam ale mysle, ze dobrze oszacowalam.

Misia juz wie gdzie jest najcieplej i najwygodniej. Juz w mojej obecnosci weszla na wielkie legowiski przy kaloryferze. Moze jutro szybciej sie uporam z panacurem wtedy zrobie jakies zdjecia.

Lidka

Post » Wto lis 18, 2008 21:53

Lidka pisze:Nie zrobilam znow zdjec Misi a szkoda bo slicznie zaczela sie juz bawic. Probuje niesmialao przylaczyc sie do galopad. Dzis jednak byly wazniejsze rzeczy do zrobienia. Pierwszy dzien odrobaczania panacurem. Policzylam, podzielilam, rozdzielilam, podalam. 8 w domu i 8 w piwnicy. Dwojka gdzies sie szwendala. A zwykle jest dziesiatka. Troche mi to czasu i podchodow zajelo, zeby obdzielic tak jak trzeba. Piwnicznych nie wazylam ale mysle, ze dobrze oszacowalam.

Misia juz wie gdzie jest najcieplej i najwygodniej. Juz w mojej obecnosci weszla na wielkie legowiski przy kaloryferze. Moze jutro szybciej sie uporam z panacurem wtedy zrobie jakies zdjecia.

Lidko podaj mi prosze Twoj nr telef...była chętna osoba,odesłałam ją do Ciebie,ale powiedziała że nr nieprawidłowy...

nikt nie chce czarnej kotki,a tydzień sie kończy :(

justyna8585

Post » Czw lis 20, 2008 11:09

Napisala do mnie na maila jedna pani o kotka, zapodalam jej fotki tej czarnuli, odpisala ze podoba jej sie i jest zainteresowana. Wiec powiedzialam zeby sie z Toba skontaktowala a Tobie Justyno wyslalam jej telefon na PW jakby co.
Tylko nie rozmawialam z nia niestety. ale moze sie uda.

tak naprawde to nie wiem nic tez o tej kotce. Rozumiem ze jest zdrowa? byla moze szczepiona, odrobaczona?

a ta Pani napisala teraz do mnie z allegro ze dzwonila do Ciebie ale masz wylaczony telefon:( przesle Ci jej maila i prosze skontaktuj sie z nia.

mika_xx

Post » Czw lis 20, 2008 15:38

Dzięki Milce napisała bardzo fajna Pani zainteresowana tą czarną...jest zdecydowana,ale nie ma transportu :(

justyna8585

Post » Czw lis 20, 2008 15:49

Nie jezdzi ktos moze w okolice Czeladzi?

mika_xx

[poprzednia][następna]