sweet-a pisze:ale ze mnie gapa rozpisałam się a o najważniejszym zapomniałam
początkowy wirusowy nieżyt żołądka czy jakoś tak powiedział że w takim stopniu nie ma jeszcze zagrożenia
Podaj jej może osłonowo lakcid.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sweet-a pisze:ale ze mnie gapa rozpisałam się a o najważniejszym zapomniałam
początkowy wirusowy nieżyt żołądka czy jakoś tak powiedział że w takim stopniu nie ma jeszcze zagrożenia
maggia pisze:sweet-a pisze:ale ze mnie gapa rozpisałam się a o najważniejszym zapomniałam
Podaj jej może osłonowo lakcid.
sweet-a pisze:no właśnie ja mam coś w ampułkach ale nie mam opakowania i nie wiem jak się nazywa
Paulaaa pisze:a zobacz może w książeczce jak te tabletki się nazywają![]()
i trzymamy kciuki
sweet-a pisze:Paulaaa pisze:a zobacz może w książeczce jak te tabletki się nazywają![]()
i trzymamy kciuki
sprawdzałam na początku i niestety nie ma szans przeczytać-niewyraźnie napisane![]()
dzięki za kciuki Tyśka już całkiem normalna jest- ale jestem szczęśliwa jak na nią patrze
Paulaaa pisze:sweet-a pisze:Paulaaa pisze:a zobacz może w książeczce jak te tabletki się nazywają![]()
i trzymamy kciuki
sprawdzałam na początku i niestety nie ma szans przeczytać-niewyraźnie napisane![]()
dzięki za kciuki Tyśka już całkiem normalna jest- ale jestem szczęśliwa jak na nią patrze
prosimy zmienić tytuł
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 131 gości