Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ale ja jestem głupiapisiokot pisze:Czycha3 - dzięki kochana za chęć pomocy, ale koty są w Łodzi. Mieszkają w okolicach Dworca Kaliskiego![]()
Żwirek do p. Joli zawieziony, zamówienie jedzonka jeszcze nie potwierdzone, będę się przypominać.
czycha3 pisze:ale ja jestem głupiapisiokot pisze:Czycha3 - dzięki kochana za chęć pomocy, ale koty są w Łodzi. Mieszkają w okolicach Dworca Kaliskiego![]()
Żwirek do p. Joli zawieziony, zamówienie jedzonka jeszcze nie potwierdzone, będę się przypominać.![]()
![]()
, ale finansowo pomóc chyba mogę
podasz nr konta
![]()
![]()
pisiokot pisze:czycha3 pisze:ale ja jestem głupiapisiokot pisze:Czycha3 - dzięki kochana za chęć pomocy, ale koty są w Łodzi. Mieszkają w okolicach Dworca Kaliskiego![]()
Żwirek do p. Joli zawieziony, zamówienie jedzonka jeszcze nie potwierdzone, będę się przypominać.![]()
![]()
podasz nr konta
![]()
![]()
Czycha, napisz proszę do Jolibuk5, ona jest w kontakcie z panią Jolą, zbiera dla niej pieniądze.
Wczoraj miałam okazję poznać panią Jolę i powiem Wam, że odniosłam jak najlepsze wrażenie. Osoba, której nie żyje się lekko - w starej kamienicy, w małym czterdziestometrowym mieszkaniu mieszka z córką i dwójką wnuków. Żyje z renty, boryka się z problemami finansowymi. Mogłaby powiedzieć: "nie mam pieniędzy, nie stać mnie, nie chce mi się" - a jednak tyle robi dla potrzebujących kotów. Ich skromny dom po prostu tchnie spokojem, ciepłem i jakąś dobrą energią. Wyczuwa się to od progu. Ok. siedmioletnia wnuczka i kilkuletni wnusio to grzeczne, urocze dzieci, a każdy kąt zajęty jest przez jakiegoś fajnego kociastego![]()
Ja po zwierzakach zawsze wiem, do jakiego domu wchodzę - a tam koty wystawiają temu domowi i jego mieszkańcom jak najlepszą opinię. Ufne, spokojne, widać, że czują się tam kochane i bezpieczne. Nawet wejście obcych czyli nas nie zestresowało czy wystraszyło. Tylko podrostek Piracik był troszkę nieufny.
Pani Jola to ciepła, serdeczna i konkretna osoba - z tych, którzy się nad sobą nie rozczulają. Która bierze życie jakie jest, nie jęczy, nie narzeka, robi coś dla innych. Warto pomóc takiej osobie.
jolabuk5 pisze:pisiokot pisze:czycha3 pisze:ale ja jestem głupiapisiokot pisze:Czycha3 - dzięki kochana za chęć pomocy, ale koty są w Łodzi. Mieszkają w okolicach Dworca Kaliskiego![]()
![]()
podasz nr konta
![]()
![]()
Czycha, napisz proszę do Jolibuk5, ona jest w kontakcie z panią Jolą, zbiera dla niej pieniądze.
Wczoraj miałam okazję poznać panią Jolę i powiem Wam, że odniosłam jak najlepsze wrażenie. Osoba, której nie żyje się lekko - w starej kamienicy, w małym czterdziestometrowym mieszkaniu mieszka z córką i dwójką wnuków. Żyje z renty, boryka się z problemami finansowymi. Mogłaby powiedzieć: "nie mam pieniędzy, nie stać mnie, nie chce mi się" - a jednak tyle robi dla potrzebujących kotów. Ich skromny dom po prostu tchnie spokojem, ciepłem i jakąś dobrą energią. Wyczuwa się to od progu. Ok. siedmioletnia wnuczka i kilkuletni wnusio to grzeczne, urocze dzieci, a każdy kąt zajęty jest przez jakiegoś fajnego kociastego![]()
Ja po zwierzakach zawsze wiem, do jakiego domu wchodzę - a tam koty wystawiają temu domowi i jego mieszkańcom jak najlepszą opinię. Ufne, spokojne, widać, że czują się tam kochane i bezpieczne. Nawet wejście obcych czyli nas nie zestresowało czy wystraszyło. Tylko podrostek Piracik był troszkę nieufny.
Pani Jola to ciepła, serdeczna i konkretna osoba - z tych, którzy się nad sobą nie rozczulają. Która bierze życie jakie jest, nie jęczy, nie narzeka, robi coś dla innych. Warto pomóc takiej osobie.
Zgadza się, Aniu - p. Jola taka własnie jest. Dlatego staram się jej pomóc, bo własnie takie karmicielki są najbardziej potrzebne kotom![]()
Dziś p. Jola jedzie z bordo łapać kociaki. Niestety, ten sliczny kawowy z białymi łapkami nie pokazał się we wtorek. Może pojawi się dziś. jutro napiszę, co się złapało
jolabuk5 pisze:Juz jest info - 2 kotki złapane, łapią trzeciego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 41 gości