Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasia.grecja22 pisze:Sprawdżcie w lecznicy na Wieckowskiego- ja tam jakieś 1,5 tygodnia temu sterylizowałam na talony podwórkową kotkę. Przetrzymali ją 3 dni po zabiegu bez żadnych problemów. Kicia czuje sie super.
pisiokot pisze:Jolu, powiedz proszę p. Joli, że paczka z jedzeniem będzie w poniedziałek, może wtorek. Zamówiłam 50 dużych (400 gram) puszek niemieckiego felixa (moje koty jedzą to z wielkim apetytem, bardzo lubią tę karmę) i trzykilowy worek Acany. Zamówienie sklep zrealizuje jak dojdą pieniądze (wysłałam je wczoraj rano pocztą).
jolabuk5 pisze:kasia.grecja22 pisze:Sprawdżcie w lecznicy na Wieckowskiego- ja tam jakieś 1,5 tygodnia temu sterylizowałam na talony podwórkową kotkę. Przetrzymali ją 3 dni po zabiegu bez żadnych problemów. Kicia czuje sie super.
Na Więckowskiego jest ten sam problem - wiem, bo też tam właśnie sterylizowałam 2 koteczki. Miasto będzie miało na następne sterylki od stycznia.
pisiokot pisze:jolabuk5 pisze:kasia.grecja22 pisze:Sprawdżcie w lecznicy na Wieckowskiego- ja tam jakieś 1,5 tygodnia temu sterylizowałam na talony podwórkową kotkę. Przetrzymali ją 3 dni po zabiegu bez żadnych problemów. Kicia czuje sie super.
Na Więckowskiego jest ten sam problem - wiem, bo też tam właśnie sterylizowałam 2 koteczki. Miasto będzie miało na następne sterylki od stycznia.
W tej lecznicy (chodzi o gabinet "Pod złotym psem" ?) pracuje wet. schroniskowy. Jeśli będę w schronisku w weekend zapytam go czy może by się udało kicię ciachnąć za darmo. Chociaż jak nie ma talonów, to nie ma i on też nic nie wymyśli
jolabuk5 pisze:Ja też myślę jak annskr, ze trzeba się nastawić na "samofinansowanie". Trudno. Swoją drogą to jest skandal, że miasto daje tak mało pieniędzy na te sterylki!
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa, Google [Bot], muza_51 i 81 gości